Home - Články - Týdenní Astrohled 23.-29.10.2017

Týdenní Astrohled 23.-29.10.2017

vloženo 21. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 23.-29.10.2017

Nový týden si pro vás připravil pár náročných momentů. Když je ale pojmete jako výzvu, hravě je překonáte a získáte sebevědomí do dalšího života! Myslete pozitivně a vesmír vám to vrátí! Zajímá vás, co se bude dít ve vašem vztahu nebo jestli potkáte novou lásku? Čtěte nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Řada momentů tohoto týdne bude dost náročných, přijde příliv práce a zvýšené tempo ve všech oblastech. Ani domov nebude zrovna oázou klidu. Nejlépe vám udělá pobyt v přírodě a relax u vašich koníčků. Hlavně si nic nepřipouštějte více, než je nutné!

Býk

Můžete bez obav požádat o to, na co máte díky svému pracovnímu úsilí nárok, tedy o zvýšení platu nebo přidělení větších kompetencí. Můžete také zkusit své štěstí i v jiném oboru. Hvězdy vám přejí také v otázce financí. Důležitá pro vás bude rodina.

Blíženci
V práci budete příkladem ostatním, jedete na plný výkon a jste hotovou studnicí nápadů. Nemůžete se proto divit, že se na vás kolegové občas zamračí. Je v tom závist, nevšímejte si toho! Daří se vám i finančně a rodinné vztahy jsou bezproblémové.

Rak
Ani v tomto týdnu to nebudete mít moc lehké. Vesmírné energie jakoby se spikly proti vám a rozhodly se vám komplikovat život. Různé překážky, zdržení, frustrace a váznoucí komunikace budou běžnou součástí těchto dnů. Paradoxně vás to však posílí.



Lev

Celý týden budete středem pozornosti. Bude se vám dařit v kariéře a vysloužíte si nejednu pochvalu. A možná přijde i velmi zajímavá nabídka! Po finanční stránce nebudete strádat. V rodinném kruhu na vás však často padne dojetí a také sentiment.

Panna
Budete kreativní, temperamentní a také plní elánu. V práci se vám bude dařit a očekávat můžete i určité finanční překvapení. V centru pozornosti se ocitne také vaše rodina, se kterou se budete cítit naprosto skvěle. Zažijete zkrátka pěkný týden.

Váhy
Snažte se prosazovat všechny nápady, které se vám zdají zajímavé. Předveďte také jaksepatří svůj talent a nevyhýbejte se společenským událostem. Mělo by se vám dařit být úspěšní ve všem, do čeho se pustíte. A využívejte svůj šarm, umete vám cestičku!

Štír
Hektické tempo vás zaskočí hned na začátku týdne. Později se vše ustálí do pomalejších otáček, ale budete stále cítit vnitřní neklid, který vás bude popohánět kupředu. V práci můžete zaznamenat občas mírná nedorozumění, zato doma bude vše v pořádku.



Střelec

Zrovna moc oslnivý týden to v žádném směru nebude, ale na to jste si v tomto měsíci nejspíš už zvykli. Dobrou zprávou je, že by se neměla dít žádná velká dramata. Je to navíc poslední říjnový týden a listopad vás příjemně odmění za vaši trpělivost.

Kozoroh
Na konci náročného měsíce se budete cítit dost unavení a často zcela bez nálady. Dbejte hlavně o své zdraví, nemůžete se zanedbávat a myslet, že vydržíte vše. V tomto týdnu počítejte také s tím, že se na vás budou lidé často obracet s prosbou o radu.

Vodnář

Budete hodně soustředění a nic vám neujde. Budete také řešit kariéru a svou budoucnost. A taky způsob, jak rozmnožit své finance. Nebudete se stranit ani přátel a setkání s nimi. V rodinném životě půjde především o snahy o vyváženost a harmonii.

Ryby

Vaše schopnost logických úvah, plánování i organizace přinesou tento týden některé zajímavé šance. Nepropásněte je! Dařit se vám bude i v otázce peněz a rodina a přátelé budou stát o to, aby s vámi mohli strávit co nejvíce času. Dopřejte jim ho!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.