Home - Články - Jak ovlivňuje datum narození povahu člověka?

Jak ovlivňuje datum narození povahu člověka?

vloženo 18. 8. 2023
čas čtení: 5 minut

Jak ovlivňuje datum narození povahu člověka?

Mnozí lidé věří, že má datum narození zásadní vliv na jejich povahu. Podíváme se na to, jak jsou na tom jedinci narození od 1 – 10 dne v měsíci.

sdílet článek na facebooku

1 – sebejistota
Jednička značí nezávislost, volnost, ctižádostivost, průbojnost, cílevědomost i sebejistotu. Zrozenci tohoto dne jsou rádi opěvováni, neposlouchají autority a v lásce potřebují svobodu. Jedničky jsou kreativní, samostatné, své blízké inspirují a také ochraňují. Mezi negativní stránky patří egocentrismus, panovačnost a žárlivost.

2 – starostlivost
Zrozenci dvojky ohromí svou laskavou duší, intuicí, citlivostí a starostlivostí. S dvojkou se skvěle spolupracuje, není kritická. Jsou to právě dvojky, které urovnávají spory a umí se vcítit do potíží druhých. Dvojka je prostě charismatická i éterická. Špatné stránky ztělesňuje majetnickost, hysteričnost a hádavost.

3 – originalita
Trojky upoutají optimismem, smyslem pro humor, zajímavým způsobem myšlení, inteligencí i výřečností. Zrozenci trojky neumí sedět na jednom místě a milují společnost, proto rádi cestují a sbírají nové zkušenosti. Upoutají osobním kouzlem, ale občas mohou trpět depresemi, nadměrnou sebekritikou, nervozitu.


4 – odpovědnost
Zrozenci čtvrtého dne v měsíci vynikají zručností, fyzickou zdatností, praktickým pohledem na věc, houževnatostí i odpovědností. Před uskutečněním svého cíle si vše dokonale naplánují. K životu potřebují stabilitu a vášeň. Čtyřkám chybí někdy sebedůvěra, mohou podléhat žárlivosti, majetnickosti a posedlostí úspěchu.

5 – nezávislost
Pětky jsou zastánci pokroku a změny. Nikdy se neřídí přesně zajetými pravidly. Zrozenci pětky bývají vzdělané, energické tvořivé, šarmantní, všestranné a odvážné. V partnerských vztazích musí cítit volnost a toleranci. Negativem je přílišné bdění nad svou svobodou, častá změna nálad, zbytečná emotivnost a nedůtklivost.

6 – vytříbený vkus
Pro šestku je typická silná potřeba harmonie, laskavost, upřímnost, taktnost, dokonalý vkus, mnohostrannost i láska u umění. Lidé narození šestého dne v měsíci jsou svým blízkým oporou a v partnerském svazku bodují ohleduplností. Se šestkou je spojena také zranitelnost, naivita, nízká sebedůvěra a pedantství.

7 – tajemnost
Soucit k problémům druhých, vnímavost, citlivost, originalita, přímočarost, zvláštní smysl pro humor i nekonvenční postoje k filozofii či náboženství, to je sedmička. Často je těžké ji pochopit a odhalit závoj tajemna. Sedmičce nechybí fyzická zdatnost a odtažitost. Rovněž podléhá závislostem na alkoholu, hazardu a intrikářství.


8 – logické myšlení
Čarovná moc osmičky spočívá ve výkonnosti, logickém myšlení, organizačním talentu a dynamice. Lidé narození osmého dne měsíce se pyšní vysokou inteligencí a bystrostí, proto jsou výtečnými podnikateli. Moc dobře vědí, co je kázeň a povinnost. Nutno podotknout, že jsou také intrikánští, sobečtí a majetničtí.

9 – důkladnost
Pro devítku jsou obzvlášť zajímavé otázky z oblasti filozofie, esoteriky a sociologie. Mají smysl pro spravedlnost. Vždy říkají věci bez obalu, jsou přirozené a charakterní. V partnerství se jim daří, drahou polovičku podporují. Rádi pomáhají druhým, kteří to často zneužívají. V některých případech se berou moc vážně a neumí říkat ne.

10 – průbojnost
Desítky okouzlí vyzrálostí, mnohostranností, nezávislostí i ochotou pomáhat druhým. Nad vším mají nadhled, netrápí se maličkostmi. Desítka se umí poprat se svým osudem, je spolehlivá, sebevědomá, ale i uzavřená. Pro zrozence devítky je typické skrývat své obtíže, dokonce dokáže manipulovat s blízkými a trpí závislostmi.

Nenašli jste datum, které hledáte? Nebojte! Další 2 články najdete ZDE
od 11 – 21 dne v měsíci čtěte ZDE!
od 22 – 31 dne v měsíci
čtěte ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.