Home - Články - Týdenní čínský horoskop 30.10. – 5.11.

Týdenní čínský horoskop 30.10. – 5.11.

vloženo 29. 10. 2017
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 30.10. – 5.11.

Byli jste někdy v Číně? Pokud ne, vůbec to nevadí. Pořád ještě můžete využít staletími ověřenou moudrost čínských mudrců! V novém čínském horoskopu se dozvíte, nač se těšit a na co dát pozor! Čtěte jeden z nejobsáhlejších a nejpodrobnějších horoskopů vůbec!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Vstup do listopadu bude odpovídat lenivému podzimnímu počasí. Než se dostanete do správného pracovního tempa, chvíli to potrvá. V zaměstnání budete použitelní většinou až kolem poledního. Chybějící vitalitu naštěstí na konci... VÍCE ZDE!

Buvol

Zatímco druzí si stěžují na podzimní deprese, Buvoli jsou na začátku měsíce ve svém živlu. Vesmír vás dopuje obrovským množstvím energie, díky němuž zvládáte hravě všechny povinnosti v práci i soukromí. Není divu, že vám úsměv z... VÍCE ZDE!

Tygr
Hvězdy se snaží stočit pozornost Tygrů na soukromou půdu. Podporují jak váš osobní růst, tak rozvoj celé rodiny. Uvažujete o změně kariéry, dalším vzdělávání nebo se chystáte na dalekou cestu? Začátek listopadu posvětí vaše... VÍCE ZDE!

Zajíc
Zajíci patří mezi znamení, která mají rádi volnost, proto se jim pracovní část tohoto týdne nebude moc zamlouvat. Zaměstnání berete jako nutné zlo, ze kterého se chcete co nejrychleji vymanit. Tedy pokud se neživíte kreativně, nebo... VÍCE ZDE!



Drak
Energické znamení Draka bude mít potřebu tento týden neustále pohánět kupředu. Líný rozjezd listopadu je Drakům proti srsti. Zvolněte a nebuďte rozčilení, že něco nejde podle vašich představ. S přibývajícími dny se situace... VÍCE ZDE!

Had
Milí Hadi, vstup do předposledního měsíce roku proběhne hladce. Svobodní se mohou těšit na spoustu příjemných zážitků, které si ovšem ti ve vztahu musí nechat ujít. V zaměstnání stihnete dokončit resty kupící se už několik... VÍCE ZDE!.

Kůň
Na přelomu října a listopadu jste neporazitelní na poli mezilidských vztahů. Vesmír zesiluje vaši empatickou stránku, bravurně komunikujete a jste bezvadným přítelem a rádcem v každé situaci. Byla by škoda zavírat se... VÍCE ZDE!

Koza
Milé Kozy, zdá se, že vás v nadcházejícím týdnu doběhne podzimní nálada. Horký čaj s kapkou alkoholu, spousta čokolády, dobrý film a teplá peřina jsou přesně tím, co oceníte. Dost možná nahlásíte v práci dovolenou a vrhnete... VÍCE ZDE!



Opice
Zrozence Opice čeká retrospektivní týden, kdy zvolní hektické tempo a začnou o životě více uvažovat. Nabízí se jedinečná příležitost nechat za sebou vše, co vás zpomaluje a otravuje vám dobrou náladu. Ať jde o resty v zaměstnání, nefunkční... VÍCE ZDE!

Kohout
Začátek listopadu neslibuje Kohoutům žádné výrazné změny, což byste měli brát ryze pozitivně. Rutinní program naruší jen několik příjemných událostí v rodině. Také s přáteli si užijete příjemnou zábavu, nebraňte se žádným... VÍCE ZDE!

Pes
Než se říjen překulí do předposledního měsíce roku, měli by se mít zrozenci Psa na pozoru před partnerovou náladovostí. V úterý se vyplatí naplánovat oddělený program, abyste se zbytečně nepoštěkali. Od středy nad láskou znovu... VÍCE ZDE!

Vepř
Milí Vepři, vstup do listopadu proběhne nenápadně. Vesmír teprve připravuje správnou půdu pod nohama, aby mohla začít podzimní expanze. Výjimečně se vám daří v milostném životě. Díky proříznuté vyřídilce můžete najít spřízněnou duši, nebo... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.