Home - Články - Láskohled 21. - 27. srpna

Láskohled 21. - 27. srpna

vloženo 19. 8. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 21. - 27. srpna

Podařilo se vám v létě najít tu pravou lásku? Nebo jste si jen nezávazně užívali? Minulost hoďte za hlavu. Je tu další týden plný nových dobrodružství a je na co se těšit. Především Raci zahoří láskou! Zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden je pro Berany plný vášně a romantiky. Vaše charisma a energie budou přitahovat pozornost ostatních a vy tak nemáte nouzi o zajímavé kontakty na atraktivní jedince.

Býk
Zaměřte se tento týden měřte na stabilizaci a budování pevných vztahů. Může se vám podařit vyřešit nějaké problémy, které v minulosti přetrvávaly. Zjistíte, že řešení je na dosah.

Blíženci
Budete mít momentálně možnost poznat nové lidi, kteří sdílejí vaše zájmy. Pokud jste ve vztahu, můžete se s partnerem podělit o nové zkušenosti a dojít k hlubšímu porozumění.

Rak
Pokud jste v dlouhodobém vztahu, může dojít k prohloubení vašeho citového propojení a vzájemnému porozumění. Single jedinci mají šanci potkat někoho nového a také charismatického.


Lev
Pro Lvi bude tento týden plný vzrušení a nových dobrodružství v oblasti lásky. Můžete se setkat s někým neobvyklým a zábavným, kdo vás nadchne a o noci plné vášně nebude nouze.

Panna
Dlouhodobé svazky se možná otřesou v základech. Na povrch vyjde jistá záležitost, která nebude snadná ani pro jednoho z vás. Máte však oba dva velkou sebereflexi a poradíte si.

Váhy
Pokud jste momentálně ve vztahu, zkuste společně prozkoumat nové oblasti a rozvíjet se jako pár. Je velice důležité se navzájem podporovat, posílíte díky tomu váš dosavadní vztah.

Štír
Tento týden si dejte pozor zejména na zbytečné hádky se svým protějškem. Máte tendenci rozebírat i naprosto nepodstatné malichernosti, na což je vaše láska už opravdu alergická.


Střelec
Jste plni elánu a pozitivního myšlení. To z vás dělá doslova magnet pro opačné pohlaví, které je vaší povahou a optimismem doslova okouzleno. Nemáte nyní nouzi o pozvání na rande.

Kozoroh
Potkali jste zajímavou osobu, která se ale jeví poměrně chladně, obzvláště ve vztahu k vám. Nakonec ale zjistíte, že daná osoba je jen nesmělá, ale nakonec se vám celkem otevře.

Vodnář
Konečně jste se odhodlali k odvážnému kroku a chystáte se oslovit vašeho idola. Ze začátku jste byli celkem v rozpacích, ale nakonec jste zjistili, že máte hodně společných témat.

Ryby
Už delší dobou přemýšlíte nad nějakým velkým životním restartem. V první řadě chcete začít milostným životem. Momentální vztah už vám absolutně vůbec nevyhovuje a je čas na změnu!


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.