Home - Články - Květnový horoskop lásky

Květnový horoskop lásky

vloženo 1. 5. 2018
čas čtení: 4 minuty

Květnový horoskop lásky

Je to tady! Co? No přeci květen, měsíc, který patří lásce ze všech nejvíc. Rozhodně nepropásněte výjimečnou šanci na prožití pekelně žhavých chvilek s vaším partnerem. A pokud jste zatím sami, pak máte právě teď velkou šanci to změnit. Májové energie zvyšují přitažlivost, tak toho využijte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Májová atmosféra splňuje v případě Beranů i ty nejnáročnější představy. Vzrušení a citových podnětů budete mít tolik, kolik dokážete pobrat. Oproti jiným měsícům se mnohem více, než na atraktivitu vybraného protějšku, soustředíte na to, co má dotyčný uvnitř. Oceníte inteligentní a vtipnou společnost, takže se dokážete správně naladit už během večeře. Předehru v ložnici přeskočíte a vrhnete se rovnou k činu. Inu, Beraní povaha se nezapře. A jak na tom budou nezadaní? Těm se stačí jen ohlédnout!

Býk
Do 19. května si mnoho romantiky neužijete. Když už to vypadá nadějně, vyskytne se nečekaná komplikace. Zadaní budou s miláčkem trochu bojovat, ale spíš než o zásadní problémy jde o žabomyší války. Především 13. a 14. květen vybízí ke kompromisům. Obrňte se trpělivostí a věřte, že v poslední květnové dekádě si oba spravíte chuť. Venuše se k vám obrací svou vlídnou tváří a umožní zopakovat si prvomájový polibek, jímž to rozhodně neskončí. Vzájemně se rozmazlujete dárečky i pikantními službami.

Blíženci
Dobré mravy dostanou během května za uši. Blíženci se utrhnou ze řetězu a touží vyzkoušet vše, co jim hvězdy servírují na zlatém podnose. A že těch milostných lahůdek není málo! Nezadaným hrozí maximálně bolení břicha z přetláskání, u jedinců ve vztahu by ovšem následky mohly být mnohem horší. Věřte, že i v letitém vztahu můžete prožít něco navýsost vzrušujícího, není nutné hledat povyražení jinde. Drahá polovička je na tom stejně jako vy, prahne po experimentování. Nebojte se udělat první krok.

Rak
Citově založené znamení Raka by ke své maximální spokojenosti potřebovalo v první polovině května mnohem více pozornosti. Netlačte na pilu a věřte, že váš čas na lásku teprve přijde. Platí to také pro nezadané, jimž v prvních dvou dekádách při seznamování pšenka nekvete. Od 19. května se ovšem situace zlomí a Afrodité vás zasype takovým množstvím citu, že vás to srazí na kolena. V ložnici se těšte na milování přesně podle vašeho gusta. S miláčkem jste momentálně doslova jedno tělo i jedna duše.


KDE NAJDETE SVOU DRUHOU POLOVIČKU? Hvězdy vám poradí! Volejte na tel.: 906 701 701. Kontaktujte astroložku a kartářku Bertu!


Lev
Jako opravdoví Lvi salónů nebudete mít o pozornost opačného pohlaví nouzi. Dokážete odhadnout, co chce druhá strana slyšet, takže se při seznamování dostanete lidem pod kůži. Lvi bez závazků mohou rozšířit počet milostných trofejí. Příležitostí k povyražení bude mnoho i pro jedince ve vztahu. Ti by si ovšem měli nechat zajít chuť. Hvězdy by vám totiž nekryly záda a hrozí, že se nevěra provalí. Nejkritičtější to bude 16. května, kdy máte chuť vzít do zaječích. Touha po svobodě ale brzy pomine.

Panna
Kvůli Venuši v kvadratuře k vašemu znamení je máj v prvních dvou dekádách poměrně záludným měsícem. Afrodité se dopouští nejrůznějších alotrií, která vyeskalují okolo 16. května. Tehdy byste mohli sklouznout dokonce i k nevěře, jíž jindy nefandíte. Necháte se snadno okouzlit mámením osob, od nichž byste obvykle dali ruce pryč. Na to by měli dát pozor i singles. Tenhle románek byste si totiž za rámeček nedali. Od 18. se naštěstí kněžka lásky umoudřuje a situaci na milostném poli vrací k normálu.

Váhy
Váhy se konečně dočkají plodného období, kdy si mohou s klidným srdcem vyhodit z kopýtka. Nenecháte si utéct žádnou příležitost k flirtu, nebo vášnivému románku. A že jich s Venuší za zády budete mít celou řadu. S dobrými mravy se v květnu příliš netrápíte, vždyť žijete jenom jednou. Poslední májová dekáda však ukazuje na pnutí ve vážných vztazích. Nejkritičtější to bude v případě, že se váš miláček narodil ve znamení Raka. Tehdy se připravte na citové vydírání a častější emocionální výlevy.

Štír
Milí Štíři, na začátku května se snažte povzbudit starou pravdou, kdo si počká, ten se dočká. V první polovině měsíce vás totiž svými rošťárnami škádlí Merkur a způsobí, že nebudete mít nikde stání. V manželství našlapujte obezřetně hlavně kolem 13. května. Vsaďte na originální myšlení a buďte přizpůsobiví. To vás uchrání od zásadních komplikací. Poslední dekáda se naštěstí odehrává pod taktovkou Venuše, která se rozhodne vynahradit vám všechny bolístky. Můžete si dopřát všechno, co hrdlo ráčí.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Střelec

Máj může v případě Střelců zamíchat rozdanými kartami! Díky hvězdám se dokážete druhým lidem dostat pod kůži a zhodnotit jejich opravdové kvality, které na první dojem nejsou vidět. Nezadaní objeví ve svém okolí hotový poklad. Vyloučen přitom není ani sexuální magnetismus, kdy půjde všechno ostatní stranou. Ani ve vztazích to ovšem nebude žádná nuda. Venuše vás pokouší a připravuje do 18. května jednu pastičku za druhou. Snažte se být s drahou polovičkou za dobře a nedělejte nic za jejími zády.

Kozoroh
Konstelace hvězd je příznivá zejména pro svobodné Kozorohy. Těm přináší lásku na zlatém podnose. Do 13. května máte radar na výhodné příležitosti k seznámení. A nenecháte se okouzlit prvním protějškem, který vám vstoupí do cesty. Baví vás flirtování, randění i nezávazné vztahy. O poznání tvrdší oříšek připravil máj pro vás v manželství. V poslední dekádě se setkáváte s častějšími názorovými neshodami. Venuše probouzí v lidech zvýšenou citlivost, snažte se jejich divné chování brát s rezervou.

Vodnář
Jestli se Vodnáři mohou v květnu na něco spolehnout, pak je to fakt, že je nedostihne nuda a stereotyp. Od prvomájového polibku pod rozkvetlou třešní to s vámi půjde z kopce. Rádi se bavíte, flirtujete, hrajete si a porušujete společenské konvence. Těší vás, že vyčuhujete z davu. Singles si to mohou dovolit, zato vy zadaní byste měli zvážit následky svého chování. Je nutné hledat cizí protějšek na povyražení? Protože i dlouholeté partnerství vám může nabídnout široké pole pro experimentování.

Ryby
Začátek května byste si nejspíš představovali o dost romantičtější. Menší citové ochlazení naštěstí nebude mít dlouhého trvání. Zkuste se věnovat koníčkům, přátelům nebo rozjezdu kariéry. Každopádně nedovolte, aby vám vrtošivá Venuše vnukla chmurnou myšlenku! Od 19. totiž začne pracovat znovu ve vašich službách. Vrací se vám ztracené sebevědomí, což je polovina úspěchu. Jste přitažliví, vtipní a dokážete jít za svým nejen v milostné rovině. Singles by měli hledat novou lásku poblíž svého domova.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.