Home - Články - Měsíční horoskop na květen 2018

Měsíční horoskop na květen 2018

vloženo 1. 5. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na květen 2018

Květen přichází a s ním i mnoho nového ve vašem životě. Bojíte se změn, nebo po nich toužíte? Strach není na místě, s velkým horoskopem na květen se bát nemusíte, protože budete dopředu vědět, kde číhají nástrahy a kde se naopak otevírají nové možnosti. Pohlédněte společně s námi do budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, váš vládce Mars opouští 16. května napěťovou kvadraturu a vám se znatelně ulevuje. Odchází nervozita a tenze, které vás ovlivňovaly ve všech oblastech, prioritně však v profesních záležitostech. Mars nyní naopak působí svým příznivým sextilem a zvyšuje energii k častějším kontaktům, přičemž můžete navázat nové... Více ZDE!.

Býk
Milí Býci, během tohoto měsíce máte být konfrontováni s poněkud větším vzruchem než na který jste běžně zvyklí. Od 13.května se k vám stěhuje pohyblivý Merkur, který je předskokanem blížícího se nositele extrémně živé energie. Největší událostí měsíce je totiž vstup magnetizujícího Urana, který se koná 15.května, na... Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, květen je měsícem, který má pro vás připraveno spoustu radůstek a zajímavých podnětů pro vaši zvídavou duši. Láskyplná Venuše se promenáduje vaším znamením a přináší mnoho potěšení ve všech oblastech vašeho života. U nezadaných posouvá rafiku milostného a sexuálního jiskření hezky nahoru, máte se na co těšit! Máte sebevědomí a mozek na pravém místě, tudíž i vaše profese a finance zaznamenávají... Více ZDE!


Jarní tarotový horoskop – rodina a domov. Víte, na co si dát na jaře pozor v rodinných vztazích? Zajímá vás, jaké události se blíží u vás doma? Magické tarotové karty vám prozradí odpověď!



Rak
Milí Raci, květen je pro vás obdobím plným přátelské atmosféry a skupinových aktivit. Merkur se ve srovnání s minulým měsícem umoudřuje a působí na vás od 13.května svým příznivým sextilovým vlivem - svítá na lepší časy! Literatura a přednášky, zapojení se do charity či veřejných činností, to jsou nyní stěžejní... Více ZDE!

Lev
Vstupujete do měsíce, který signalizuje pestrost dění a to jak po stránce harmonických, tak i napěťových vlivů. To, čemu je bohatě přáno, jsou vztahy s ostatními. Vlídná Venuše do 18.května zvýrazňuje otázku přátelství a schopnost získat oblibu u větších skupin lidí. Přiznáváte, milí Lvíčci, že je to pro vás tzv. obuv šitá... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, v tomto měsíci je doménou váš vládce Merkur, který vás od 13.května bere pod svou plnou ochranu. Jeho úžasný trigon je příslibem nových obzorů, poznávání a skvělé komunikace. Vypadá to na zapojení se do složitých podniků či tzv. vyšších cílů, což však na druhou stranu přináší náročnější období pro vztahové a citové... Více ZDE!

Měsíční tarot - KVĚTEN. Zjistěte, čeho byste se měli v nejbližším měsíci vyvarovat a čemu jít naproti, abyste nepromeškali jedinečnou příležitost! Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu! Vytáhněte si svoje 3 karty z pohodlí domova a získáte výklad připravený profesionální kartářkou.


Váhy
Milé Váhy, květen je obdobím, které vám dokáže tzv. nalít novou krev do žil, rozhodně se nudit nebudete! Všetečka Mars vás od 16.května dopuje silnou energií a akceschopností zejména v oblasti lásky, přičemž dává jako bonus neobvyklé zážitky Vaše elegantní vládkyně Venuše vám do 18.května hezky nahrává a přináší úspěch... Více ZDE!

Štír

Milí Štíři, v tomto měsíci se připravte na konfrontaci s více problémy, poněvadž se někteří planetární aktéři rozhodli kout své pikle. Především vás hodlá poškádlit Slunce s Merkurem, kteří svou kvadraturou zakládají na nechtěné tenze v každodenním životě. Merkurovy rošťácké paprsky míří od 13.května zejména do sféry partnerských a... Více ZDE!.

Střelec
Milí Střelci, květen hlásí tzv. zlepšení na všech frontách a přináší četné šance na rozpohybování důležitých záležitostí. Prim hrají vztahy, komunikace, intelektuální sféra a kratší cesty. Řítí se k vám množství společenských příležitostí a pro svobodné mnoho romantiky – možná až příliš mnoho! Partnerské smluvní vztahy... Více ZDE!


JE TO TEN PRAVÝ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu



Kozoroh
Milí Kozorozi, v 1.polovině května pokračují vlivy, které byly započaty už minulém měsíci, tudíž, nemusíte pozorovat žádné větší změny. Co se však týče 2.poloviny května, jsou znatelné mnohé obraty. A kdo se o ně postará? Především je to Mars, který opouští od 16.května vaše znamení a vy to můžete zaznamenat v úbytku... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, květen je pro vás velmi důležitým měsícem, neboť se ve vašem znamení ubytovává nejakčnější planetární aktér - Mars. Od 16.května tedy počítejte s fantastickým nábojem nové energie! Jeho postavení však s sebou nese výhody i nevýhody. Na jedná straně jste plní vitality, elánu rozvíjet své plány, máte živější... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, v tomto období vám zachovávají přízeň téměř všichni planetární vládci, můžete se tedy těšit na úspěšný měsíc! Moudrý Merkur vám chce od 13.května nabídnout ten správný drive pro zdůraznění a prosazení vašich názorů a myšlenek, přičemž jsou v jeho menu i četnější cesty. V konjunkci s Uranem chystá i příjemné... Více ZDE! 

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.