Home - Články - Měsíční horoskop na leden 2018

Měsíční horoskop na leden 2018

vloženo 31. 12. 2017
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na leden 2018

Dlouho očekávaný rok 2018 vstupuje do našich životů! O tom, jaká bude nová sezóna, mnohé napoví už leden. A vy si právě teď můžete přečíst velký lednový horoskop! Zatím je tento měsíc čistý nepopsaný list, ale osud už se brzy rozepíše a začne tvořit další kapitoly vašeho života. Jaké budou? To zjistíte v tomto horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, vstup do nového roku je pro vás charakteristický zvýšenou přemýšlivostí a převažujícími intelektuálními zájmy. Do 10. ledna s vámi totiž svým trigonem sympatizuje Merkur, jehož doménou jsou zvídavá mysl, písmo a komunikace. Vaše vyřídilka je vskutku nedostižná! Snažte se vyjednat co nejvíce... Více ZDE!

Býk

Milí Býci, leden je pro vás měsícem, který je charakteristický svou různorodostí a příznivé vlivy se s těmi méně příznivými střídají jako počasí. Pro vaši klidnou a někdy až pohodlnou náturu to může být vcelku nápor – změny pro vás nejsou zrovna lahodným bonbonkem! Na jedné straně je vaší neochvějnou oporou stellium... Více ZDE!

Blíženci

Pro vás, nejčilejší mystifikátory zvěrokruhu, chystá tento měsíc poněkud výraznější vzlety k novým obzorům a touhu po větším poznání. Mnozí z vás se zvýšeně zabývají duchovní stránkou osobnosti a hlouběji přemýšlejí o věcech mezi nebem a zemí – od 18. ledna na vás může číhat záliba v nějaké vzdálené filozofii! Vše neobvyklé... Více ZDE!



Rak
Milí Ráčci, na první pohled se může zdát, že leden nepatří mezi vaše nejšťastnější měsíce, ovšem přesnější rekapitulace prozrazuje, že to zase není až tak horké. Záporné vlivy jsou na druhé straně vyváženy působením planetárních dobrodějů – čítankový příklad zákonů rovnováhy! Co se týče zlobivějších aktérů, patří k... Více ZDE!

Lev
Milí Lvíčci, začátek roku vám pomáhá rozpohybovat intelektuální a zvídavý Merkur, tudíž vám to zejména do 10. ledna úžasně pálí a mluví. Dejte průchod svým nápadům, promýšlejte projekty a nové plány, později se už totiž tváří Merkur netečněji a tzv. mentální plodnost nemusí být už tak vysoká. Celkově je tento měsíc... Více ZDE!

Panna

Milé Panny, máte před sebou příjemný měsíc bez jakýchkoliv výkyvů či rušivých událostí. Hvězdy prozrazují, že v tomto období dominuje chuť užívat si života, zaměřovat se na více volného času a vystupuje touha být kreativní. Nevrháte se sice do toho nikterak expanzivně, ale to vám ve finále na radosti rozhodně neubírá. Váš vládce... Více ZDE!



Váhy
Milé Váhy, váš lednový koktejl, který vám míchají planetární vládci, je plný různorodých chutí. Vaše vládkyně Venuše je do 17. ledna na vás tak trochu nabroušená a stává se velmi tvrdohlavou – vztahy tedy zpočátku nejsou procházkou po zahradě Eden! Svou kvadraturou jsou v plné akci rovněž Slunce a od 11. ledna i Merkur, tudíž... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, rok odstartováváte naprosto bravurně, máte takovou míru energie, že byste mohli pořádat výprodej! Až do 26. ledna kormidluje vašimi vodami Mars, který vás činí podnikavějšími a odvážnějšími. Tento ohnivý Guru se navíc ocitá ve vzájemném objetí s Jupiterem a jejich konjunkce nedovoluje, aby důležité... Více ZDE!

Střelec
Milí Střelci, máte před sebou klidný a pohodový měsíc bez nežádoucích výkyvů či nepředložených prekérií. Slunce s Venuší hodlají upevňovat příjemnou atmosféru, což nejsilněji zaznamenáte od 18. ledna, neznamená to však, že byste do té doby strádali. Vesmírní trubadúři signalizují, že dochází k rozvíjení... Více ZDE!



Kozoroh
Leden pro vás představuje velmi přínosné období a to obzvláště po stránce osobní radosti a potěšení. Do popředí vystupují vaše zájmy, prostor pro volnočasové aktivity a váš optimismus nabírá na obrátkách. Mnohem silnější, než obvykle je rovněž vaše kreativita a zejména do 18. ledna zjišťujete, že je spontánně... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, vstup do nového roku vyžaduje soustředěné plánování a rozumnou organizaci. Až do 25. ledna jste totiž pod vlivem zátěžové kvadratury Marse, který svádí rád ke zbrklosti – je tedy nutná větší obezřetnost. Vyhýbejte se prudkým změnám a rozhodování pod tlakem! Konfrontováni můžete být rovněž s určitou závistí... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, procházíte úspěšným obdobím, ve kterém máte řadu možností, abyste prosadili své touhy a záležitosti, které nyní považujete za důležité. Díky příznivému trigonu Jupitera a do 26. ledna i trigonu Marse, si razíte svou cestu o hodně odvážnějším způsobem než do nedávna. Inu, Mars není žádný strašpytlík! Ani ostatní... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.