Home - Články - Týdenní přehled 42. týden

Týdenní přehled 42. týden

vloženo 20. 10. 2017
čas čtení: 5 minut

Týdenní přehled 42. týden

Chcete mít všech pět pohromadě? Čtěte nový týdenní přehled! Máme pro vás pět skvělých článků, které jsme pro vás napsali tento týden. Právě teď nám nad hlavami poletuje roj padajících hvězd – Orionidů. Splní vám přání? Novoluní ve Vahách přeje těm, kteří touží po zeštíhlovací kůře. Jak na tom budete po zdravotní stránce se dozvíte v novém tarotovém výkladu. A na listopad se spolehlivě nachystáte s velkým měsíčním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na listopad 2017. Konec roku se neúprosně blíží a listopad, tento melancholický měsíc, vzývá k rekapitulaci minulých událostí a k plánování na další rok. S novým měsíčním horoskopem získáte přehled nad tím, CO VÁS ČEKÁ!



Novoluní Vah má zeštíhlovací sílu. Měsíc v novu je vynikající příležitost pro půst a očistu. Naše tělo se totiž nejlépe zbavuje toxických látek. Organismus potřebuje jednou za čas detoxikaci jako sůl. Buďte připraveni s NOVÝM ČLÁNKEM!



Velký podzimní tarotový horoskop zdraví.
Chladné a sychravé podzimní dny znamenají pro vaše tělo zvýšenou zátěž. Nezapomínejte proto na své zdraví! Váš tarotový horoskop vám prozradí, na co si dát největší pozor! Prozradíme vám to ZDE!



Orionidy jako továrna na přání. Nenechte ujít každoroční meteoritický roj, který nás čeká poslední říjnový týden. A nepůjde o nic malého, ale o padesát až sedmdesát úkazů za hodinu! Nejlepším dnem na pozorování Orionidů bude 22. říjen! Máte už připravené VAŠE PŘÁNÍ?



Jak ovlivňuje datum narození povahu člověka?
Mnozí lidé věří, že má datum narození zásadní vliv na jejich povahu. Podíváme se na to, jak jsou na tom jedinci narození od 1 – 10 dne v měsíci. Náš nový seriál o dnech narození ZAČÍNÁ!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.