Home - Články - Jarní tarotový horoskop kariéry

Jarní tarotový horoskop kariéry

vloženo 18. 4. 2018
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop kariéry

Jaro znamená nové příležitosti pro vaši kariéru! Tarotové karty vám prozradí, kudy vede vaše cesta k úspěchu – přesně podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř pohárů vám přináší příjemnou a harmonickou atmosféru v zaměstnání, s kolegy si budete výborně rozumět a bude mezi vámi vládnout pohoda a porozumění. V takovém přátelském ovzduší se hned mnohem lépe pracuje, takže se vám bude dařit a stres se vám bude vyhýbat velkým obloukem. Pro to, aby vám dobré vztahy na pracovišti vydržely dlouhodobě, však musíte i vy sami něco udělat. Drobná gesta pomoci a podpory vaši kolegové určitě ocení, a pak se můžete těšit, že vám je stejným způsobem později oplatí. Vyplatí se být gentlemanem a nemyslet pouze na svůj vlastní prospěch, ale férově a velkoryse se rozdělit se všemi, kteří se na daném projektu podíleli. To vám zajistí oblíbenost a přinese spoustu spojenců, díky čemuž se vám bude hned pracovat mnohem lépe a výsledky se dostaví rychleji, než kdybyste byli na všechno sami. Pokud náhodou jsou ve vašem okolí nepřejícné a nepřátelsky naladěné osoby, zkuste udělat velkorysá gesta i vůči nim! Možná budete nakonec překvapeni, jak jejich srdce roztaje a nakonec se ještě dokonce i spřátelíte!

Býk

Karta Pět mečů vám ukazuje, že určitá dávka vypočítavosti nemusí být ve vaší stávající situaci vůbec na škodu, i když z toho možná máte trochu nečisté svědomí. Konkurenční boj je ovšem tvrdý a nelítostný, a pokud nevyužijete svoji chytrost vy, udělá to někdo jiný na váš úkor. Bude se vám hodit schopnost myslet dopředu a dělat strategické kroky. Jen pozor, ať to s podezíravostí nepřeženete zas až příliš, protože ne všichni ve vašem okolí se nutně chtějí nabalit na váš úkor – jsou zde i osoby se zcela čistými úmysly, a není jich vůbec málo! Je na vás, abyste je rozpoznali a jednali vůči nim férově, případně si z nich udělali své spojence. Vychytralost má taky své hranice, a co je moc, to je příliš. Pokud tedy vy nebo někdo ve vašem okolí své taktizování a hry přežene za hranici únosnosti, může se to snadno provalit i se všemi negativními důsledky. Vždy je lepší jednat s čistým svědomím, pokud vám to okolnosti dovolí, ale nesmíte zas být naivní a myslet si, že každý je tak čestný jako by podle vašich zásad měl být!

Blíženci
Karta Pět holí ukazuje konflikt a spor, takže se na vašem pracovišti zřejmě zamotáte do nějaké názorové neshody a bude vás v tom zapletených více – každý proti každému! To není zrovna ideální atmosféra, ve které se lze soustředit na produktivní práci, takže je ve vašem zájmu tyto neshody co nejdřív vyřešit nebo je nějakým způsobem obejít, aby vás příliš nerozptylovaly od toho, co je opravdu důležité. Hádky s kolegy kvůli malicherným detailům ještě nikoho kupředu neposunuly a pro vaši firmu jako celek nemohou proto znamenat nic pozitivního! Vy sami ve vašem kariérním růstu však z toho můžete nakonec profitovat, pokud se vám povede zaujmout k celé záležitosti výhodný postoj. Nezapomínejte, že tam kde se dva perou, třetí vyhrává. Pokud však z toho chcete těžit, je nezbytné povznést se nad žabomyší války a slevit ze svých požadavků ve věcech, na kterých v konečném důsledku nakonec vůbec nesejde. Pak vám zůstane mnohem více energie pro ty záležitosti, které jsou skutečně podstatné a důležité pro vaši budoucnost.


BOJÍTE SE, JESTLI VYJDOU VAŠE PLÁNY? Mé zkušenosti s tarotem to ví! Rychle a diskrétně vám odpovím! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Rak
Karta Osm mincí
značí, že klíčem k úspěchu nebude nic většího, ale ani nic menšího, než obyčejná poctivá, vytrvalá a kvalitní práce. Když se budete snažit a bude za vámi vidět hmatatelné výsledky, zasloužená odměna vás nemine a dočkáte se patřičného ocenění jak finančního, tak i co se týče perspektivy na kariérní růst. Trpělivost totiž přináší nejen růže, ale také dobré výdělky a možnost brzkého povýšení. Raději se tedy držte stranou ode všech intrik, spekulací a jiných nesmyslů a dělejte si zkrátka svoji práci na sto procent – vyplatí se vám to! Když budete mít někdy pochybnosti o tom, jestli má vaše práce smysl, zachrání vás pozitivní myšlení a optimismus. Pochybnosti je zkrátka lepší si nepřipouštět, nemalovat zbytečně čerta na zeď, a věřte tomu, že pak se vám budou negativní události vyhýbat a všechno bude takové, jak má být a jak si to přejete. Stačí jen chtít a jít si za tím bez kompromisů v kvalitě odvedené práce, a máte vyhráno!

Lev
Karta Eso holí
vám přináší ohromnou činorodou energii, nové plány, inspiraci a chuť pustit se do nových projektů hned teď, bez zbytečného vyčkávání! To je jasná výzva – ať jsou vaše ambice sebevětší a sebeodvážnější, jděte zkrátka do toho a věnujte se tomu na sto procent! Síla vůle přemůže všechny překážky, a vaše nadšení pro věc bude skutečně obdivuhodné! Nejraději byste všechno řídili vy sami, ale možná bude přínosné najít si do vašeho nového podnikání i nějaké společníky – podmínkou ovšem je, aby sdíleli stejně intenzivní nadšení jako vy, a takové lidi nemusí být snadné najít. Nakonec se tedy bude všechno nejspíš odehrávat v první řadě ve vaší vlastní režii. O to větší radost však budete mít z prvních úspěchů, které budou opravdu slibné! Povaha vašich plánů a silná konkurence si bude vyžadovat, abyste někdy opravdu zabojovali a vždy pracovali na plný plyn, aby se vám vaše dílo povedlo. Nezapomínejte, že máte spoustu možností, jak se odlišit a nabídnout něco nového a originálního, stačí jen dát rozlet vaší fantazii!

Panna
Karta Páže mečů
vám ukazuje nové cesty, jiné možnosti a přináší čerstvé a neotřelé nové podněty jako inspiraci. Když se pozorně rozhlédnete kolem sebe, uvědomíte si, že jste velmi dlouho zcela zbytečně setrvávali ve starých zažitých pracovních zvyklostech, které vám však již dávno nepřinášejí to, co byste od nich očekávali. Je tedy načase udělat si svoji vlastní soukromou inventuru toho, co se vám ve vaší práci skutečně osvědčilo, a co bude naopak lepší poslat do propadliště dějin. Může být trochu složité některé záležitosti správně vyhodnotit, takže si raději dopřejte dostatek času, ať zbytečně nezpřetrháte vazby, které by ještě mohly být perspektivní, ale na druhé straně ať neplýtváte svojí energií na věci, které vám již nic užitečného nemohou přinést. Je to nesnadný úkol, který si bude vyžadovat odhodlání, protože velké změny jsou vždy náročné a síla zvyku dělá své, ale vyplatí se vám to. Získáte nový pohled na vaší kariéru a vytyčíte si oblasti, kterým má skutečně smysl se věnovat a které pro vás budou doopravdy perspektivní.

Jaké máte pracovní předpoklady podle znamení zvěrokruhu? V dnešní době si chce každý urvat nejlepší pracovní pozici. Někteří se neostýchají jít doslova přes mrtvoly, jiní se drží spíše v ústraní. Jste ambiciózní anebo jsou pro vás úspěchy v zaměstnání až na druhém místě? Podívejte se, jak to vidí hvězdy!

Váhy
Karta Rytíř meč
ů vám přináší nadšení, odhodlání a energii pustit se do realizace vašich nových a skvělých nápadů. Povede se vám pro ně nadchnout i další spolupracovníky, i když si nejspíš budou myslet, že se do toho vrháte přece jen možná až příliš po hlavě. Právě rychlý a pohotový přístup vám však přinese úspěchy a umožní vám získat náskok před konkurencí, takže není o čem pochybovat! Vaše šikovnost, kreativita a především velká iniciativa vám již brzo začnou přinášet své první ovoce, které bude velmi sladké a chutné! Odvážným zkrátka přeje štěstí! Každá mince však má dvě stránky, proto pozor na až přílišnou netrpělivost. Vy sami umíte všechno zvládnout maximálně pohotově, a dokonce na to, že jste Váhy, se ve vašich nynějších plánech dovedete rozhodovat tak rychle, že tím překvapíte i sami sebe – ale to ještě neznamená, že všichni jsou takoví jako vy! Dejte svým spolupracovníkům a obchodním partnerům čas, aby si mohli věci dobře promyslet a nečekejte od nich okamžité reakce a odpovědi, mohli byste je tím jenom zbytečně odradit!

Štír
Karta Deset holí
vám ukazuje, že jste si toho na sebe nabrali opravdu hodně, možná více, než dokážete reálně zvládnout – ale držíte se statečně, klobouk dolů! Není to ovšem dlouhodobě udržitelné, a tak raději už nikomu nic dalšího neslibujte, i kdybyste měli pocit, že na to přece máte dostatek energie. Nejprve je potřeba dokončit to, co máte již rozdělané, odložit ze stolu staré závazky a úkoly, jinak se vám to začne hromadit opravdu neúnosně, a pak je to už jen krůček ke stresu, vyčerpanosti nebo dokonce k pocitu vyhoření. A to přece nechcete! Klíčem k úspěchu bude naučit se odhadnout své reálné možnosti a fungovat sice na maximum, ale pořád ještě v mezích toho, co je uskutečnitelné běžnými lidskými silami! A ještě něco, raději se nespoléhejte, že vám někdo v kritických chvílích pomůže! Může se to stát, ale není to příliš pravděpodobné, takže počítejte s tím, že zkrátka hrajete sami za sebe, a všechno to, co slíbíte, bude nakonec jenom na vás samotných!

Střelec

Karta Poustevník
vám ukazuje samostatnou a individualistickou cestu ke kariérnímu postupu. Týmový duch teď nebude nic pro vás, a raději se zhostíte svých úkolů samostatně, pak si budete moct rozvrhnout práci zcela podle svých potřeb, ale zároveň bude i všechna zodpovědnost jen a pouze na vás. Bude vám to tak vyhovovat a samostatnou cestu si zvolíte ze svého vlastního rozhodnutí. Už vás totiž přestává bavit pořád se s někým dohadovat a mnohem efektivnější vám připadá zorganizovat si práci jednoduše podle sebe. Chvílemi vám možná bude trochu smutno za dobrou náladou v pracovním kolektivu, ale jinak má pro vás tato cesta mnohem více plusů než mínusů. Způsobů, jak dosáhnout v pracovní oblasti kýženou samostatnost a nezávislost, máte na výběr několik. Můžete se dát na cestu soukromého podnikání, ale i v pozici zaměstnance existují možnosti, jak si domluvit relativně samostatnou práci, pokud budou vaši nadřízení vstřícní. Práce o samotě pro vás bude přínosná pro mnoha stránkách. Mimo jiné také lépe poznáte sami sebe a zjistíte, co vás doopravdy baví a co nikoliv.


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.



Kozoroh
Karta Velekně
z značí silnou přirozenou autoritu, které můžete zcela důvěřovat a spolehnout se na její rozhodnutí a pokyny. V praxi to znamená štěstí na vynikajícího šéfa, kterému budete po všech stránkách věřit a respektovat ho jako jednu z největších kapacit ve vašem oboru. Pracovat pod takovým člověkem pro vás bude opravdu ctí a uděláte všechno pro to, abyste nezklamali očekávání, které do vás byly vloženy. Konečně vás to taky zbaví starostí a obav, týkajících se směřování vaší firmy a projektů, na kterých pracujete. Někteří lidé jsou zkrátka zárukou kvality, a bude to velmi příjemná změna oproti nedávné minulosti, kdy jste měli tu čest spíše s osobami, o jejichž profesionalitě jste silně pochybovali. Pokud jste podnikatelé a nikoliv zaměstnanci, pak pro vás karta Velekněz rovněž znamená důvěryhodnou autoritu, i když ne přímo v pozici nadřízeného, ale jako školitele nebo profesní vzor. Bude to každopádně někdo, kdo se s vámi podělí o své dlouholeté know-how a umožní vám tak zlepšit kvalitu a efektivitu vaší práce.

Vodnář

Karta Viselec
naznačuje, že ve vaší kariéře přichází období stagnace, kdy nemůžete doufat v rychlý postup kupředu, pokud se vůbec něco někam posune – spíš ani to ne! Je pouze na vás, jak se k tomu postavíte, a jestli to vezmete jako komplikaci nebo naopak jako výhodu. Můžete se trápit, že vaše vytoužené povýšení pořád nepřichází, a že suma, která se každý měsíc objeví na vašem bankovním kontě, vůbec neodpovídá vašim představám. Stejně tak se ovšem můžete podívat na svoji situaci optimisticky a pozitivně, a to bude mnohem lepší! Možná se nehýbete kupředu, ale o to méně máte povinností a o to více volného času vám zbývá pro vaše další aktivity. Volnější a trochu hluché období ve vaší kariéře můžete skvěle využít pro osobní růst a rozvoj, například prostřednictvím různých kurzů nebo i samostudia. Co třeba rozšířit si jazykové znalosti, zdokonalit se v práci s počítačem nebo si konečně udělat řidičák? Času na to máte dostatek, teď už stačí jen chtít a pustit se do toho!

Ryby
Karta Slunce
vám přináší radost, úspěchy a všestrannou spokojenost ve vašem zaměstnání nebo na podnikatelské dráze. Budete mít to velké štěstí, že se můžete věnovat práci, která vás doopravdy baví a naplňuje, a kterou děláte s velkým potěšením. Do práce se díky tomu můžete těšit a každý pracovní den pro vás může být příjemným zážitkem a nikoliv utrpením, tak jako ještě nedávno. Štěstěna bude zkrátka stát na vaší straně, ale není to jenom díky přízni osudu – velký podíl na svém úspěchu máte i vy samotní a vaše vlastní šikovnost. Možná jste zbytečně skromní a nechcete si to přiznat, ale opravdu jsou za tím vaše schopnosti a talent a nikoliv pouze vrtkavé štěstí! K vašemu nadcházejícímu štěstí už vám můžeme jen poblahopřát a žádné další rady nejsou potřeba, protože jste již teď na té správné cestě! Snad jen to, důvěřovat si i nadále, a držet se věcí, které vám dělají potěšení a které vás naplňují. Právě v těch jste totiž opravdu dobří a je to poznat!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.