Home - Články - Láskohled 30. dubna - 6. května

Láskohled 30. dubna - 6. května

vloženo 29. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 30. dubna - 6. května

První máj! Lásky čas! Dočkáte se ho už na konci tohoto týdne, a proto se včas nachystejte na to, jak tento láskyplný den prožijete. Vy zadaní, buďte na sebe hodní a myslete na to, proč jste se dali dohromady. Nebojte se otevřít svá srdce. A vy nezadaní, pokud vám to na letošní první máj nevyšlo, neznamená to přece, že příště budete sami. S Láskohledem svou lásku určitě najdete!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ovládne vás touha po romantice, ať už jste zadaní či single. Nedivte se, začíná máj, lásky čas! Nezadaní se budou intenzivně snažit někoho získat, musí však zachovat obezřetnost.

Býk
Najít s partnerem společnou řeč bude v tomto týdnu vyžadovat více úsilí, než by se vám líbilo. Ale půjde to! Nezadaní by se měli vyhnout seznamkám a celkově musí být dost opatrní.

Blíženci
Projevíte dostatek tolerance. Odměnou vám budou příjemné chvíle s partnerem, těšte se na pohodu bez hádek. Single osoby musí být průbojnější při dobývání srdce vysněného protějšku.

Rak
Důležitá v tomto týdnu bude partnerská komunikace. Pomůže vám vyřešit mnohé problémy a starosti, které ovlivňují váš vztah. Nezadaní by neměli příliš snadno podléhat svým emocím.


BRÁNÍTE SE NOVÉMU VZTAHU ZE STRACHU, ŽE NEVYDRŽÍ? Nahlédnu s Vámi do jeho budoucnosti! Zavolejte mi na 906 701 701! Paní Daniela




Lev
Měli byste se více snažit o porozumění s partnerem, vaše proměny nálad vztahu moc svědčit nebudou. Mnozí, kteří byli ještě nedávno osamělí, budou teď řešit výběr z více ctitelů.

Panna
V partnerských vztazích bude důležité, abyste se uměli povznést nad drobné konflikty. Tak zaženete každý mráček a pršet nebude. Svobodní se mohou těšit na spoustu obdivovatelů.

Váhy

Rýsuje se před vámi poměrně klidný a harmonický týden. Vaše souznění s partnerem obohatí i nové společné zájmy. U nezadaných hrozí, že se budou chtít vrhat do vztahů bez rozmyslu.

Štír
Oceníte, že váš partner má porozumění a je tolerantní. Nebude to s vámi v tomto týdnu jednoduché, budou s vámi cloumat emoce. Osamělé osoby budou proto hůře hledat nové partnery.

Jak upoutat muže podle znamení zvěrokruhu? Máte spadeno na muže ve vaší blízkosti, ale nevíte, jak mu učarovat? Vyzkoušejte rady hvězd! Ne všichni pánové si potrpí na sexy dámy, které jsou pro ně příliš vyzývavé. Někdo je zamlklý, introvert anebo naopak romantik či rodilý svůdce!


Střelec

Celý týden se ponese v duchu úsloví o tom, že co dáváte, to také dostanete. Pokud chcete něhu a lásku, sami je partnerovi nabízejte. Nezadaní budou osloveni dost přímočarou osobou.

Kozoroh
Zadaní i nezadaní mocně zatouží po májové romantice. Ti první k tomu musí prokázat dostatek citu vůči partnerovi. Pro ty druhé platí, že o získání lásky vysněné osoby musí bojovat.

Vodnář
Budete se snažit být více bezprostřední a hraví. Tím mile překvapíte svého partnera. A pokud ho teprve hledáte, pak budete velice rafinovaně využívat svého osobního magnetismu.

Ryby

V partnerských vztazích zavládne víceméně poklidné a harmonické období bez větších mráčků na obloze. Nezadaní musí zůstat obezřetní, dokud potenciálního partnera lépe nepoznají.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.