Home - Články - Láskohled 4.9. - 10.9.2017

Láskohled 4.9. - 10.9.2017

vloženo 3. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4.9. - 10.9.2017

Býci budou lidi v okolí přitahovat jako magnet. Velká příležitost tedy čeká na nezadané! Vodnáři se ve stávajícím vztahu trochu potrápí, ti nezadaní mají ovšem šanci, že najdou tu pravou lásku. Začíná nový měsíc a s ním i nové zážitky v lásce! Připravte se na ně s novým horoskopem lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Jste teď neodolatelně přitažliví a díky tomu se vás v tomto týdnu mohou zmocnit i touhy po žhavém dobrodružství. Nezadaní si jej mohou dopřát, ale i těm hvězdy radí opatrnost.

Býk
Váš osobní magnetismus nabude na síle, bude vás to lákat k flirtování. Čeká vás také spousta vášně a nezadaní budou mít šanci najít nového partnera. Máte před sebou skvělý týden!

Blíženci

Budete muset zřejmě vysvětlit partnerovi, že vaše city a náklonnost k němu nijak neochladly, ale že větší nápor pracovních povinností a starostí vás teď omezuje v milostné sféře.

Rak
Poklidné chvíle s vaším protějškem, velké úspěchy i spousta šancí při hledání nového vztahu a rovněž obrovská fyzická přitažlivost. Tento týden bude rozhodně nabitý událostmi!



Lev
Pokud je někdo neodolatelný a naprosto úžasný, pak jste to tentokrát vy. Nemáte naprosto konkurenci a kam vkročíte, uděláte obrovský dojem. Budete zahrnuti zájmem svého okolí.

Panna

Zadaní si budou naplno užívat chvíle se svým milovaným protějškem. Panuje mezi vámi shoda a souznění. Nezadaní budou mít spoustu příležitostí k seznámení s ideálním partnerem.

Váhy

Těšte se na krásné chvíle s partnerem, plné lásky a vzájemného porozumění. Váš vztah bude pod ochranou planet. I nezadaní si přijdou na své a nepůjde zdaleka jen o pouhý flirt.

Štír
Chvílemi bude komunikace s partnerem jako tanec mezi vaječnými skořápkami. Pomůže vám vášeň, která navzdory tomu neochladne. Máte šanci najít lásku mezi svými dávnými přáteli.



Střelec

Nezadaní se při hledání ideálního vztahu trochu zapotí a musí si dát pozor na to, aby neskočili na lep podvodníkům. Pro zadané se teď rýsují komunikačně poněkud náročnější dny.

Kozoroh

Vaše neodolatelná přitažlivost k vám bude přitahovat pozornost okolí. Se stávajícím partnerem si užijete jak láskyplného souznění, tak i spoustu vášnivých okamžiků. Bude to super!

Vodnář

Ve svém současném vztahu se tento týden bohužel dost potrápíte. Vaše drahá polovička na vás ohledy moc nebere. Nezadaní mají větší pohodu. Mohou dokonce najít opravdovou lásku.

Ryby

O lásce se tady nejspíš nedá teď moc mluvit. Váš partner nebude moc přívětivý, dokonce vám může dělat naschvály v oblasti společných financí. Nejspíš také ztratíte růžové brýle.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.