Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Býka

Slunce vstupuje do znamení Býka

vloženo 17. 4. 2018
čas čtení: 3 minuty

Slunce vstupuje do znamení Býka

Doba Býka je čas jarní vášně, rozkvětu a užívání všeho krásného v životě!

sdílet článek na facebooku

Zemské znamení pod vládou Venuše

20. dubna 2018 v 5:13 ráno dosáhne Slunce dalšího mezníku na své roční pouti zvěrokruhem. Sluníčko teď opouští ohnivé znamení Berana a vstupuje do znamení Býka, který je zasvěcen živlu země. Poslední měsíc v Beranu byl v našich životech nabitý novou činorodou energií, přinášel nám chuť a sílu pouštět se do nových věcí a příležitost k novým jarním začátkům. Teď se energie konečně trochu zklidní a budeme si moct užívat všechno krásné, příjemné a plné jarního života a síly. Čas Býka lze v koloběhu roku přirovnat k období dětství v lidském životě – je to doba rozkvětu a růstu, poznávání světa se všemi jeho krásami a nezapomenutelných zážitků!

Doba Býka je časem, kdy v přírodě všechno kvete, ptáci zpívají a hledají svoji lásku, dny už jsou dlouhé a noci teplé. Planetou znamení Býka je Venuše, která nese jméno smyslné bohyně lásky, a takové je i její působení. Pod vládou Býka máme chuť a příležitost vychutnávat si všechno krásné a příjemné v živote – a to až do 21. května. Není náhoda, že právě pod vládu tohoto smyslného znamení spadá i pověstný máj – lásky čas. Po dlouhé zimě a po intenzivní práci a snažení v Beranu teď máme konečně příležitost vychutnat si sladké odměny a příjemné stránky života. Ale pozor, čas práce se ještě ani v Býku nekončí! A to platí nejen pro zahrádkáře, ale pro každého z nás na naší duchovní cestě životem!


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na 906 701 701. Paní Sofie



Tvrdá práce a smyslné požitky


Lidé narozeni ve znamení Býka jsou praktičtí, vytrvalí a houževnatí – přesně tak, jak to odpovídá jejich zemskému živlu! Země znamená materiální svět, a ten má dvě stránky – jednak tvrdou a neúnavnou práci, ale pak také smyslové požitky všeho druhu a schopnost si je vychutnávat – ať už se jedná o domácí pohodlí a komfort, o chutné a kvalitní jídlo a pití, nebo samozřejmě také erotickou vášeň a sexualitu! Býci stojí oběma nohama pevně na zemi, je na ně spolehnutí a ve svém životě nacházejí radost a potěšení právě ve vychutnávání si jeho krás a příjemností!

Podobná energie, jako je povaha lidí narozených v Býku, teď bude po dobu jednoho měsíce působit na každého z nás. Ať už jste se narodili ve kterémkoliv znamení zvěrokruhu, pozornost se bude obracet na praktické a materiální věci, zkrátka na to, na co si můžeme doopravdy šáhnout. A platit to bude ve všech oblastech života stejně. Životní tempo bude volnější a klidnější než v Beranu, nebudeme se nikam nahánět, ale to, co děláme, budeme dělat vytrvale a neúnavně, trochu pomaleji než předtím, ale o to rozvážněji a pečlivěji. I při vysokém pracovním nasazení si však budeme umět najít čas potěšit se vůní jarních květů, odpočinout si na sluníčku, připravit si chutný oběd nebo si dopřát vášnivý večer se svojí láskou!



Čas vychutnat si jaro – a využít ho naplno!

Jak nejlépe využít a zároveň si vychutnat toto krásné období Býka? V první řadě je potřeba se otevřít tomu, co nám materiální svět nabízí, a věnovat mu pozornost. Je čas odložit stranou abstraktní myšlenky a teoretické úvahy, protože hmatatelná realita je teď mnohem lákavější a štědřejší. Zavřete na nějakou dobu knížky a vypněte počítače, pokud to je aspoň trochu možné. Místo toho vyrazte ve volném čase do přírody, třeba nasbírat si čerstvé jarní bylinky na chutný čaj, vytáhněte svoji lásku na romantickou procházku, nebo věnujte pozornost zahrádce či vylepšování a zkrášlování vašeho bydlení!

V pracovním životě je doba Býka časem intenzivní a tvrdé práce na již vymyšlených a rozbíhajících se projektech, protože právě teď na to budete mít dostatečnou sílu, vytrvalost a odhodlání. Je doba plnění náročných úkolů a zvláště dobře se bude dařit těm, co pracují rukama. Naopak, kreativní práci a vymýšlení nových plánů a nápadů raději odložte ještě o měsíc až na období Blíženců, kdy vám to půjde o poznání lépe! Teď v Býku není čas přemýšlení a teoretizování, ale uskutečňování a zhmotňování vašich snů a plánů! Tak toho využijte nejlépe, jak to jen jde!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.