Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. srpna

Týdenní horoskop 21. - 27. srpna

vloženo 20. 8. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. srpna

Lvy čeká velmi příjemný týden, který nejlépe stráví ve společnosti blízkých a dařit se jim bude také v lásce. Naopak Ryby by měli očekávat týden hektický, proto by si měli najít také trochu času na odpočinek a dopřát si i malinko rozmazlování, třeba v podobě wellness. Podívejte se na to, co čeká na Vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vyhněte se nyní konfliktům a snažte se udržet harmonii ve vašem domově. Díky tomu se vám podaří získat lepší psychickou odolnost, kterou tento týden budete potřebovat zejména ve svém zaměstnání. O konflikty a nafouklé situace zde totiž nebude nouze.

Býk
Nejste typ člověka, který se spokojí s málem, právě naopak - jste člověk, který rád stále překonává sám sebe a to je jenom dobře. Jdete totiž neustále kupředu a vyvíjíte se. V mnoha ohledech jste vzorem pro své blízké a kamarády, kteří vám věří.

Blíženci
Tento týden bude pro vás, milí Blíženci, zaměřený na osobní vývoj a sociální interakce. Můžete se setkat s novými lidmi, kteří vás budou inspirovat a povzbuzovat v osobním růstu. Je čas přehodnotit své cíle a přání a vytvořit si jasnou vizi pro budoucnost.

Rak
Dávejte si pozor na zdraví. Léto je sice ještě stále v plném proudu, ale noci už bývají chladnější. Obzvláště ženy narozené pod ochrannou Raka se mohou potýkat s nachlazením ledvin i močových cest. Večer k ohni, či pozorování hvězd se dobře oblečte.


Lev
Hvězdy osudu jsou vám více než příznivě nakloněny a pocítíte to zejména v osobních vztazích. Pokud jste v dlouhodobém svazku, tak se můžete těšit na harmonii a lásku. Single jedinci mají výjimečnou možnost potkat někoho osudového. Tak směle do toho!

Panna
Slunce tento týden vstupuje do vašeho znamení, milé Panny. Je to období, kdy váš pověstný perfekcionismus bude na vrcholu a vy budete dbát na to, aby věci okolo byli na svém místě. Váš partner to sice moc neocení, ale v práci se vám to bude hodit.

Váhy
Snažte se najít rovnováhu mezi vlastními potřebami a potřebami ostatních lidí. Mějte na paměti, že ne všechny konflikty musíte řešit. Někdy je vhodné nechat život kolem sebe plynout ve velmi harmonickém a pomalém duchu. Sami víte, že vám nic neuteče.

Štír
Můžete se nyní setkat s různými výzvami a překážkami, které vám umožní růst a rozvíjet se na vnitřní úrovni. Je důležité být otevření změnám a přijmout nové perspektivy. Vyhněte se negativním myšlenkám a najděte si čas na meditaci a sebepoznání!


Střelec
Tento týden pro vás bude zaměřený na práci a finance. Můžete se setkat s novými příležitostmi a výzvami ve vaší profesionální sféře. Buďte průbojní a nebojte se přijmout nové projekty. S ohledem na finance je důležité, abyste správně plánovali výdaje.

Kozoroh
Tento týden bude pro vás, milí Kozorozi, zaměřený na cíle a úspěch. Můžete se setkat s fajn příležitostmi, které vám umožní dosáhnout vašich dlouhodobých cílů. Buďte odhodlaní a pracujte tvrdě na svých projektech - jedině tak dosáhnete kýžených výsledků.

Vodnář
Rádi si prosazujete svou. V některých odvětvích to samozřejmě není na škodu, ale v milostných vztazích se díky tomu budete potýkat s nemalými problémy. Někdy není na škodu přijímat kompromisy, váš život pak bude o to snazší. Vyzkoušejte to a uvidíte!

Ryby
Letní dny se pomalu ale jistě blíží ke konci a na vás již teď čeká plno starostí s příchodem nového školního roku, zařizování nových kroužků a další praktické záležitosti. Naštěstí máte velmi dobrý time managment a zvládáte to doslova levou zadní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.