Home - Články - Týdenní Astrohled 23. - 29. dubna

Týdenní Astrohled 23. - 29. dubna

vloženo 21. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 23. - 29. dubna

Na svatého Jiří, vylezou hadi a štíři. Buďte proto opatrní, ať nešlápnete na zmiji! Jestli vám podobné nebezpečí hrozí, nebo ne, to se dozvíte v novém týdenním horoskopu. A to rozhodně stojí za to, protože pokud se nenecháte otrávit nějakým jedovatým plazem, čeká vás náramný týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu si pocvičíte trpělivost i sebeovládání. A také nadhled, který budete často potřebovat. Ocitnete se totiž mnohdy v situacích, kdy uvidíte své slabé stránky i limity a bude třeba se k nim postavit čelem. A to vy tedy rozhodně dokážete!

Býk
Začátek týdne pro vás bude plný radostného optimismu, zatímco v jeho druhé polovině na vás budou často útočit nejrůznější černé myšlenky a deprese. Budete s nimi bojovat statečně a zvítězíte. Potěší vás chvíle s rodinou a přáteli, bude vám spolu fajn.

Blíženci

Začnete tento týden tím, že si uděláte pořádek v informacích. Je čas naučit se dělit je na důležité a zbytečné. Také během týdne budete bojovat s nervozitou a stresem. Spolehněte se na své blízké, že vám s tím pomohou. Jsou vaším zázemím a oporou.

Rak
Dolehne na vás stres a to opravdu hodně. Nedivte se, planety vám pořádně zatápí. Naštěstí jste silní a hned tak něco vás neporazí. Přesto si dopřejte více odpočinku a neřešte věci, které řešit nezbytně nemusíte. A pamatujte, že příroda umí léčit!

Největší chyby ve vztahu podle znamení zvěrokruhu. Když mezi mužem a ženou prolétne pomyslná jiskra a rozhodnou se navázat vážný vtah, měli by si uvědomit své slabiny i silné stánky. Už při samém zrodu lásky vyplouvají na světlo světa první chybičky. Zamilovanost je sladká, ale povahové rysy jednotlivých slunečních znamení nic nepřeválcuje.

Lev
Dokažte okolí, že je s vámi třeba počítat a že se hned vyděšeně neuklidíte do ústraní, když se něco nevydaří nebo vás někdo zastrašuje. Poradíte si i s intrikány ve svém okolí. O víkendu budete neobyčejně kreativní a pohnete i s řadou domácích restů.

Panna

V týdnu si budete ladit energie, vyrovnávat se s negativním působením okolí i vystavovat se pozitivnímu působení milých lidí. Své plány a názory budete prosazovat razantně. Víkend vás proto zastihne maličko unavené a toužící po pořádném odpočinku.

Váhy

V tomto týdnu se o mnohé z vás pokusí jarní viróza či nachlazení. Podle rady planet je třeba ji nepodceňovat! Budete mít jinak velmi dobrou náladu a sklony pracovat tak intenzivně, že vás to bude vyčerpávat. Na víkend si naordinujte pořádný relax!

Štír

Počátek týdne vás zastihne unavené a bez elánu, aspoň po pracovní stránce. Postupně se to bude však zlepšovat a o víkendu už budete plní energie. Budete si muset dát dohromady vztahy s rodinou, svými emočními výlevy jim totiž jdete dost na nervy.


LITUJETE HÁDKY? Dokážete k sobě opět najít ztracenou cestu? Zavolejte mi, spolu najdeme to pravé řešení. TEL: 906 701 701. Astroložka Laura



Střelec

Čeká vás přemýšlení o tom, jak jste naplnili novoroční předsevzetí i životní cíle. Ne všechno vám vyšlo, ale nepropadejte depresím! Má to tak každý člověk. V rodinném kruhu budete mít silné tendence k poučování a také k přísnější výchově svých dětí.

Kozoroh

Dočkáte se řady překvapení a budete se muset snažit o vyváženost ve všech oblastech svého života. Není vhodný čas na adrenalin a různé extrémy. Raději v klidu zvažujte, čeho byste chtěli dosáhnout v kariéře, blíží se pro vás hodně zajímavé období.

Vodnář
Tento týden vás vyzkouší, jak si umíte stát za svými názory. Obstojíte se ctí. V práci budete čelit poněkud napjaté atmosféře kvůli chování nadřízených. Ověřte si v takových chvílích sílu úsměvu a pozitivního uvažování. Uvidíte, opravdu to funguje.

Ryby

Rozhodnete se na sobě zapracovat. Hvězdy vás však varují před přílišným plýtváním silami, což v poslední době často děláte. Zvolněte tempo a nikam se nežeňte. Nezapomínejte věnovat více času rodině, začínáte si být poměrně vzácní a to není dobře.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.