Home - Články - Velký květnový tarotový horoskop lásky 2018

Velký květnový tarotový horoskop lásky 2018

vloženo 24. 4. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký květnový tarotový horoskop lásky 2018

Máj je lásky čas! Chcete vědět, na jaké romantické zážitky se letos v květnu můžete těšit? Najdete konečně tu pravou lásku? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Milenci
vám přináší věštbu nádherné, velké a vášnivé lásky! V květnu si užijete pocity zamilovanosti tak silné, jako již dávno ne – ať už to bude s novou známostí, nebo opět oživíte vášnivé pouto se svým stávajícím partnerem! Bude to krásné, ale karta Milenci vám připomíná ještě jednu další věc – bude nutné si uvědomit, že láska jde ruku v ruce s odpovědností a závazky, pokud má vaše nádherné pouto přetrvat! Před vámi se objeví dilema a otázka, jestli jste skutečně odhodláni a připraveni jít se svojí polovičkou, jak se říká, až na kraj světa, jestli dokážete přizpůsobit svůj život a plány tomu, že už nejste jednotlivec, ale dvojice! Na určité výhody single života jste si přece jen už docela zvykli a svojí svobody se budete vzdávat jen s nevolí, ale na druhé straně, vaše velká láska vám stojí i za nějaké ty kompromisy. Nakonec budete mít ještě větší radost, když vyjdete partnerovi vstříc a uvidíte, jak moc si toho cení. Je ovšem potřeba počítat s tím, že je to záležitost dlouhodobá a zeptat se sami sebe, jestli budete věci vidět stejně jako teď i za rok, za dva roky nebo za deset let.

Býk

Karta Rytíř mincí
vám připomíná, že základem každé velké lásky je spolehlivost a schopnost pomoct jeden druhému, počítat s partnerem i v obyčejných praktických a každodenních záležitostech. Můžete být zamilovaní sebevíce, bez tohoto prozaického, ale nezbytného základu, by to zkrátka nešlo a nebylo by na čem stavět. V nejbližší době se tedy soustředíte na rozvíjení praktických stránek soužití, a svému protějšku budete lásku dokazovat prostřednictvím své pomoci a tím, že se na vás bude moct v každé situaci zcela spolehnout! Důležitým tématem, nad kterým se budou zamýšlet zadaní i nezadaní Býci, bude také věrnost a její význam ve vašem životě. Nejspíš si uvědomíte, že jste až doposud nad otázkami věrnosti přemýšleli spíš jen povrchně a brali ji jako samozřejmost, zatímco ve skutečnosti je to hodnota, která má mnohem hlubší význam, a zároveň také velký dar, který může jeden partner druhému nabídnout. V lásce budete zároveň stát nohama na pevné zemi, ale zároveň schopni jít opravdu do hloubky vašich vzájemných citů a utužit váš svazek.

Blíženci
Karta Deset mincí
ukazuje, že toužíte dávat lásku, dělit se o všechno krásné a dobré, co v životě prožíváte, sdílet a rozdávat. Máte zkrátka pocit, že je vám v životě dobře, a že máte milovanému člověku co nabídnout a o co se s ním podělit. Platí to nejen ve sféře citů a emocí, ale také v ryze praktických záležitostech. Rádi byste si své pracovní a finanční úspěchy nenechávali pouze pro sebe, protože vám to přijde přece jen trochu prázdné. Mnohem krásnější bude pocit, že to děláte pro vás dva jako pár, nebo pro celou vaši rodinu, kterou možná již máte, nebo možná si ji toužíte založit. Hlavně nezadaní Blíženci budou z tohoto stavu trochu smutní a budou velmi toužit po změně. Protějšek, který na vás někde čeká, bude mít velké štěstí, protože skutečně prožíváte velmi pozitivní a vnitřně bohaté životní období a máte co nabídnout, chybí vám již pouze láska! Zadaní zas budou toužit po prohloubení partnerského vztahu, po větším sdílení, budete si přát trávit se svojí polovičkou více času a podnikat společně různé věci, mít více společných plánů než doposud.

Jarní svádění podle zvěrokruhu. Jakmile se objeví první hřejivé paprsky slunce, lidé naberou novou energii. Pánové pokukují po dívkách v minisukni, ženy zase po usměvavých objektech touhy. Na jaře to bez lásky nejde, proto se podíváme na jarní svádění pod drobnohledem hvězd.



Rak
Karta Eso meč
ů vám věští vyřešení konfliktů a jasnou mysl v partnerských vztazích. Bude velmi příjemné si uvědomit, co vlastně ve skutečnosti chcete a potřebujete. Konečně se zbavíte pochybností a vnitřních konfliktů, a bude vám zcela jasné, co vlastně v lásce chcete a po čem toužíte tak moc, že si za tím zkrátka půjdete, ať se děje, co se děje. Bude to v podstatě zcela racionální úvaha a dospějete k úplně konkrétním nápadům a myšlenkám, ale aby se to mohlo uskutečnit, musíte se podívat do hloubky svého srdce a citů, teprve pak může přijít na řadu hlava a popřemýšlet, jak vaše tajné touhy můžete uvést do praxe. Tato vnitřní jasnost vám v milostném životě velmi pomůže, ať už jste zadaní nebo nikoliv. Pokud partnera teprve hledáte, bude vám konečně jasné, koho potřebujete a jaké vlastnosti musí mít, a právě díky této jasné představě k vám osud někoho takového již brzy přitáhne! A pokud jste zadaní, povede se vám konečně vaší polovičce vysvětlit, o co vám doopravdy jde a co jsou vaše priority. Vaše komunikace bude mnohem lepší než předtím a nekonečným hádkám řeknete sbohem!

Lev
Karta Smrt
vám připomíná, že pokud toužíte po nových začátcích, je nutné se nejprve definitivně rozloučit s tím, co je již staré a nemá ve vašem životě dál místo – nechat tyto staré pocity a emoce v přeneseném smyslu umřít, jak říká název karty. Vašemu milostnému štěstí stojí v cestě emocionální zátěž a traumata z minulých zkušeností, které si ještě pořád nesete ve svém srdci a příliš živých vzpomínkách, i když správně jste za tím měli již dávno udělat tlustou čáru a jít dál. V jistém smyslu jste jako kdyby zablokovaní v něčem starém, v nemocných a negativních energiích, které se s vámi táhnou. K tomu, abyste se s nimi mohli definitivně rozloučit, budete muset udělat jisté aktivní kroky. Není snadné vzdát se lpění na starých vzpomínkách, ale přesně to je klíčem k úspěchu. V duchu karty Smrt může pomoct, když se rozloučíte se vším, co vám připomíná bývalého partnera a tíživou minulost, nebo to alespoň odstraníte z dohledu. Budete překvapeni, jak moc vám to pomůže ať už ke zlepšení vztahu se stávající láskou, nebo k tomu, abyste konečně nalezli ten pravý nový vztah!

Panna
Karta Královna holí
vám přináší ohromnou dávku záviděníhodné energie, kterou teď můžete investovat do lásky a partnerského vztahu! Ať už se jedná o budování a zlepšování stávajícího vztahu, nebo o seznamování a hledání toho pravého protějšku pro společný život, neponecháte nic náhodě a budete na tom aktivně pracovat. Do vztahových úkolů, které máte před sebou, se pustíte s vášní, ale zároveň láskyplně a s porozuměním vůči partnerovi. Jen pozor, ať mu opravdu dáte dostatečně silně najevo, že ho chápete a jeho pocity jsou pro vás důležité, protože v opačném případě může brát váš nával energie a chuť věci řešit jako nepříjemně velký tlak. Takže kdyby vám protějšek vyčítal, že příliš tlačíte na pilu a jste netrpěliví, raději uberte plyn, i když vy sami to vidíte jinak. Na lásku však musí být dva, to dobře víte! Ve společném životě se můžete prakticky realizovat hlavně v tvorbě krásného domova a pocitu zázemí pro vás jako dvojici. To váš milý protějšek zcela jistě ocení a bude vám za to velmi vděčný!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Váhy
Karta Sedm pohárů
vás varuje, že když budete příliš dlouho vybírat, můžete snadno přebrat! Nejspíš máte teď v lásce pocit otevřených možností a možná dokonce uvažujete nad několika různými lidmi v roli vašeho potenciálního partnera. Nezapomínejte však, že většinou jsou to spíš vaše přání a představy než realita, a že taková láska se pohybuje pouze v čistě teoretické rovině! Není důležité, co si vysníte o tom, s kým z vašich známostí byste se k sobě nejlépe hodili a proč, ale záleží také a především na tom, co si o tom myslí a jak to cítí opačná strana! Tak pozor, ať nejste nakonec překvapeni, že vaše možnosti seznamování nejsou zdaleka tak neomezené, jak je vidíte, a seznam potenciálních partnerů existuje pouze ve vašich snech! Ale na druhé straně – člověk, který má o vás zájem, nebo se kterým již žijete, to s vámi myslí opravdu upřímně a vážně! Možná vám nemá tolik čeho lákavého nabídnout, ale na tom přece nesejde, důležitější je, že tato láska je skutečná, opravdová a oboustranná, nikoliv pouze romantický sen!

Štír
Karta Sedm mečů
vás upozorňuje na vypočítavost, úskoky a nečestné jednání v lásce. Když se do nich člověk jednou zamotá, pak se už jen těžce hledá cesta ven a obnovuje ztracená důvěra. Proto byste si měli dávat velký pozor, ať se do vašeho milostného vztahu nevloudí intriky, polopravdy a manipulace, ať už z jedné nebo z druhé strany. Lepší je uvědomit si tyto sklony již v zárodku a co nejdřív je zastavit, než jim dovolovat podkopání pevných základů, na kterých váš vztah stojí. Komunikace je klíčem k úspěchu. Vaše rozhovory o lásce by rozhodně měly být upřímné, i když budete mít chvílemi pocit, že některé věci zkrátka nemůžete přiznat, že si je musíte nechat pro sebe, že by je mohl protějšek použít proti vám a podobně. Možná je to zčásti pravda, ale v konečném důsledku vám taktizování a hry stejné nepomohou, a tak či onak se dopracujete ke stejnému závěru, akorát se to může více natahovat. Jedině v krátkodobých románcích si můžete dovolit nějakou tu drobnou lež či polopravdu, ale i tam dobře zvažte, jestli to máte skutečně zapotřebí!

Střelec
Karta Síla
vám ukazuje, jak velká síla a moc se ukrývá v sebeovládání a pevné vůli. I když vámi budou cloumat mocné vášně, lepší je zachovat chladnou hlavu a spolehnout se na svoji vnitřní sílu, která vám velí počkat a nehrnout se do věcí po hlavě. Přetlak vášnivé milostné energie si můžete konec konců prozatím vyventilovat i jinak, mnohem konstruktivněji – třeba uměním a tvořivostí, nebo sportem a pohybem. Díky tomu, že přenesete vášnivou energii z lásky do něčeho jiného, se vám povede v této oblasti dosáhnout obdivuhodné výkony – a zároveň trochu zpomalíte tempo milostného sbližování, ať vaše polovička nemá pocit, že příliš tlačíte na pilu a náhodou se nelekne vašich mocných citů! Obecně pro vás bude tento měsíc sexualita mnohem důležitější, než je u vás zvykem. Jaro ve vás probudí silné erotické vášně, které vám budou někdy skoro až přerůstat přes hlavu. Hodně vám může pomoct, když bude mít vaše polovička pro vás pochopení, ale neměli byste se na to spoléhat. Pořád totiž platí, že sebekontrola není nikdy na škodu!



Kozoroh
Karta Osm pohárů
prozrazuje vaše zklamání z vývoje milostných záležitostí, nebo spíš z nedostatku jakéhokoliv vývoje a chybějícího posunu kupředu. Již dlouho máte nějaké sny a v určité věci ještě pořád doufáte, ale když se to ne a ne vyplnit, začíná to být pomalu ale jistě důvodem k zamyšlení. Někdy budete mít chuť se zklamaně na všechno vykašlat a posunout se o dům dál, ale raději příliš nespěchejte pryč – vždyť kde je záruka, že to na novém místě a po boku nového partnera bude lepší? Vyplatí se vám vážit si to, co máte, i když to není ideální – možná to však chce jenom čas, trpělivost a trochu více optimismu. I když věci zřejmě nikdy nebudou takové, jako ve vašich růžových a romantických snech, není to důvod odcházet se svazku, který jste si tak dlouho budovali a kterému jste již věnovali tolik energie. Byla by přece škoda to všechno zahodit! Zřejmě si potřebujete dopřát trochu klidu a času o samotě, abyste si to mohli nechat projít hlavou. Nakonec však bude všechno v pořádku, takže se nemusíte zbytečně trápit obavami a smutkem!

Vodnář

Karta Tři hole
vám v květnu přináší novou energii, vášeň a sebejistotu. Budete mít příjemný pocit, že jste si konečně vyřešili to, co bylo potřeba vyřešit, a jste s novou sílou připraveni pustit se do nového vztahu. Zadaní Vodnáři také najdou ve svém svazku něco nového, začnou jako kdyby od začátku budovat některé věci, které jste možná doposud podceňovali a zanedbávali. Vaše energie se přesune do jiných aspektů vztahu než doposud. Společně se svým protějškem se začnete věnovat novým věcem, pustíte se do nových aktivit, budete společně spřádat zcela nové, svěží a inspirativní plány. Důležitá a nezbytná je upřímnost – být upřímní jeden ke druhému navzájem, ale také každý sám k sobě, umět si přiznat, co vlastně doopravdy chcete a po čem toužíte, a pak to dokázat také sdělit partnerovi bez zbytečných přikrášlení nebo zkreslení zkrátka tak, jak to je. Díky tomu si ujasníte, v čem se vlastně vaše představy shodují, pro které věci oba dva sdílíte stejně velké nadšení a na čem můžete dál stavět. A nebude toho vůbec málo!

Ryby
Karta Hvězda
je nádherným poselstvím velké a romantické lásky, která vám přinese novou naději, optimismus, inspiraci a sílu do života! Spousta Ryb najde něco takového krásného ve své nové jarní známosti, jiní zrozenci v tomto znamení naopak prohloubí svůj vztah ke stávajícímu partnerovi a objeví v něm nové kvality, o nichž jste možná doteď netušili, jak moc přínosné pro vás mohou být. Velmi inspirativní budou nápady, sny a představy, které se svým protějškem sdílíte. Právě ony vás ve vašem vztahu posunou kupředu na úplně novou a vyšší úroveň. Pocítíte neobvyklou spřízněnost duší a chuť společně něco krásného vytvořit v souladu s vašimi společnými ideály. Přáli byste si, aby z vašeho krásného svazku měli něco krásného i ostatní lidé, abyste se s nimi mohli podělit o vaši společnou radost a udělat něco společně pro vaše okolí. Možná uděláte velké a významné věci, ale můžete také sdílet drobné každodenní radosti, třeba z krásné rozkvetlé jarní přírody, prostřednictvím vašich společných uměleckých výtvorů nebo jiných projektů, které dají vašemu vztahu nový smysl a náplň!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.