Home - Články - Týdenní horoskop 28. srpna - 3. září

Týdenní horoskop 28. srpna - 3. září

vloženo 27. 8. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 28. srpna - 3. září

Když se člověk podívá do kalendáře, nechce se mu ani věřit, že už je skoro konec srpna! Ale nenechte se ovládat smutkem z končícího léta a užívejte si naplno přítomnosti. K tomu vám pomůže náš týdenní horoskop, který poradí, před čím se mít na pozoru a z čeho se radovat!

sdílet článek na facebooku

Beran
Léto se pomalu blíží ke konci a vy si užíváte posledních slunných dnů. S příchodem září se toho na vás samozřejmě nakupí trochu více. Budete muset zařizovat kroužky pro děti, dohánět zameškanou práci po dovolené, ale všechno zvládnete to levou zadní.

Býk
Příznivý trigon k Uranu nad vámi bude celý týden držet ochrannou ruku. Jste velice úspěšní a v práci platíte za člověka, který je znám svou pílí a pečlivostí. Pokud uvažujete nad změnou, tak si můžete být jistí, že tento týden přijde zajímavá nabídka.

Blíženci
Poslední dobou se vám smůla lepí na paty zejména v milostném životě. Nemáte vůbec štěstí na kompatibilní protějšky. Spíše naopak, potkáváte jen samé zoufalce, kterých se následně nedá zbavit. Randění už máte takříkajíc plné zuby a raději jste single.

Rak
Merkur tvoří příjemný sextil s vaším znamením. Úspěch zaznamenáte v pracovní sféře, kde máte tendence k růstu. Pozor si dejte na to, jak jednáte s kolegy. Někteří jedinci v týmu jsou dost vztahovační a postupem času by z nich mohli být vaši nepřátelé.


Lev
Stále čekáte na to, zda se váš protějšek nějak rozhoupe. Bohužel to ale vypadá, že ten zamrzl ve svém stereotypu a nehodlá nic měnit. Vy ale změnu výrazně potřebujete a tento stav vám absolutně nevyhovuje. Je jen na vás, jak to nakonec vyřešíte.

Panna
Máte tento týden tendence přeceňovat své síly. Myslete i na své zdraví a duševní pohodu a dopřejte si relaxaci někde v přírodě, případně si najděte čas na oblíbenou knížku. Uvidíte, jak poté budete plni elánu a i vaše okolí si té změny začne všímat.

Váhy
Potkají vás tento týden neúměrné investice, které pro vás nebudou ani trochu příjemné. Nakonec ale zjistíte, že si umíte poradit téměř s čímkoliv a vlastně vás tyto nezvyklé situace poměrně dobře posílí. Jste sami na sebe pyšní a máte na to právo.

Štír
V tomto týdnu můžete mít výrazné štěstí ve finanční sféře. Objeví se zajímavá investice, nad kterou byste neměli příliš dlouho přemýšlet. V případě zaměstnání je rovněž dost pravděpodobné, že se objeví atraktivní pracovní nabídka. Ostatní už je na vás!


Střelec
Hodně se momentálně soustředíte na změnu image, ale i zdravý životní styl. Pochvalu sklízíte nejen od svého okolí, ale i kamarádů a rodiny. Změna se totiž na vás velice pozitivně projevuje a to nejen po psychické stránce! Jste teď velice spokojení.

Kozoroh
Poslední dobou vás vytáčí kolega, který je extrémně soutěživý. Máte rádi, když si v práci postupujete podle sebe a svého systému, o kterém navíc víte, že je velmi účinný. Kolega se však všem okolo snaží vytřít zrak, ale je to bohužel na úkor kvality.

Vodnář
Někdy si neumíte říct o pomoc, ale musíte si uvědomit, že na tom není nic špatného. Tento týden to vyzkoušejte a uvidíte, že se do toho velice rychle dostanete. Nemusíte být v životě na všechno sami. Naopak uvidíte, kolik časů, ale i nervů ušetříte.

Ryby
Momentálně se necítíte úplně nejlépe a jste dost podráždění. Vadí vám výroky některých členů vaší rodiny, nároky od vedení firmy a celkově otravní lidé ve vašem okolí. Zkuste se zaměřit na sebe sama, protože tu největší změnu musíte udělat u sebe.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.