Home - Články - Zářijový kočičí horoskop

Zářijový kočičí horoskop

vloženo 6. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Zářijový kočičí horoskop

Každá kočka má specifickou povahu a její nálady se dokáží pořádně měnit. Odhadnout, jak na tom váš kocour nebo kočička zrovna bude, to je někdy pořádný oříšek! Podívejte se do nového kočičího horoskopu a dozvíte se, jestli se můžete těšit na spokojené vrnění, nebo vám hrozí seknutí drápem.

sdílet článek na facebooku

Beran
Empatické naladění koček v Beranu dosahuje v září svého maxima. V lidské i zvířecí smečce platí za miláčky, se kterými není ani chvilku nuda. Jediným mráčkem je velké množství energie, s níž si mnohdy neví rady. Proto mohou řádit jak utržené ze řetězu.

Býk

V září jsou kočky v Býku vesele naložené. Díky Marsu a Venuši mají dobré nálady i energie na rozdávání. Je jich všude plno a nejvíce lumpáren vymýšlejí s dětmi, které jsou jejich fantazii nejblíž. Nepohrdnou ostatně ani jinými členy zvířecí smečky.

Blíženci

Kočky narozené pod nadvládou Blíženců potřebují v září spoustu osobního prostoru a porozumění. Jsou svéhlavé a pokud je páníček k něčemu tlačí proti jejich vůli, dají nespokojenost náležitě najevo. Špatně si také zvykají na nové tváře ve svém revíru.

Rak

Zatímco páníčkové koček v Raku pozorují určité ochladnutí vztahů, dětští členové domácnosti budou v září nadšeni. Jindy přítulní kočičí mazlíčkové se totiž staví do role ochranitele smečky. S ratolestmi ale dál vesele vyvádějí všelijaké lumpárny.



Lev
Zdá se, že kočky ve Lvu jsou stále duchem na prázdninách. Potřebují spoustu okolních vzruchů, aby se zabavily. Bláznivých nápadů mají na rozdávání, ale potřebují ještě parťáka, se kterým by svou narůstající energii mohli vybít. Hlásíte se dobrovolně?

Panna
Intuice koček v Panně se v devátém měsíci roku šplhá k letošnímu maximu. Perfektně se orientují v mezilidských vztazích, urovnávají sváry mezi jednotlivými členy rodiny a ještě stíhají opečovávat teplo rodinného krbu. Jsou nejlepšími psychology.

Váhy
O kočky narozené ve Vahách se v tomto měsíci nemusíte bát. Budou klidnými společníky, kteří nevyžadují speciální péči. Po hektickém prázdninovém období nabírají síly a straní se hlučného kolektivu. Bohatě jim stačí, kdy jim občas podrbete kožíšek.

Štír

Klubíčka ve Štíru vám budou v září dělat samou radost. Hvězdné plénum působí příznivě na jejich energetické dráhy a zesiluje napojení na lidskou smečku. Vaše kočka spolehlivě pozná, když s vámi není něco v pořádku. Nebojte se věřit její intuici.



Střelec

Páníčkové kočičích Střelců by měli v září zvolnit tempo. Na jejich mazlíčky toho bude po prázdninovém programu příliš. Odliv energie se projeví na nezvyklé letargii. Dopřejte jim tolik odpočinku, kolik potřebují. Stejně byste je k aktivitě nepřiměli.

Kozoroh

Devátý měsíc roku přinese do života koček v Kozorohu tolik dobré nálady a přítulnosti, že by je páníček samou láskou málem umačkal. Dokážou se vám rychle dostat pod kůži, jako by četly vaše myšlenky. Nic neřešte a nechte se svým mazlíčkem okouzlit.

Vodnář

S kočkami ve Vodnáři může být na začátku školního roku těžší pořízení. Po době dovolených jsou zvyklé na páníčkovu přítomnost, která se rázem proměnila v pozdní příchody. Mohou na sebe strhávat pozornost rozjíveným chováním i nezvyklou přítulností.

Ryby

Kočky v Rybách se starají o rodinnou harmonii. Bedlivě sledují chování v lidské smečce a snaží se na sebe nabalit negativní emoce. Intuice jim také našeptává, když není něco v pořádku s jejich páníčkem. Jejich náznaky tedy neberte na lehkou váhu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.