Home - Články - Láskohled 1.-7.1.2018

Láskohled 1.-7.1.2018

vloženo 31. 12. 2017
čas čtení: 5 minut

Láskohled 1.-7.1.2018

Skočte do nového roku rovnýma nohama! Čekají na vás nové a nekonečné možnosti na seznámení a nalezení lásky nebo na hledání nových dimenzí ve stávajícím vztahu. Zapomeňte na to, co bylo minulý rok, teď začínáte s čistým štítem a bude to stát za to! Vaším tahákem v lásce bude i v roce 2018 Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milostná sféra se jeví na počátku roku jako lehce problematičtější. Venuše teď není příliš láskyplná, a tak se ve vašem vztahu v tomto týdnu city příliš plýtvat nebude. Vydržte to!

Býk
Na poli citů a lásky bude v tomto týdnu klid. Nezadaní se zřejmě budou ze všech sil snažit najít nového partnera. Zadaní budou pro změnu toužit po větší pohodě. To se jim splní.

Blíženci

S vaším partnerem po boku budete v tomto týdnu prožívat spoustu harmonie a příjemných chvil. Hádkám se vyhnete s lehkostí. U nezadaných je velká šance na nalezení nového protějšku.

Rak
V citové oblasti to budete mít v tomto týdnu o hodně lepší, než v kterékoliv jiné sféře. Se svým partnerem prožijete nejednu krásnou chvíli. Příznivé období nastává i pro svobodné.



Lev
Ve vztazích to teď nebudete mít úplně nejlehčí. A to nejenom v tomto týdnu, ale celý měsíc. Snažte se bojovat proti chladnému ovzduší milým úsměvem a vlídnými slovy i vystupováním.

Panna

První týden tohoto roku vnese harmonii do vašeho stávajícího vztahu. Hádky mezi vámi a partnerem budou spíše vzácností. Pokud hledáte novou lásku, využijte tohoto skvělého období.

Váhy
Už jste zažili mnohem lepší období, než je tento týden. Komunikace s partnerem bude váznout a zavládne mrazivější atmosféra. Také nezadaní nebudou mít valnou chuť někoho hledat.

Štír
Klid, pohoda a porozumění. Tak bude vypadat tento týden ve vašem vztahu. U nezadaných záleží na tom, jak moc chtějí někoho poznat. Mohou mít úspěch, musí pro to ale něco udělat!



Střelec
V partnerských vztazích bude v tomto týdnu třeba dávat si pozor na komunikaci a snažit se být tolerantní a chápaví. Svobodní by měli více využívat podporu hvězd při hledání lásky.

Kozoroh

Zatímco zadaní jedinci si užijí vcelku klidný týden, u nezadaných nebude nouze o příležitosti k seznámení. Sázejte na své osobní kouzlo. Nenechte se však od nikoho vodit za nos!

Vodnář
Nebude to žádná hitparáda. Hvězdy na vás nakládají pořádnou nálož stresu, s partnerem si moc nerozumíte. Nezadaným se také příliš dařit nebude. Takže musíte všichni zatnout zuby.

Ryby
Zasněnost a romantická nálada se vás budou držet po celý tento týden. Pro nezadané se objeví spousta šancí k nalezení ideálního protějšku. U zadaných zavládne souznění a radost.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.