Home - Články - První úplněk roku 2018 vás varuje: JE ČAS NA ZMĚNU!

První úplněk roku 2018 vás varuje: JE ČAS NA ZMĚNU!

vloženo 29. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

První úplněk roku 2018 vás varuje: JE ČAS NA ZMĚNU!

Varovný úplněk v Raku k nám přichází hned po Novém roce! Jeho moc vyvrcholí v úterý 2. ledna ve 3.25 ráno. Díky jeho energiím si máme uvědomit a poté odhodit vše, co nás tížilo. Kdo to neudělá, hůře se mu v roce 2018 povede. Protože na něj bude neustále vyvíjeno úsilí změnit to, co již nefunguje! Ale jak na to?
sdílet článek na facebooku

Nadcházející úplněk nás učí, že my lidé máme jít ve svém vývoji dál. Ale jak jít dál rovně a vzpřímeně pod nánosem břemen? S bloky a křivdami v naší mysli je to velmi obtížné. Proto nyní intenzivně pracujme se svou myslí. Nechtějme jistoty, nelpěme na nikom a na ničem, místo toho se zbavujme starých myšlenkových vzorců. Pro takovou změnu úhlu pohledu na svůj život existuje mnoho účinných metod. Je načase se na ně vrhnout!

Změňme vše, co už nám neprospívá! Úplněk nám pomůže

Celý život se řídíme myšlenkovými programy, které vznikly v dětství v době naší výchovy, a ještě dříve. Mnoho z nich nám není ku prospěchu, způsobuje nám mnoho negativních pocitů a neblahých událostí v našem životě. Ale my se těmito vzorci přesto stále řídíme, přestože už nefungují. Přichází změna pro každého z nás. Své transformaci významně dopomůžeme my sami! Otevřeme své srdce a zvolme správnou metodu!



Jaká metoda je pro mě vhodná?

Vždy se řiďme svým nitrem! Pozitivní nebo negativní pocit nám dá jasnou odpověď, kterou metodu zvolit pro vyčištění vlastní mysli od starých vzorců a bloků. Nechme se inspirovat několika ověřenými metodami:

Hypnóza – velmi účinný vědecký postup přeprogramování mysli, kterým je možné odstranit příčiny psychických i zdravotních problémů; potřebujete k němu zkušeného prověřeného terapeuta, který vás správně povede do vašeho podvědomí a zase vás bezpečně vyvede zpátky.

Shamballa – pokročilá léčebná metoda práce s energií sloužící k transformaci našeho vědomí; obsahuje několik léčivých energií, včetně Reiki; po zasvěcení mistrem na kurzu tak můžete pracovat s harmonizujícími vibracemi univerzální vesmírné energie.

Metoda Ruš –
jedna z nejúčinnějších metod pro přeprogramování vlastní mysli, kterou po absolvování kurzu dokážete používat sami i bez terapeuta; funguje na principu pojmenování problému psychického nebo fyzického, nalezení jeho příčin v době jeho vzniku v dětství v tomto životě, a pak jeho trvalém odstranění pomocí přijetí každého jednotlivého vzorce chování; tyto myšlenkové programy už následně nemáte spojeny s negativními emocemi; cílem metody je ideálně šťastný život.



Regresní terapie –
technika založená na podobném principu jako metoda Ruš (Ruška byla z Regresní terapie vyvinuta), liší se však hledáním příčin v minulých životech namísto současného života; při Regresní terapii potřebujete zkušeného terapeuta, který vás bezpečně zavede do vašeho podvědomí a zase zpět; při této trvalé a účinné metodě se často dostáváte do velmi nepříjemných událostí např. i v době Středověku, a proto je nutné terapii vždy zcela dokončit pod profesionálním dohledem.

Pozor na Raka!


Dejme si při úplňku v Raku pozor na melancholii a sebelítost. Nenechme se strhnout k přecitlivělému nízkému sebevědomí a náladovosti. Raději učiňme rázná rozhodnutí pro svůj vývoj! Vesmírné energie nás nyní napumpují račí intuicí, proto se rozhodneme se správným záměrem určitě dobře.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.