Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2023

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2023

vloženo 30. 8. 2023
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ZÁŘÍ 2023

Budou se vaše vztahy ochlazovat, jako počasí na konci léta? Nebo vám v lásce teprve začne jaro? Zjistěte pravdu o vašich vztazích v měsíčním horoskopu lásky na měsíc ZÁŘÍ!
sdílet článek na facebooku

Beran
Začátkem září nejste v nejlepší kondici. Reagujete přehnaně na okolní podněty a na svém miláčkovi vidíte samé chyby. Také s ním máte tendenci soupeřit. Milostný život by neměl být konkurenčním bojem. Zkuste více vnímat svoje tělo a buďte k sobě upřímní. Když nemáte chuť na sex, tak nic nepředstírejte. Zato singles mají dveře k dobrodružství dokořán. Nestavíte si žádné hranice a přijímáte s nadšením všechno, co vám Venuše nabízí. Erotika vás baví, proto získáte spoustu úžasných intimních zážitků.

Býk
Do poloviny měsíce jste s milostným životem spíše nespokojení. Máte svou představu o partnerském fungování a nedaří se vám ji sladit s protějškem. Každý prosazujete vlastní názor a shoda je v nedohlednu. Zkuste nechat nějaké záležitosti plavat a vraťte se k nim ve druhé půli měsíce. Nezadaní by měli při hledání spřízněné duše méně tlačit na pilu. V září se vám nedaří potkat perspektivní známost. Flirtujete, bavíte se, ale víc od svých společníků nemůžete čekat. Prvotní okouzlení rychle vyprchá.

Blíženci
Milí Blíženci, čeká vás skvělý měsíc plný příležitostí k navázání nového vztahu. Žijte společensky a věnujte se svým zálibám, při nichž podle Venuše poznáte stejně laděného človíčka. Ani v existujících vztazích neukazují hvězdy na zásadní komplikace. Berete na sebe ohledy a snažíte se trávit společně co nejvíce času. Líbí se vám, že se drahá polovička více ohlíží na vaše potřeby. Nestyďte se ji v sexu navést k hrátkám, po kterých už dlouho toužíte. Experimentujte, oba vás to bude nesmírně bavit.

Rak
Citlivé račí srdíčko nedostává po prázdninách lásku v takové podobě, jaká by mu vyhovovala. Zátěžové postavení Marsu přináší častější konflikty do mezilidských vztahů, ten partnerský nevyjímaje. Často se stává, že sami nevíte, co vlastně chcete. Když si vás protějšek nevšímá, je to špatně, když se s vámi chce milovat moc často, také vám to nevyhovuje. V sexu si teď nejlépe vystačíte sami. Nezadaní Raci by seznamování měli odložit na další měsíc. Se svými nápadníky jste vyloženě nespokojení.


Lev
Zrozenci Lva jsou v září podráždění a mohou neadekvátně reagovat na partnerova slova. Ve vztahu vytváříte dusnou atmosféru a neumíte domyslet, co vaše chování způsobí. O romantickém klimatu si můžete v první polovině měsíce nechat zdát. Poté záleží na tom, zda se ze svých chyb poučíte. Zato s opačným pohlavím fungujete báječně. Profitujete z rostoucího sexappealu, který k vám přivádí samé sympatické tváře. Singles to mají jednoduché, ovšem zadaní by neměli koketovat s nevěrou ani v myšlenkách.

Panna
V září dokážete vidět krásu ukrytou pod povrchem. Přitahují vás inteligentní lidé se zajímavou životní zkušeností. Rozhodně se nenecháte okouzlit líbivým pozlátkem, potřebujete něco mnohem hlubšího. S takovým človíčkem si vydržíte povídat dlouhé hodiny, ale do intimností se neženete. Tentokrát pro vás sex ani fyzická přitažlivost tolik neznamenají. Již existující páry se v září potýkají s názorovými neshodami. Máte pocit, že vám protějšek moc nerozumí a každý si fungujete podle svých představ.

Váhy
Dostáváte se do kurzu a ze zástupu ctitelů si můžete vybírat toho, s nímž máte nejvíc společného. Okolo 17. září budete mít jasno, jestli jste se svým objevem kompatibilní. Vládnete zdravým sebevědomím a seznamování vám nečiní potíže. Kromě lásky najdete v září nové přátele. A jak budou vypadat dlouholeté vztahy? I těm přeje vášnivý Mars a láskyplná Venuše šťastné okamžiky. Nejhezčím zážitkům je přáno kolem 11. září, kdy jste na sebe silně napojení. Záplava emocí vás vystřelí do stavu blaženosti.

Štír
Nejvíce vám škodí představy, které si malujete, ale k jejich realizaci ne a ne dojít. Snažte se nic neočekávat a přijímejte lásku s tím, co nabízí. Platí to pro nezadané Štíry i ty ve vztahu. Jestliže po partnerovi něco chcete, musíte mu to říct na rovinu. Neovládá telepatii a vašich tužeb se nedovtípí. Zkraje měsíce také počítejte s častějšími změnami. Neberte to jako tragédii, s trochou humoru si můžete užít stejně. Svobodní Štíři udržují povrchní vztahy, přitom srdce prahne po vážné známosti.


Střelec
Po prázdninách se milostný život dostává do správných kolejí. Máte pocit, že Venuše konečně vyslyšela vaše přání a plní jedno za druhým. S miláčkem jste úzce propojeni a rozumíte si i beze slov. V intimním životě to mezi vámi jiskří, společné chvíle jsou plné hlubokých prožitků. Dokážete totiž poznat, co se tomu druhému líbí. Ani singles nebudou stát stranou. Dny vhodné pro seznámení nastávají kolem 16. září. Váš idol není žádný obyčejný smrtelník. Zahrnuje vás dárečky, ale něco za to očekává.

Kozoroh
První polovina září je zatěžkána zvláštní náladou, kdy si příliš všímáte okolí a reagujete přehnaně na každé slovo či gesto. Zkuste ubrat na vztahovačnost a zaměřte svou pozornost jinam. Také jste zbytečně razantní v odmítání ctitelů, ale později svého kroku litujete. Situace se začne obracet po 14. září. Umíte se uvolnit a užít si přítomnost opačného pohlaví. Navíc zjišťujete, že díky smyslu pro humor vám bude leccos odpuštěno. Miláček před vaším úsměvem jihne. Následně vám splní každé přání.

Vodnář
Milí Vodnáři, začátkem měsíce byste potřebovali více prostoru jen pro sebe. Máte spoustu aktivit a poznáváte zajímavé tváře. Také vám vadí partnerovo chování, kdy se nad vás povyšuje. Snažte se zachovat chladnou hlavu, miláček si svou chybu uvědomí a brzy se za ni omluví. V intimním životě si nejlépe užijete díky vlastní vynalézavosti. Protějšek má tendenci všímat si svého potěšení a nebere ohled na to, zda sex baví i vás. Zato singles žijí společensky a čeká je záplava dobrodružných zážitků.

Ryby
Zrozenci Ryb jsou v září spokojeni sami se sebou. Vládnete optimismem i zdravým sebevědomím, což vám ulehčuje seznamování. Potkáváte spoustu zajímavých protějšků, ale do nového vztahu nespěcháte. Hodně času také trávíte se svými nezadanými kamarády. Ti vás obdivují za lehkost, s níž si užíváte života. Dlouholeté páry řeší častější neshody. Zdá se vám, že se vás drahá polovička nesnaží pochopit. Hlavně kolem 15. září se vyhněte vážným rozhovorům. Sex necháváte u ledu, na to nemáte vůbec náladu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.