Home - Články - Týdenní horoskop na 30. dubna - 6. května

Týdenní horoskop na 30. dubna - 6. května

vloženo 28. 4. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní horoskop na 30. dubna - 6. května

Nastává přelom měsíce! Čekejte nové energie a nové příležitosti! Nezapomeňte vyřešit staré resty, ať vstoupíte do nového měsíce s čistým štítem. Konec měsíce a začátek nového je vždy obdobím plným zvrat a nepředvídatelných událostí. S novým horoskopem ale získáte jistotu a klid. Přejeme hezké čtení a krásné jaro!

sdílet článek na facebooku

Beran
Až si pod vlivem pondělního úplňku vyřešíte finanční záležitosti, budete hodně času věnovat přemýšlení o tom, co vás neuspokojuje a co byste chtěli změnit. Týká se to všech oblastí života. Důležité je neudělat unáhlené kroky, kterých byste litovali.

Býk
Vaši náladu bude v tomto týdnu často možné označit jako pochmurnou nebo melancholickou. Přesto budete bojovat statečně se všemi problémy a bude se vám to dařit. Čeká vás také hodně přemýšlení nad tím, jakým směrem se chcete v životě dále ubírat.

Blíženci
Budete mít dobrou náladu a v zaměstnání a studiu se vám bude báječně dařit. Důležité je nenechat se strhnout hektickým tempem a dopřát si pravidelný odpočinek. Starosti vám nebudou dělat ani finance a užijete si spoustu prima chvil v rodinném kruhu.

Rak
V tomto týdnu vás čeká hektičtější tempo. V oblasti práce a peněz buďte hodně opatrní a vše si pořádně ověřte. Pokud čemukoliv nerozumíte, ptejte se. Přijde také šance vyřešit staré spory. Pokud se k ní postavíte s odvahou, budete mít o starost méně.


POTÝKÁTE SE KVŮLI RODINNÉMU MAJETKU S PROBLÉMY? Ukážu vám možnosti, jak vaše trápení vyřešit! Kartářka Anastázie


Lev
Budete mít sklony k analyzování událostí kolem sebe a k přemýšlení nad zbytečnostmi. Okrádáte se tím o čas a dobrou náladu. Vyhněte se ukvapenosti ve všech sférách života, věnujte více času rodině a partnerovi. To je recept na zvládnutí tohoto týdne.

Panna
Snažte se v tomto týdnu využít přízně planet v oblasti kariéry. Přinese vám zvýšené ambice a také energii k dosažení vysněných cílů. Nesmíte se bát jednat a odvážně bojovat se stresem. Pokud ustojíte hektické tempo, bude to jenom k vašemu prospěchu.

Váhy
Způsob vaší komunikace vám v tomto týdnu přinese báječné příležitosti. Využijte k tomu také svého osobního kouzla a posuňte věci dopředu. Zamyslíte se rovněž nad tím, jak ušetřit ještě více peněz a rozmnožit své jmění. Jde vám hlavně o blaho rodiny.

Štír
Nebudete mít zrovna jednoduchý týden. Berte ho jako takové zahřívací kolo pro období, které na vás bude klást zvýšené nároky. Vše zvládnete, pokud si uvědomíte, že už v příštím měsíci se vám znatelně uleví. To přece vydržíte, jste silná osobnost!

Andělská energie je všude kolem nás. Andělé jsou nedílnou součástí tohoto světa. I když je ne každý vidí, jsou všude kolem nás. I ti, kteří nevěří v duchovno, kolikrát pocítili ten zvláštní pocit, který nedokázali vysvětlit. Mohlo se jednat právě o zásah andělů. Ti totiž oplývají energií, která se často propojí s tou naší.


Střelec
Využijte celý tento týden k tomu, abyste ve své kariéře dosáhli všeho, co chcete. Přichází totiž měsíc, který je bohatý na příležitosti. Ukažte svůj talent a nebojte se pořádně předvést. A nestůjte v koutě, vždyť vynikáte v umění skvěle se prodat!

Kozoroh
Pokud si uděláte pořádek v životě, snáze dosáhnete svých cílů. K tomuto poznání dospějete hned na počátku týdne. Zjistíte rovněž, že neznáte dobře lidi kolem sebe a rozhodnete se to změnit. A nezapomeňte usilovně a pilně pracovat na své kariéře.

Vodnář

Jedním z hlavních úkolů tohoto týdne bude zvyšování sebevědomí. Bez něj se vám těžko bude prosazovat nejenom v kariéře, ale v jakékoliv jiné oblasti. Dejte si také pozor na chybný odhad. Každá chvíle strávená s rodinou vás nadopuje prima náladou.

Ryby

V centru vaší pozornosti bude řešení mezilidských vztahů a jejich náprava. Také se budete snažit zaujmout optimističtější přístup při pohledu na svůj život a na budoucnost. Bude třeba také posilnit organismus, který je momentálně poněkud oslabený.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.