Home - Články - Největší chyby ve vztahu podle znamení zvěrokruhu

Největší chyby ve vztahu podle znamení zvěrokruhu

vloženo 7. 9. 2017
čas čtení: 5 minut

Největší chyby ve vztahu podle znamení zvěrokruhu

Když mezi mužem a ženou prolétne pomyslná jiskra a rozhodnou se navázat vážný vtah, měli by si uvědomit své slabiny i silné stánky. Už při samém zrodu lásky vyplouvají na světlo světa první chybičky. Zamilovanost je sladká, ale povahové rysy jednotlivých slunečních znamení nic nepřeválcuje.

sdílet článek na facebooku

Beran
Není žádným tajemstvím, že Berani skáčou do vztahu doslova po hlavě. Prostě jsou zamilovaní a nevidí nedozírné následky. Jakoby si byli jistí, že je to láska na celý život. To je sice hezké, ale nepřemýšlí nad tím, co se může stát za několik týdnů nebo dnů. Berani by si měli dávat pozor na brzkou nabídku k bydlení či k sňatku. Jak se říká, dvakrát měř a jednou řež.

Býk
O Býkovi je známo, že je prakticky založený. Ale v lásce je vše dovoleno. Jakmile uvidí sexy protějšek, spadnou z něj všechny zábrany. Vždyť Býk miluje noblesní a přitažlivé věci i lidi. To je pro něj hrozba a zkáza. V budoucím životě by se zklamal, protože nedostatečné materiální zajištění je pro Býka nepředstavitelné a skličující.

Blíženci
Pro Blížence je typická komunikace, proto se zaměřují na jedince s velkou slovní zásobou a úžasnými životními zážitky. Takovíto lidé bývají často nespolehliví, což se Blížencům po čase znelíbí. Sice nejsou stoprocentní, ale určitě jim nebude po chuti někoho živit. Postupem času Blíženci zjistí, že se spálili a nesmyslný vztah bez vážných šrámů opustí.



Rak
Raci jsou pověstní svou citlivostí a empatií. Přitahují je zodpovědné protějšky, které ví, co chtějí. Musejí s nimi cítit pevnou půdu pod nohama. Jenomže láska bývá slepá. Někdy jsou tak zamilovaní, že zobou partnerovi z ruky a nemyslí na to, co bude za pár týdnů. Nechají se zmanipulovat i k brzké žádosti o ruku. Citové vydírání není láska.

Lev

Lev je milovníkem nikdy nekončící zábavy, ale také tvrdé dřiny. Častokrát se pouští do vztahu se světa znalou osobou, která všechno ví a všechno zná. Největším problémem je však nespolehlivost takovýchto jedinců. Lvi nakonec zjistí, že se o svou lásku musí starat více, než je zdrávo a ze vztahu vycouvají. Nutno říci, že někdy i ve vztahu přes vše vytrvají.

Panna
Pro Panny je velmi důležité materiální zajištění a krása na papíře, proto si neuvědomují následnou nudnost a strohost vztahu. Dokonce i Panny někdy potřebují něhu, pohlazení a podporu. Nejlepší partner je pro ně ten, který je ze stejného těsta jako ony. Ale i to nemusí být klíčem ke štěstí a doživotní spokojenosti, kterou Panny zoufale hledají.

Váhy
Největší problém Vah? Neumí být samy. Bez partnera nedají ani ránu. Svoboda jim nic neříká a vyhledávají lásku. Je zajímavé, že se zaměřují na samotný vztah a po dětech netouží. Váhy by si měly dávat pozor na to, že je přitahují pochybné existence anebo žárliví a nespolehlivá jedinci. Rada pro Váhy? Nebuďte jen tak s někým za každou cenu!

Štír
Štíři jsou známí svými avantýrami a láskami na jednu noc. Jejich protějšek si musí myslet, že byl jen využit pro potřebu sexuálního chtíče, ale to není tak úplně pravda. Štíři si své partnery vytipovávají a hledají až příliš dlouho. Určitě by si měli tuto cestu zkrátit. Jen málokdo je trpělivý a vydrží několikaměsíční vztah založený jen na sexu.

Střelec
Střelcův život je plný dobrodružství, cestování a zábavy. S člověkem, který byl jen za humny, si nebude příliš moc rozumět. Střelec miluje zajímavé povídání, ale to se mu může taky vymstít. Je sice hezké, že mu dá partner svobodu, jenže to znamená i vzdalování se od sebe. Střelec by si měl najít kompromis mezi domácím typem a světoběžníkem.



Kozoroh
Největší problém Kozoroha je při hledání partnera spíše hledání jistoty a materiálního zabezpečení. Kozoroh je dříč a v životě se nechce ploužit v bídě. Na druhou stranu by měl popustit uzdu své fantazii. Romantika a láskyplné doteky k zamilovanosti prostě patří, rozhodně více než otázky typu - co děláš? Kolik vyděláváš?

Vodnář

Vodnáře zaujme jen člověk, který je něčím zajímavý, ojedinělý a magický. Klidně by se dali dohromady i s kouzelníkem anebo čarodějem. Vodnáře prostě obyčejné typy neinteresují. V tomto ohledu se často spálí. Toto znamení by si mělo uvědomit, že člověka nikdy nezmění. Pozor na agresi a násilnictví, to Vodnáři přitahují.

Ryby

Ryby se pohybují na rozhraní reálného světa a fantazie, proto často nevidí gigantické chyby svého milovaného. Přehlížejí nezaměstnanost i závislosti různého druhu. Ani po procitnutí nedokážou své protějšky opustit a jejich problémy si vysvětlují různými způsoby. Dobrá rada pro Ryby? Před začátkem vztahu by si měly o svém partnerovi zjistit úplně vše!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.