Home - Články - Objevte nejtajnější kouty vlastní duše pomocí automatického psaní

Objevte nejtajnější kouty vlastní duše pomocí automatického psaní

vloženo 25. 8. 2023
čas čtení: 4 minuty

Objevte nejtajnější kouty vlastní duše pomocí automatického psaní

Každý máme kolem srdce své hradby a štíty, přes které nevidíme ani my sami. Naučíme vás, jak kolem nich proklouznout a zjistit, kdo se skutečně skrývá za slůvky „Já jsem...“

sdílet článek na facebooku

Při automatickém psaní jde o metodu, kdy skrze tužku necháte své podvědomí, aby se projevilo. Často nám chce sdělit něco důležitého, v hluku moderního světa je ale neslyšíme.

Psaní je činnost, kterou dovedeme dělat zcela bezmyšlenkovitě, aniž bychom se na ni výrazně soustředili. To dovolí nechat myšlenky toulat a umožní podvědomí převzít vládu nad vaší rukou. Na papír přenese nejpravdivější výpověď o hořkostech a přáních ukrytých v nejhlubším koutku vaší duše.

Jde o vás, nevěští budoucnost

Automatické psaní vám může pomoci získat odpovědi na nutkavé otázky, podobně jako věštění. Můžete se spolehnout na pomoc profesionálního věštce, který se touto metodou zabývá a který vás povede při pokládání otázek.

Protože ale odpovědi vycházejí z vás samotných, nevěští budoucnost v tradičním slova smyslu. Spíše nastiňují situaci, ve které jste teď. A která, pokud nezměníte cestu, skončí určitým způsobem. Odpovídá na otázky typu „Proč jsem tak nešťastný v práci, o které jsem snil/?“, ne „Na co si mám dát pozor příští týden?“


Klíč k vaší duši

Automatické psaní je nejlepší k hluboké sebereflexi. Kdo jsme, podle čeho řídíme své kroky. Poznáte sami sebe způsobem, který nemá daleko k osvícení. Jestliže je navíc budete používat pravidelně, již nikdy se nedostanete do situace, kdy se musíte sami sebe ptát, jestli opravdu chcete to, co leží před vámi.

Již žádné pochybnosti, žádné „Co kdyby“, žádné ohlížení se zpět. Člověk, který dokonale zná sám sebe, nepodléhá vlivu ostatních a má plně v rukou svůj vlastní život. Dovolím si vás ale i upozornit. Jako vše na světě, i automatické psaní má své negativum. Můžete se o sobě dozvědět něco, co byste raději nechali pohřbené.

Najděte svůj životní cíl

Jak s cestou do vlastního srdce začít? Najděte si místo, kde je vám příjemně a které vám poskytuje pocit jistoty a bezpečí. Nejčastěji je to doma, ideální místo ale může být i příroda, oblíbené místo u rybníka, dokonce lavička na náměstí.

Další zjevnou podmínkou je papír či blog a něco na psaní. Ideální je obyčejná tužka nebo pero. Propiska špatně vede energii a může začít vynechávat. Kvůli podpoře píšící ruky vyhledejte stolek nebo si pořiďte takové desky a rozměr papíru, abyste nesklouzávali a nemuseli se soustředit na zachování řádku. Psaní nesmí být rušené ničím, co by vás přinutilo na něj upřít pozornost.


A pak? Nechte své myšlenky volně toulat. Pro první pokus si vyberte oblast, o které se chcete dozvědět víc. Vaše minulost? Vtahy? Jaká jste povaha? Či se do toho pusťte rovnýma nohama a zkrátka požádejte své podvědomí, aby vám odhalilo něco z vaší duše.

Zavřete oči a sledujte tok myšlenek, nebo si prohlížejte okolí. Dejte si na čas, při prvním sezení trvá nejdéle, než začnete psát. Není kam spěchat.
Jakmile pocítíte nutkání, zaznamenejte všechno, co vám přijde na mysl, i kdyby to byla sebevětší hloupost. Nepřemýšlejte nad tím, co píšete, dál se věnujte své mysli.

Všechno má svůj čas

Jakmile odložíte pero, tiše poděkujte za asistenci. Pomalu se navraťte zpět k bdělému stavu a zápis schovejte. Podívejte se na něj až druhý den. Je důležité, abyste byli v běžném stavu mysli.

Zejména poprvé může být odhalení vlastních tužeb poněkud náročné a je vhodné, jakkoli to zní zvláštně, aby vaše štíty nebyly oslabené nedávnou sondou do duše. Automatické psaní nemá za úkol je všechny v jediném okamžiku zbourat. Pomalejší cestou je nechá trvale a nadobro zmizet.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.