Home - Články - Láskohled 16. - 22. dubna

Láskohled 16. - 22. dubna

vloženo 15. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 16. - 22. dubna

Jarní úklid nepotřebuje jen váš šatník, ale také vaše vztahy! Všechno nepotřebné, všechno, co překáží, musí pryč! Neužírejte se kvůli věcem z minulosti, ale hleďte do budoucnosti. Pořád ještě jste sami, i když vám hvězdy věštily lásku? Ptejte se sami sebe, co jste udělali pro to, aby se proroctví hvězd naplnilo. Dovolte si myslet i jednat spontánně, dovolte radosti, aby vstoupila do vašeho života!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vztahu to bude jako na houpačce a žádný den nebude stejný. Přijdou žhavé chvíle, řešení emocí, napětí i něha. U nezadaných hrozí předčasné odsouzení potencionálního partnera.

Býk
Pokud se vyvarujete kritizování partnera, bude vše v pořádku. Ani vy nejste dokonalí! Nezadané čeká řada šancí, tak si je nenechte ujít. Je v nich potenciál pro dlouhodobý vztah!

Blíženci

Tento týden bude klást nároky na vaše nervy, tak se nedivte, že ve vašem vztahu nebudete právě ukázkovými protějšky. Nezadaní budou často propadat sebelítosti kvůli osamělosti.

Rak

Zejména manželské páry to budou mít v tomto týdnu náročné. V každém sebemenším zajiskření je potenciál k obrovskému výbuchu. Nezadané čeká láska jako trám, dokonce na první pohled!


PŘIVOLEJTE K SOBĚ LÁSKU DÍKY SILÁM VESMÍRU! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! T. 906 701 701. Vaše Pavlína!



Lev
I když se ani v tomto týdnu nevyhnete drobným zajiskřením, užijete si s partnerem většinou příjemné chvíle. Nezadaní nesmí sedět doma, tam lásku nenajdou. Věřte si a ukažte se!

Panna
V tomto týdnu oceníte, jakou oporu máte ve svém partnerovi. Podrží vás ve chvílích, kdy budete ve stresu nebo zcela vyčerpaní. Svobodní si tentokrát budou vybírat z více protějšků.

Váhy
Budete muset být hodně opatrní, abyste se ve svém vztahu nedopustili nevratné chyby. Máte k tomu sklony. Nezadaní si musí dát pozor na to, aby s nimi někdo nehrál falešnou hru.

Štír

Ve vašem vztahu se budete snažit vymýtit nudu a zároveň pozorně naslouchat svému partnerovi. Je to dobré rozhodnutí. Single osoby musí lépe využít svého nynějšího osobního kouzla!

Kdo odpustí nevěru podle znamení zvěrokruhu. Nevěra, záletnictví i nevinné flirtování, to jsou choulostivá témata, která není radno pokoušet. První nad nimi mávne rukou, druhý bez nich nemůže žít, třetí je z duše nenávidí. Jak jste na tom s odpuštěním nevěry podle hvězd?

Střelec

Něžné souznění ve vztazích vystřídají okamžiky, které hrozí výbuchem. Bude to v tomto týdnu tak trochu jako na horské dráze. Svobodní musí být dravější, jinak zůstanou na ocet!

Kozoroh
V partnerských vztazích zavládne klid a harmonie. Některé páry dokonce začnou řešit svatbu a další zásadní kroky. Nezadaní budou snáze navazovat vztahy a uchvátí je intelektuálové.

Vodnář

Ve vašem vztahu bude v tomto týdnu tak trochu váznout komunikace. A budete se obávat o další vývoj vašeho soužití. Single osoby překvapí kontakt, se kterým už ani nepočítali.

Ryby
Nezadaní si budou užívat týden bohatý na události. Jejich charisma je učiní nepřehlédnutelnými a musí si dát pozor, ať někomu nezlomí srdce. U zadaných bude klid nebo dokonce nuda.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.