Home - Články - Týdenní čínský horoskop 30. dubna - 6. května

Týdenní čínský horoskop 30. dubna - 6. května

vloženo 27. 4. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 30. dubna - 6. května

Chcete, aby stál příští týden opravdu za to? Připravte se na něj s námi! Květen je čas lásky, a tak se určitě budete nejvíc zajímat o to, co pro vás hvězdy tentokrát chystají. Ale nebojte se, když se nezadaří tento týden, může se to změnit hned ten příští. Vždycky je nejlepší věnovat se té oblasti, ve které vás hvězdy momentálně podporují. Které oblasti to jsou, zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Májový rozjezd slibuje zrozencům Krysy vítaný společenský ruch. Konečně si najdete prostor i na zábavu. Díky tomu rozšíříte okruh svých známých. Hvězdy jedním dechem dodávají, abyste byli u nováčků ostražití. Nejspíš vás zaskočí náhlou... VÍCE ZDE!

Buvol

Černá Luna bude mít v nadcházejícím týdnu zásadní vliv na vztahy Buvolů. Na povrch se vynoří záležitosti skryté minulostí, což může mít pozitivní i negativní ráz. Nezadaní si musí na ideální protějšek počkat, do cesty vám stoupají samí nevhodní... VÍCE ZDE!

Tygr

Na přelomu měsíce byste nejraději roztočili zeměkouli, aby se události pohnuly z místa. Nesmutněte, že jste se ocitli ve slepé uličce a užijte si trochu odpočinku. Stejně toho na vás bylo v profesní sféře až moc a organismus začíná vyhrožovat nejrůznějšími... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, retrospektivní záležitosti přináší do života couvající Luna. Naštěstí s vámi táhne za jeden provaz, takže návraty do minulosti budou mít ryze pozitivní charakter. Nejspíš se dočkáte zadostiučinění v mezilidských vztazích. Měsíc bude střežit... VÍCE ZDE!


CHCETE JISTOTY V BUDOUCNOSTI? Svými výpočty ve spojení s východním učením vám ukážu cestu. Zavolejte mi na 906 701 701! Vaše Rozita


Drak
Na přelomu měsíce se dočkáte báječné zprávy, která se týká vašeho zaměstnání. Pokud jste nezaměstnaní, může se vám ozvat nový nadřízený! Nebo se konečně rozhoupete k založení vlastní živnosti? Zajímavá bude i situace na milostném poli. Povyražení se nabízí... VÍCE ZDE!.

Had
S elegancí Hadům vlastní proplouváte začátkem května, kdy se vyhříváte v přízni opačného pohlaví. Narůstající sex-appeal nedovolí, aby vám dosud platonická láska dokázala odolat. Zadaní mají radost z toho, že s nimi miláček hodlá strávit každo... VÍCE ZDE!

Kůň

Do nového týdne vklušete se vztyčenou hlavou a plní energie. Cítíte až do morku kostí, že vás čeká báječný program. Tak proč by vám ho vesmír nedopřál! Nebojíte se jít do rizikových obchodů a vězte, že odvážnému štěstí přeje. Máte spoustu odhodlání, abyste... VÍCE ZDE!

Koza

Milé Kozy, v tomto týdnu vás dožene minulost. Připomene vám resty, které jste odložili na neurčito. I když budete mít povinností nad hlavu, nezůstanete na ně sami. Příjemně vás překvapí pomocná ruka, kterou podá někdo z okolí. Rodina ani kamarádi vás... VÍCE ZDE!

Lapač snů zničí vaše noční můry. Po nocích plných snů bychom si přáli vědět, co naše sny znamenají. Vyvolávají v nás nejrůznější pocity. Proto je lepší vyhnout se zlým snům a nenechat se jimi ovlivňovat ani v průběhu dne. Právě k tomu slouží lapače snů.

Opice
Jaro s vámi cloumá od konečků prstů a na první máj se těšíte pomalu stejně jako na Vánoce. Zadaní vytáhnou miláčka pod nejbližší rozkvetlou třešeň, Opice bez partnera to budou mít trochu složitější. Venuše vám ovšem přihrává do karet, stačí se... VÍCE ZDE!

Kohout

Májová atmosféra nezačne zrovna medově. Drahá polovička má ostřejší náladu a Kohouti si to tentokrát nenechají líbit. Výměny názorů budou hlavně v první půli týdne na denním programu. Hvězdy prozrazují, že pravda je na vaší straně, ale... VÍCE ZDE!

Pes
Klíčovým tématem jsou milostné aktivity! Ano, milí Psi, máte se nač těšit. V ložnici se z vás stanou šelmy, jejichž apetitu dokáže dostát jen málokdo. Pokud jste aktuálně bez partnera, může se to změnit jako mávnutím kouzelného proutku. Nevypadá to... VÍCE ZDE!

Vepř

Vepři si v tomto týdnu vytáhnou z balíčku karet srdcové eso. Pokud jste až dosud nemohli narazit na spřízněnou duši, máj tuto nepřízeň prolomí. I vy ve vztahu se vznášíte několik metrů nad zemí a vychutnáváte si pocit čerstvé zamilovanosti. Oč lepší je situace... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.