Home - Články - Láskohled 28. srpna - 3. září

Láskohled 28. srpna - 3. září

vloženo 26. 8. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 28. srpna - 3. září

To nejlepší, co můžete pro svůj život koncem léta udělat, je odpustit a zapomenout na staré křivdy a otevřít své srdce nové lásce, která už na vás čeká za rohem! Nechte se unášet na křídlech porozumění a užívejte si ještě poslední letní záchvěvy tepla a sluníčka.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden vám někdo opravdu výrazně zamotá hlavu. Potkáte se totiž s osobou, která to má velmi podobně nastavené jako vy. Máte stejný smysl pro humor, názory i nároky na život.

Býk
Venuše je momentálně v negativní kvadratuře s Uranem, což v oblasti lásky značí výrazné ochlazení mezi stávajícími dlouhodobými partnery, ale i mezi čerstvě zamilovanými jedinci.

Blíženci
Pro Blížence je tento týden plný zábavy a dobrodružství. Je ideální čas pro rozšíření svého sociálního okruhu a setkání s novými lidmi. Může to přinést nový impuls do vztahu.

Rak
Raci budou letos silně ovlivněni emocemi ve svém vztahu. Důvěřujte své intuici a nebojte se ukázat svou zranitelnou stránku partnerovi. Jedině tak se váš vztah výrazně prohloubí.


Lev
Můžete očekávat zvýšenou pozornost od potenciálních partnerů. Buďte však opatrní, abyste se nenechali unést svou pověstnou hrdostí. Najděte rovnováhu mezi dáváním a bráním lásky.

Panna
Dbejte na to, abyste si vytvořili dostatečný čas pro své nejbližší, a nezabývejte se jen povrchními vztahy. Váš vztah s partnerem se posílí, když společně prožijete krásné chvíle.

Váhy
Váhy mají nyní sklon k promýšlení svých emocí a potřeb. Můžete se ocitnout před důležitými rozhodnutími týkajícími se vašeho vztahu. Nebude to ale vůbec jednoduché rozhodování.

Štír
Štíři budou tento týden čelit několika výzvám ve svém vztahu, ale díky své odvaze a vnitřní síle je zvládnou s lehkostí. Dbejte na to, abyste byli upřímní a věrní hlavně sami sobě.


Střelec
Láska bude pro Střelce tento týden plná romantiky a vzrušení. Jste na cestě k novým dobrodružstvím a novým zážitkům s partnerem. Nebojte se nových věcí a dostatečně se uvolněte.

Kozoroh
Někdo hodně zajímavý vám tento týden zamotá hlavu. Pokud jste ve vztahu, tak budete hodně času trávit tím, že budete přemýšlet nad stávající situací a zhodnocovat pro a proti.

Vodnář
Prospěje vám více přemýšlet nad tím, co vypustíte z pusy. Považujete se za upřímného člověka, ale občas je lepší si nechat něco pro sebe. Citlivějším osobám můžete snadno ublížit.

Ryby
Ryby budou tento týden cítit zvýšenou intuici ve svém vztahu. Důvěřujte nyní svému vnitřnímu hlasu a následujte své srdce, abyste byli ve svém milostném životě více než spokojení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.