Home - Články - Datum narození a jeho vliv na chování člověka

Datum narození a jeho vliv na chování člověka

vloženo 24. 8. 2023
čas čtení: 5 minut

Datum narození a jeho vliv na chování člověka

Podívejte se, jak to vypadá s lidmi narozenými od 11 – 21 dne v měsíci. Možná v číslech najdete dominantní stránky své povahy.

sdílet článek na facebooku

11 – vnímavost
Jedenáctce je přisuzováno cosi magického. Její zrozenci ohromí vnímavostí, intuicí, otevřeností, přímočarostí kreativitou. Dalo by se říci, že jsou to věční snílci, bývají talentovanými umělci. V některých případech může dojít k rozpolcenosti, pak je 11 uzavřená a nejistá. Mohou se projevit sklony k hádavosti.

12 – samostatnost
Ve dvanáctce se prolíná pevnost jedničky a bystrost dvojky. Rozhodně nechybí inteligence trojky. Není divu, že je 12 přátelská, šarmantní, všestranná a oplývá citem pro rodinu. Vyznává upřímnost, nezávislost, vtip a cestování. Negativy mohou být výstřednost, nevhodná kritika, domýšlivost a falešný přístup k věci.

13 – zodpovědnost
Pro 13 je běžná zodpovědnost a nadání organizovat vše, co se dá. Lidé narození třináctého dne v měsíci se nebojí vyšších postů, potřebují mít pevnou půdu pod nohama. Jsou to dříči, vyžadují dosažení gigantických úspěchů. Bohužel se potýkají s nízkým sebevědomím, zranitelností, tvrdohlavostí a žárlivostí.


14 – cílevědomost
Čtrnáctka se nerada přizpůsobuje jiným, jde si vlastní cestou a rozhoduje sama za sebe. Občas je výbušná a impulsivní, ale nelze ji upřít schopnost regenerace, výkonnost, horlivost, hravost i podnikatelský talent. 14 bývají až přehnaně netrpělivé, chtějí mít vše hned, proto jiným diktují své požadavky.

15 – hrdost
Patnáctky v sobě skrývají hrdost, odvahu, dobrodružnost, vzpurnost i citlivost. Jsou to velicí milovníci hudby a výtvarného umění. Nade vše zbožňují pobyty v přírodě. K životu potřebují volnost, ale v skrytu duše prahnou po rodinném krbu. Může se stát, že podlehnou depresím a závislostem. Neustále bojují s vnitřní nejistotou.

16 – pevnost v názoru
Pro 16 je typická přímočarost, originalita, pevnost v názoru a láskyplnost. Když se děje příkoří, ihned se zapojí a pomohou. Šestnáctky mají cit pro detail. Pyšní se odhodláním, zodpovědností a nekonvenčními postoji. Někdy jsou až moc neústupné, extravagantní, panovačné, mrzuté a nechtějí se poddat jiným nápadům.

17 – fyzická zdatnost
Sedmnáctce sednou jako ulité vlastnosti, jako jsou ctižádostivost, inteligence, nezávislost, fyzická zdatnost a výkonnost. Nepotřebují dohled, poradí si samy. Nedají dopustit na uměleckou sféru, sportovní aktivity a dobrodružství v přírodě. Je dobré vědět, že život s nimi je plný překvapení, nechybí emociální momenty.


18 - nepokojná mysl
Zrozenci osmnáctého dne měsíce v sobě nosí neklid, výjimečnou inteligenci, chuť studovat a poznávat vše magické. Jakoby se inspirovali vyšší silou. Moudrost, důvěra, odpovědnost, smysl pro humor a přemýšlivost, to jsou jejich priority. 18, to je ochránce a vášnivý partner, který umí být i zuřivý a nervní.

19 – kreativita
Devatenáctky mají povahu složenou z moudrosti, nezávislosti, energičnosti a kreativity. Není divu, že v těchto řadách nalezneme učitele. 19 ochraňuje svou rodinu a nebrání se velkorysosti. Umí se přenést přes své potíže a občas se cítí osamělá. Jen pozor až na nadpozemskou sílu, náladovost a nevyrovnanost.

20 – éteričnost
Spojení laskavosti, starostlivosti, harmonie, klidu a péče o druhé vzniká energie čísla 20. Jakoby to byli romantici působící vyrovnaným éterickým dojmem. Mohou se objevit i stopy nevyrovnanosti i výbuchy zlosti. To vše ve stresových situacích. Dvacítky jsou někdy až moc nerozhodné, důvěřivé a zranitelné.

21 – diplomacie
Ve 21 se skrývá citlivý a tolerantní jedinec, který si umí poradit v jakékoliv situaci, a to s chladnou hlavou. Vše, na co sáhne, dotáhne do konce. Je inteligentní, bystrý a tvořivý. Ve společnosti hraje hlavní roli. Osobní kouzlo je tak silné, až omamné, ale zamrzí upovídanost, zbytečná kritika a depresivní stavy.

Nenašli jste datum, které hledáte? Nebojte! Pokračování článku najdete ZDE
od 1 – 10 dne v měsíci čtěte ZDE!
od 22 – 31 dne v měsíci čtěte ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.