Home - Články - Poznáte povahu podle dne svého narození?

Poznáte povahu podle dne svého narození?

vloženo 31. 8. 2023
čas čtení: 5 minut

Poznáte povahu podle dne svého narození?

Podívejte se na to, jak ovlivňuje datum narození jedince, kteří přišli na svět 22 – 31 dne měsíce. Zajímavé čtení vám neunikne!

sdílet článek na facebooku

22 – vytrvalost
K číslu 22 lze přiřadit vytrvalost, ohromnou sílu, vnitřní ctižádostivost, metodického ducha i dokonalý organizační smyl. Pro 22 je typická skvělá intuice, citlivost a laskavost. Tito jedinci působí nedotknutelně, ale jen se chrání před citovým zklamáním. Patří k nejvlivnějším milencům, ale také největším žárlivcům.

23 – rozhodnost
Díky spojení pochopení, volnosti, osobního prostoru a romantiky vzniká samostatnost čísla 23. Zrozenci tohoto dne si rozhodují o všem sami a nedají na rady druhých. V lásce mají cestování a získávání nových zkušeností. Nechybí jim hbitý jazyk, který však v partnerských vztazích při řešení problémů nepoužívají.

24 – kamarádství
Síla čísla 24 spočívá s praktickým pohledem na věc, a přitom v sobě nosí spravedlnost, starostlivost, ochotu pomáhat a udržovat harmonii. Lidé narození 24 dne v měsíci srší láskyplností, vytrvalostí a stabilitou. Nutno říci, že podléhají svým citovým pochodům a někdy jsou až moc nedůvěřiví a přecitlivělí.


25 – mírumilovnost
S tímto číslem je spjata emociální duch, cit, mírumilovnost a pochopení. Pro zrozence 25 dne v měsíci je nanejvýš důležitá blízkost partnera. Na druhou stranu jsou 25 nenáročné, skromné a vystačí si opravdu s málem. Neustále se učí z vlastních chyb, ale nepropadají panice. Největšími problémy jsou nervozita a nedůtklivost.

26 – vnitřní energie
Pro 26 je doménou starostlivost, laskavost, vnitřní síla, intuice, vnímavost a schopnost vést lidi. Je škoda, že se to mnohdy nestane. 26 nechybí bujná fantazie, nezávislost a ctižádostivost. Tito jedinci v sobě mají charisma, ale také výbušnost, neohleduplnost, aroganci a nechají se využívat silnějšími protivníky.

27 – smysl pro pořádek
Lidé narození 27 den v měsíci jsou bystří, intuitivní, mírumilovní, poctiví a mají skvělé pozorovací schopnosti. Faktem je, že na sebe berou zodpovědnost za problémy jiných. 27 není průbojná, ale žije v ní svědomitost a odpovědnost. Mezi největší negativa řadíme zranitelnost, vztahovačnost a sklon k sebezničení.

28 – otevřenost
Zrozenci 28 dne v měsíci v sobě nosí rozpolcenost. Bouří se v nich rozum i cit. Rozhodně oplývají smyslem pro humor, ale i tvrdohlavostí a prahnou po vyšším postavení. O všem rozhodují sami a nestojí o rady druhých. Jsou vytrvalí a pomáhají druhým. Špatně vyjadřují své city, nechybí hněv a náladovost.


29 – analytické myšlení
S 29 je spojeno analytické myšlení, intuice, senzitivita i moudrost a hledání pravdy. Jedinci narození 29 den v měsíci se umí vcítit do potíží blízkých a rádi pomohou. Jejich povaha je složitá, citlivá, zranitelná a tajemná. Rozhodně potřebují cítit lásku partnera, jinak začne podezírání a neoprávněná kritika.

30 – duševní energie
Pro číslo 30 je běžná silná duševní vyzrálost, tvůrčí schopnosti, sebevědomí, ctižádostivost, smysl pro humor i pohyb ve společnosti. 30 se pohybuje ve stresových situacích jako ryba ve vodě. Občas je neklidná, roztěkaná a kritická. Není divu, že se u ní setkáme se surovostí, neschopností projevit své city i arogancí.

31 – výkonnost
Jedincům narozeným poslední den měsíce jsou darovány komunikační schopnosti, vysoké nasazení, originalita, zodpovědnost, všestrannost a nezávislost. V mnoha případech dosahují excelentních úspěchů, ale potřebují i podpořit. Zbytečně se ponižují. Partnera dokážou ochraňovat, ale také na něj žárlit a kritizovat.

Nenašli jste datum, které hledáte? Nebojte! Pokračování článku najdete ZDE
od 1 – 10 dne v měsíci čtěte ZDE!
od 11 – 21 dne v měsíci
čtěte ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.