Home - Články - Týdenní čínský horoskop 1. - 7.1.2018

Týdenní čínský horoskop 1. - 7.1.2018

vloženo 30. 12. 2017
čas čtení: 7 minut

Týdenní čínský horoskop 1. - 7.1.2018

První čínský horoskop pro rok 2018 je tady! Vstupte díky němu do nového roku tou správnou nohou. Horoskop naznačuje, že se hned zkraje ledna dočkáte celé řady pozitivních změn. V oblasti zaměstnání sice číhá pár nástrah, nejsou však nikterak nebezpečné, a navíc na ně budete s novým horoskopem připraveni. Čerstvé jiskřičky vyletí také v lásce. Pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa

Start nového roku přinese Krysám spoustu příležitostí, jak posunout život k lepšímu. Než se do nich pustíte, rozmyslete si, co pro vás změna bude znamenat. Platí, že nový začátek značí i konec něčeho stávajícího. Zatímco v profesním životě jsou troufalé kroky vítané, milostné záležitosti byste neměli uspěchat. Vsaďte na intuici, díky níž nešlápnete vedle. Kariéra nabere v lednu raketové obrátky.
Na co se můžete těšit?
Mezi přáteli a příbuznými platíte za studnici vědomostí, která je připravena poskytnout dobrou radu třeba o půlnoci. Neodmítejte žádost o pomoc, i když se vám to zrovna nehodí. Nakonec budete polichoceni, že ve vás okolí vkládá veškerou svou důvěru.
Na co si dát pozor?
Práce máte sice až nad hlavu a volného času nezbývá, přesto byste miláčka neměli odstavit na vedlejší kolej. Pokud hovoří častěji se záznamníkem, nežli s vámi, počítejte s následky. Skutečně chcete riskovat šťastný vztah kvůli vachrlaté kariéře?

Buvol

Milí Buvoli, začátek ledna nepřinese velké změny, což může být na první pohled zklamáním. Přelomové události na pracovním poli se odkládají, rozjezd podnikání nebo povýšení na sebe nechají ještě chvíli čekat. V milostném životě bude situace přívětivější. Platonická láska se může proměnit v reálné oboustranné sympatie. Nebojte se vzít šanci do svých rukou a pozvěte vysněný protějšek na schůzku.
Na co se můžete těšit?
Hvězdy vám do cesty sešlou spřízněnou duši a není vyloučeno, že se mezi vámi časem rozhostí mnohem hlubší city. Zatím se může jednat o kamaráda na zajímavé rozhovory nebo pracovní múzu plnou inspirace. Ani zadaní by se neměli nové známosti bránit.
Na co si dát pozor?
Důrazné varování přichází v oblasti financí. Až do neděle se vyhněte riskantním obchodům a investicím, jejichž návratnost je v nedohlednu. Stejně tak nákupy pro radost nepřinesou očekávaný výsledek. Korunky byste teď měli držet hezky u sebe v kapse.

Tygr
Do nového roku skočí Tygři jak jinak než ve velkém stylu! Jste plni odhodlání změnit život k lepšímu a se změnami začnete okamžitě. Hvězdy vám dolévají pohár vitality, kterou oceníte hlavně na pracovním poli. Oproti očekávání se totiž musíte prokousat nudnými úkoly. Ani finance nehlásí zelenou. Investice odložte a úspory držte zkrátka. Neměli byste šťastnou ruku. Zato o víkendu si vylepšíte chuť.
Na co se můžete těšit?
Vstupujete do období, kdy hýříte dobrou náladou a vynikající fyzickou i psychickou kondicí. Zdá se, že zdravotní stránka je na tom báječně. Nic vám tedy nebrání užít si zimní dovolenou v té nejlepší společnosti. Nabídku od kamarádů rozhodně přijměte!
Na co si dát pozor?

I když je rok 2017 minulostí, může vás dohonit i letos. Zapátrejte v paměti, zda jste nezapomněli na nějaké důležité sliby a ujednání. Mohlo by vás to dost mrzet. Na pozoru se mějte při podpisu smluv. Zdá se, že byste mohli naletět jistému filutovi.



Zajíc

První lednový týden přeje lásce. Zajíci si vytáhnou eso z hvězdného balíčku, takže se mohou těšit na luxusní program. Platonické lásky se promění jako mávnutím kouzelného proutku v reálný vztah, stereotypem zatěžkaná partnerství chytí druhý dech. A co nezadaní? Ti mohou najít románek na jednu noc i lásku do konce života. Záleží na prioritách. Na co pozor, to je pracovní sféra. Tam číhá záškodník.
Na co se můžete těšit?

Amorovy šípy od vás sviští raketovou rychlostí a byl by v tom čert, aby alespoň jeden netrefil správný cíl. Svobodní by měli být ostražití v tom, koho si nakonec vyberou. Jedna lahůdka je sladší než ta druhá. Ani ve vztahu nehrozí šeď a stereotyp.
Na co si dát pozor?

Zatímco soukromí hlásí tyrkysovou oblohu, v pracovním životě už to tak vesele nevypadá. Objevíte záškodníka, který pomýšlí na vaši pozici nebo by se rád přiživil na momentálních úspěších bez vlastního přičinění. Závist může být velmi nepříjemná.

Drak
Draci mohou vyhlížet velice zajímavý rok, o čemž napovídá už jeho start. V prvním lednovém týdnu na vás ulpí oko široké veřejnosti. Jste elegantní, sebejistí a dokážete se přizpůsobit jakékoliv společnosti. Ještě by to však chtělo zapracovat na schopnosti přijímat odlišné názory. Na větší toleranci a schopnosti diplomacie můžete jedině získat. Naopak tvrdošíjné zastávání své pravdy hvězdám nevoní.
Na co se můžete těšit?
Ohnivá energie z vás sálá na všechny strany. Užíváte si perfektní kondici, díky níž vás hned tak něco nezastaví. To je dobrá zpráva i pro Draky chystající se na operaci nebo jiné zdravotní zákroky. Z jakékoliv polízanice se dokážete rychle otřepat.
Na co si dát pozor?
Je vás všude plno, což nemusí být vždycky pozitivní. Zkuste na chvíli ztišit hlas a vnímat informace, které k vám směřuje okolí. Vyplatí se to hlavně v zaměstnání, kde děláte z komára velblouda. Nakonec se ukáže, že nic není tak horké, jak to vypadá.

Had

I po Novém roce pokračuje u zrozenců Hada troufalý kariérní rozlet. Hvězdy slibují zajímavé zisky i navázání vlivných kontaktů. Nepodceňujte společenské styky. Právě díky nim byste mohli v tomto týdnu udělat největší pokrok kupředu. Čemu naopak vesmír nepřeje, to jsou milostné záležitosti. Souvisí to s pracovním vypětím, které se drahé polovičce nezamlouvá. Snažte se to vyžehlit během víkendu.
Na co se můžete těšit?
Nový rok nabízí nové profesní začátky. Sníte-li o lepší pracovní pozici, v tomto týdnu se jí můžete dočkat. Dost možná povyskočíte v rámci stávající firmy, ale nejsou vyloučené ani náhlé změny zaměstnavatele. Nezaměstnaní objeví svůj vysněný job.
Na co si dát pozor?
Zatímco na pracovním poli jsou změny vítané, v milostném životě byste se měli držet svého kopyta. I když nejste se vším spokojeni, rozchod nebo rozvod by vám kýžené štěstí nepřivál. Ba právě naopak. Cítili byste se osamělí. Nová láska není v dohledu.



Kůň

Do roku 2018 vyrazí Koně klusem. Přímo z vesmíru k vám proudí pozitivní energie, která jde ruku v ruce se zdravou sebedůvěrou. Při jednání vám nechybí ostré lokty, což se bude překvapivě nejvíc hodit v soukromí. Nezadaní najdou odvahu, aby oslovili vyhlédnutý protějšek. Vsaďte na smysl pro humor a neberte se moc vážně. Polovinu úspěchu budete mít v kapse. Vážný tón naopak nasaďte v rodinném kruhu.
Na co se můžete těšit?
V lásce nečekáte na to, co přinese osud, ale sami se přičiníte o lepší atmosféru. Drahá polovička bude přívalem vášně i romantiky zároveň šokovaná. Žádným novotám se ovšem bránit nebude. Svobodní udělají zásadní krok k seznámení s prima protějškem.
Na co si dát pozor?
Nejvíce horkých chvilek vám připraví ratolesti. Dvojnásobně to platí u těch, které jsou ještě školou povinné. Pololetní vysvědčení se kvapem blíží a mnoho Koní zjistí nepříjemné výsledky. Než zvýšíte hlas, zamyslete se nad tím, čeho tím docílíte.

Koza
Po silvestrovské noci nevstanete právě svěží, což není nic šokujícího. S nedostatkem energie budou ovšem Kozy bojovat po celý týden. I když se vyskytne několik nepříjemných překážek, přece jen při zpětném pohledu nepřevládnou negativa. Velkou roli na tom má harmonická rodinná sféra i přátelské vazby. Obklopují vás lidé, na něž je spolehnutí. Větší obezřetnost se naopak vyplatí na poli financí.
Na co se můžete těšit?
Mezilidské vztahy zažívají renesanci. V rodinném kruhu vládne vřelá atmosféra, díky níž se zahojí rány z celého uplynulého dne a týdne. Vážíte si toho, že máte v blízkých takovou podporu. Pomocnou ruku nabízí dokonce i ti, do nichž byste to neřekli.
Na co si dát pozor?
V zaměstnání prokrastinujete a nejraději byste se vrátili zpátky k vánočnímu lenošení. Povinnosti odvádíte jen tak zbůhdarma, mnohé dokonce zametete pod koberec. Nedůsledné úkoly se ovšem vrátí a nevěstí nic dobrého. Raději požádejte kolegy o pomoc.

Opice
Klíč ke štěstí je na začátku roku skrytý v opičí intuici. Právě díky ní dokážete oddělit zrno od plev a soustředit energii pouze na ty záležitosti, které mohou do budoucna přinést něco dobrého. Nejznatelnější to bude u Opic, které si pohrávají s myšlenkou vlastního podnikání či jeho rozšíření.
Na co se můžete těšit?

Nepodceňujte ani rady ze strany dobrého přítele či příbuzného. Nezaujatý pohled vám může s lecčím pomoci. Konečně najdete odvahu, abyste na pracovišti udělali krok, ke kterému se už delší dobu odhodláváte. Výsledky na sebe sice nechají čekat, ale dobrý pocit je tou nejlepší odměnou, jakou si můžete přát. Všimnou si toho kolegové i jindy kritické vedení.
Na co si dát pozor?
Zdravotní neduhy se zatím nehlásí, přesto tělo začíná vysílat SOS. Vánoční svátky daly zabrat zažívání a kondiční křivka šla dolů. Cítíte, že byste na sobě měli trochu zapracovat. Předsevzetí nepředsevzetí - myslete na to, že zdraví máte jenom jedno.


Kohout

Stále pokračuje období, kdy cítíte silnou sounáležitost s okolím. Místo abyste po Vánocích prchli do nerušené samoty, užíváte si pohodu v kruhu přátel i rodiny. Nejspíš tento okruh ještě o něco rozšíříte! Nezadaní mohou zkraje ledna naleznout novou lásku. Hvězdy radí, abyste dali pozor jak na své finance, tak na nešvary počasí. Nechcete přece místo romantického rande skončit v posteli se chřipkou.
Na co se můžete těšit?
Poznáte, že s láskou nemusíte čekat jenom na Valentýna nebo první máj. Romantika vás zaskočí i během třeskuté zimy. Flirtujete jako o závod a osudový protějšek poznáte na sto honů. Ten už vám nepláchne. Zadaní se mohou těšit na sladké překvapení.
Na co si dát pozor?
Profesní život sice hlásí převážně zataženo, ale neměli byste dělat unáhlené závěry. Ačkoliv se vám nabízí šance na změnu profese, hvězdy před takovým krokem varují. Všechno je jen líbivé pozlátko. Ve skutečnosti byste šli jenom z bláta do louže.

Pes
Ačkoliv čínský nový rok je teprve před vámi, můžete s nadějí vyhlížet období, které je zrozencům Psa zaslíbené. Už v lednu dávají hvězdy ochutnat první sladké plody toho, co vás čeká. Promyslete současné priority, protože připraveným přeje štěstí dvojnásob. Chcete soustředit energii na kariéru, lásku či rodinu? Nebo spravedlivě rozdělíte síly do každé oblasti? Je to jen a jen ve vašich rukách.
Na co se můžete těšit?
Zdá se, že každý den a každá minuta přinesou něco, z čeho budete mít potěšení a užitek. Nezní to báječně? Jednoznačně patříte mezi nejšťastnější znamení zvěrokruhu, kdy hvězdy plní každé přání, s nímž přijdete. Jistě uznáte, že není třeba troškařit.
Na co si dát pozor?
Jedinou černou kaňku představují rodinné záležitosti. Spory s rodiči nebo sourozenci jsou bohužel takového rázu, že je během jediného rozhovoru nevyřešíte. Dejte tomu čas a věřte v zářnější zítřky. Prospěje, když drahá polovička zůstane nestranná.

Vepř

Na začátku roku vyplují na povrch záležitosti, které jste se snažili delší dobu tutlat. Sice to nebude moc veselé, na druhou stranu nepůjde o nic, co by Vepře srazilo na kolena. Hvězdy pracují ve váš prospěch a na to nepříjemné vám umožní rychle zapomenout. Je čas nechat minulost za sebou a začít s čistým štítem. Přece nechcete opakovat tytéž chyby donekonečna. Opustíte nefungující vzorce chování.
Na co se můžete těšit?
Nový rok přináší nové začátky v rodinném životě. Pokud se nechystáte počít další potomstvo, vylepšíte vztahy se stávajícím příbuzenstvem. První lednový týden urovná spory i mezi jedinci, kteří byli ještě nedávno znesváření na krev. Báječná zpráva!
Na co si dát pozor?
Je čas dospět a naučit se zodpovědnosti za své činy. Hvězdy vás v tomto ohledu rozhodně nešetří, a tak zažijete několik perných chvil. Čím rychleji se postavíte problémům čelem, tím dříve je budete mít z krku. Pomocnou ruku nabízí i blízké okolí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.