Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. srpna

Čínský horoskop na týden 21. - 27. srpna

vloženo 21. 8. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 21. - 27. srpna

Neváhejte se poradit s čínským horoskopem o tom, co vás v nejbližších dnech nevyhnutelně čeká! Dozajista budete mít dostatek energie na splnění vytyčených úkolů a náš horoskop vám řekne, kdy to bude a kdy byste si naopak měli odpočinout a do ničeho se nepouštět. Nečekejte již ani minutu a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Koncem měsíce se pokuste o větší nadhled. Netrapte se kvůli maličkostem a věci, které není ve vaší moci ovlivnit, zatím odložte. Neskutečně se vám uleví. Energii můžete uplatnit v zaměstnání, kde o zajímavé příležitosti… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní Buvolové potřebují v tomto týdnu spoustu pozornosti. Máte dojem, že si vás drahá polovička dostatečně neváží. Zkuste zapracovat na svém sebevědomí a vyhněte se projevům žárlivosti. Převezměte aktivitu ve vztahu a … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejících dnech se zaobíráte záležitostmi kolem bydlení. Máte spoustu nápadů, jak zlepšit stávající hnízdečko, případně si začnete pohrávat s myšlenkou stěhování. Mladší Tygři se rozhodnou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Koncem měsíce k vám proudí spousta energie a elánu z vesmíru, což bude znát v pracovní sféře. Podáváte skvělé výkony, jste ambiciózní a nebojíte se náročnějších úkolů. Snažte se z tohoto týdne získat maximum. Pokud je… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Děláte čest svému znamení a překypujete ohnivou silou. Je otázkou, jakým směrem ji napnout. Pokuste se věnovat jedné činnosti a dotáhněte ji do konce. Máte tendenci rozdělat spoustu věcí a pak skákat od jednoho k druhému. Také… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hnacím motorem se stává kariéra, které přizpůsobujete celý program. Rodina i partnerský vztah stojí stranou, což se nesetká s pochopením vašich blízkých. Využijte poslední prázdninové dny, abyste společně načerpaly… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V poslední srpnové dekádě vás čeká změna na milostném poli. Nezadaní Koně se mohou těšit na setkání s člověkem, který o ně má vážný zájem. Podle Afrodité byste se tentokrát měli vzdát aktivní role a nechat se místo… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v závěru prázdnin se mějte na pozoru před lákadly, které vysají vaše úspory. S penězi teď neumíte zacházet a lehce se dostanete do červených čísel. Větší investice si dobře promyslete a nejlépe je také konzultujte … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Atraktivita Opic narůstá s každým srpnovým dnem. Využít by toho měli platonicky zamilovaní, kteří mají ideální podmínky oslovit svůj idol. Flirtujete a doháníte, co jste o prázdninách nestihli. Ve vzduchu visí dokonce letní  … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Mladší členové rodiny potřebují najít uplatnění, jinak se nevymotáte z kolotoče opakujících se starostí. Nepomáhá nával povinností v domácnosti. Snažte se objevit nějakou aktivitu, která by je zaujala. Rozhlédněte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Před začátkem nového školního roku se události dostávají do pohybu a život Psů nabírá nový směr. Všechno, co během léta stagnovalo, získává jasné obrysy. Čerstvý vítr pocítíte na pracovišti, kde se kvůli lukrativní … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V rodinném kruhu všechno funguje jako na drátkách. Dokonce i na potomky se můžete spolehnout, že dodrží své sliby a pomohou se starostí o domácnost. Před návratem do školního režimu máte všechno nachystané. Zato na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.