Home - Články - Týdenní Astrohled 23. - 29. dubna

Týdenní Astrohled 23. - 29. dubna

vloženo 21. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 23. - 29. dubna

Na svatého Jiří, vylezou hadi a štíři. Buďte proto opatrní, ať nešlápnete na zmiji! Jestli vám podobné nebezpečí hrozí, nebo ne, to se dozvíte v novém týdenním horoskopu. A to rozhodně stojí za to, protože pokud se nenecháte otrávit nějakým jedovatým plazem, čeká vás náramný týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu si pocvičíte trpělivost i sebeovládání. A také nadhled, který budete často potřebovat. Ocitnete se totiž mnohdy v situacích, kdy uvidíte své slabé stránky i limity a bude třeba se k nim postavit čelem. A to vy tedy rozhodně dokážete!

Býk
Začátek týdne pro vás bude plný radostného optimismu, zatímco v jeho druhé polovině na vás budou často útočit nejrůznější černé myšlenky a deprese. Budete s nimi bojovat statečně a zvítězíte. Potěší vás chvíle s rodinou a přáteli, bude vám spolu fajn.

Blíženci

Začnete tento týden tím, že si uděláte pořádek v informacích. Je čas naučit se dělit je na důležité a zbytečné. Také během týdne budete bojovat s nervozitou a stresem. Spolehněte se na své blízké, že vám s tím pomohou. Jsou vaším zázemím a oporou.

Rak
Dolehne na vás stres a to opravdu hodně. Nedivte se, planety vám pořádně zatápí. Naštěstí jste silní a hned tak něco vás neporazí. Přesto si dopřejte více odpočinku a neřešte věci, které řešit nezbytně nemusíte. A pamatujte, že příroda umí léčit!

Největší chyby ve vztahu podle znamení zvěrokruhu. Když mezi mužem a ženou prolétne pomyslná jiskra a rozhodnou se navázat vážný vtah, měli by si uvědomit své slabiny i silné stánky. Už při samém zrodu lásky vyplouvají na světlo světa první chybičky. Zamilovanost je sladká, ale povahové rysy jednotlivých slunečních znamení nic nepřeválcuje.

Lev
Dokažte okolí, že je s vámi třeba počítat a že se hned vyděšeně neuklidíte do ústraní, když se něco nevydaří nebo vás někdo zastrašuje. Poradíte si i s intrikány ve svém okolí. O víkendu budete neobyčejně kreativní a pohnete i s řadou domácích restů.

Panna

V týdnu si budete ladit energie, vyrovnávat se s negativním působením okolí i vystavovat se pozitivnímu působení milých lidí. Své plány a názory budete prosazovat razantně. Víkend vás proto zastihne maličko unavené a toužící po pořádném odpočinku.

Váhy

V tomto týdnu se o mnohé z vás pokusí jarní viróza či nachlazení. Podle rady planet je třeba ji nepodceňovat! Budete mít jinak velmi dobrou náladu a sklony pracovat tak intenzivně, že vás to bude vyčerpávat. Na víkend si naordinujte pořádný relax!

Štír

Počátek týdne vás zastihne unavené a bez elánu, aspoň po pracovní stránce. Postupně se to bude však zlepšovat a o víkendu už budete plní energie. Budete si muset dát dohromady vztahy s rodinou, svými emočními výlevy jim totiž jdete dost na nervy.


LITUJETE HÁDKY? Dokážete k sobě opět najít ztracenou cestu? Zavolejte mi, spolu najdeme to pravé řešení. TEL: 906 701 701. Astroložka Laura



Střelec

Čeká vás přemýšlení o tom, jak jste naplnili novoroční předsevzetí i životní cíle. Ne všechno vám vyšlo, ale nepropadejte depresím! Má to tak každý člověk. V rodinném kruhu budete mít silné tendence k poučování a také k přísnější výchově svých dětí.

Kozoroh

Dočkáte se řady překvapení a budete se muset snažit o vyváženost ve všech oblastech svého života. Není vhodný čas na adrenalin a různé extrémy. Raději v klidu zvažujte, čeho byste chtěli dosáhnout v kariéře, blíží se pro vás hodně zajímavé období.

Vodnář
Tento týden vás vyzkouší, jak si umíte stát za svými názory. Obstojíte se ctí. V práci budete čelit poněkud napjaté atmosféře kvůli chování nadřízených. Ověřte si v takových chvílích sílu úsměvu a pozitivního uvažování. Uvidíte, opravdu to funguje.

Ryby

Rozhodnete se na sobě zapracovat. Hvězdy vás však varují před přílišným plýtváním silami, což v poslední době často děláte. Zvolněte tempo a nikam se nežeňte. Nezapomínejte věnovat více času rodině, začínáte si být poměrně vzácní a to není dobře.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.