Home - Články - Týdenní čínský horoskop 23. - 29. dubna

Týdenní čínský horoskop 23. - 29. dubna

vloženo 20. 4. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 23. - 29. dubna

Zrozenci Zajíce pocítí v posledních dnech měsíce zásadní změny, nechají za sebou totiž vleklý problém, který se jich držel už nepříjemně dlouho. Hadům dávají hvězdy pořádnou porci naděje! Vztahy, které se zdály ztracené, ožijí jako znovuzrozené. Přečtěte si váš čínský horoskop a zjistíte víc!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V posledním dubnovém týdnu vás pod svůj háv skryje kněžka lásky, Venuše. To je, milé Krysy, předzvěst opravdu báječného týdne, nemyslíte? Zadaní se mohou těšit na oživení partnerského stereotypu i posun ke spokojenější budoucnosti. Nemohli... VÍCE ZDE!

Buvol
Nejdůležitějším tématem týdne bude zajištění rodinného hnízda. Pokud nejste spokojeni se stávajícím bydlením, nabízí konec dubna ideální startovní čáru ke změně. Stejně tak se můžete osamostatnit od rodičů, nebo naopak sestěhovat s... VÍCE ZDE!

Tygr
Milí Tygři, v tomto týdnu určitě nebudete lovit ve smečce. Naopak jste sólisti, kteří se neradi spoléhají na druhé. Vyzkoušíte, kde jsou vaše hranice a nejspíš je posunete o několik příček nahoru, což polechtá vaše ego. Vysoké nároky... VÍCE ZDE!

Zajíc

Závěr aprílu bude mít na život Zajíců zásadní dopad. Všechno přežité totiž můžete nechat za sebou. Ať jde o neutěšené partnerství, špatně placené zaměstnání nebo nezdravý životní styl, v tomto týdnu se podobných nánosů můžete... VÍCE ZDE!

Harmonizace čaker pomocí meditace - pokud toužíte po uvolnění a oproštění se od všeho negativního, měli byste vyzkoušet meditaci. Meditaci, při které pročistíte své čakry a vaše barva aury zesílí. Není nic jednoduššího než to vyzkoušet právě teď. V následujících větách vám napovím, jak na to.


Drak
Drakům slibuje poslední aprílový týden jedno příjemné překvapení za druhým. Nejlepší chvíle souvisí s novinkami ve vašem životě. Nebraňte se žádné novotě, která se nabízí, i když jí zpočátku nedůvěřujete. Nezadaným se naskytne hned... VÍCE ZDE!

Had
V lásce se situace změní o sto osmdesát stupňů a rozhodně to není aprílový žert. Dokonce i Hadi, kteří byli smíření s rozchodem či rozvodem, začnou věřit v uzdravení stávajícího vztahu. Naděje umírá poslední. Zdá se, že drahá polovička... VÍCE ZDE!

Kůň
Klíčovou otázkou tohoto týdne budou vztahy. Chvíli z nich budete nadšení, jindy zase těžko hledáte správná slova. Inu poslední dubnový týden bude skutečně aprílový. Nezadaní zrozenci Koně se seznámí se zajímavými protějšky, z nichž se ale... VÍCE ZDE!

Koza
Na konci dubna dozrajete do důležitého stádia, kdy se přestanete stydět za své názory. Upřímné a sebejisté jednání se nemusí líbit vašemu okolí. Nemějte špatný pocit z toho, že vás mnozí lidé kritizují za změnu. Už bylo na čase! V profesní... VÍCE ZDE!


ŽIVOT SI S VÁMI KRUTĚ ZAHRÁVÁ? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Zavolejte mi na tel. 906 701 701! Numerolog Béda



Opice

Závěr dubna klepe na zadní vrátka a připomíná, že byste měli myslet na budoucnost. Aktuálně nemusíte moc počítat, a tak hvězdy radí finančně se zajistit na horší časy. Vesmír zabrnká také na vrozenou opičí zvídavost. Baví vás objevovat... VÍCE ZDE!

Kohout
Milí Kohouti, konečně se vás pustí jarní únava a vystřídá ji příval energie. Sluníčko dobije vaše baterky a motivuje vás ke změně. Úsměvy rozséváte plnými hrstmi, což k vám láká stejně naladěnou společnost. Jste zatím bez... VÍCE ZDE!

Pes

Vstupujete do týdne, který vám dá zabrat. Do výplaty je ještě daleko a vy si lámete hlavu s neutěšeným rozpočtem. Do potíží jste se dostali kvůli půjčce, k jejímuž splacení se dlužníci nehlásí. Příště si takový krok dobře... VÍCE ZDE!

Vepř

Vepři se dočkají zklidnění v soukromém i pracovním životě. Velkou zásluhu na tom bude mít vaše psychické naladění. Netrápíte se maličkostmi a dokážete si udržet nadhled. Singles čeká seznámení se sympatickým protějškem. Zdá se, že se ale... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.