Home - Články - Týdenní Astrohled 4.9. - 10.9.2017

Týdenní Astrohled 4.9. - 10.9.2017

vloženo 2. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní Astrohled 4.9. - 10.9.2017

Zrozenci Panny v zaměstnání zazáří a půjdou všem příkladem. Náročný týden čeká Střelce a na víkend se budou pořádně těšit. Váhy vstoupí do nového měsíce pravou nohou a prožijí týden v klidu a pohodě. Všechna znamení najdete v novém týdenním horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Bude se vám dařit v kariéře a celý týden budete středem pozornosti. Vaši nadřízení si budou pochvalovat váš výkon a nejspíš se k vám dostane i zajímavá pracovní nabídka, možná také díky vašim předchozím kontaktům. Nebudou vás trápit ani finance.

Býk
Očekávejte úspěchy a příznivé události jak v zaměstnání, tak v podnikání. Přijdou příležitosti, na které dlouho čekáte. Důležitá bude komunikace, přinese vám důležité informace z různých oblastí. Poněkud skřípat to bude jen v rodinných vztazích.

Blíženci
Potrápí vás roztěkanost a budete muset vynaložit dvojnásobné úsilí na to, abyste zachovali v práci svůj standardní výkon. Zvýšené nároky na čas a pozornost se mohou odrazit v soukromém životě a tak vás čeká týden plný snah o vyváženost a harmonii.

Rak
Váš logický úsudek a schopnost plánovat i organizovat vám tento týden přinese mnohé zajímavé šance a nápady. Nejen v kariéře se vám bude dařit. Nudit se rozhodně nebudete. A to ani mimo zaměstnání, rodina a přátelé budou stát o vaši společnost.



Lev
Snažte se prosadit všechny nápady, které jsou podle vašeho názoru zajímavé. Nebojte se předvést také svůj talent a objevujte se na společenských událostech. Měli byste být úspěšní ve všem, co čeho se pustíte a ještě zvládnout okouzlit celé své okolí.

Panna
V práci budete zářit a nadřízení vás dají za příklad ostatním. Nemůžete se divit, jedete na plný výkon a chrlíte jeden nápad za druhým. Doma se rozhostila pohoda a taky finance teď rozhodně nejsou vaší Achillovou patou. Bude to skvělých sedm dní.

Váhy
Klidný a pohodový týden je ukázkou toho, co můžete očekávat od září. Příjemné události v práci, nabídky na rozmnožení financí i příležitosti k investování a harmonické vztahy v rodině. Máte dost optimistické vyhlídky a nic by vám nemělo kazit náladu.

Štír

Nastává ideální čas k tomu, abyste žádali o to, co vám náleží. Dobře odvádíte svou práci, můžete si říct o zvýšení platu. Ale také zkusit štěstí v jiné profesi. Planety jsou vám nakloněny a to i v otázce financí. Důležité bude pro vás rodinné zázemí.



Střelec
Některé momenty tohoto týdne budou poněkud náročnější. Čeká vás hodně práce a velké nároky na přesnost a pracovní tempo. Doma nebudete mít právě klid a tak nezbývá, než se spolehnout na odpočinek v přírodě. Víkend mimo město vám dodá spoustu energie.

Kozoroh
Budete se hodně zabývat prací a finanční prosperitou, kde vás čekají skvělé události. V centru vaší pozornosti se ocitne i vaše rodina, kterou budete rozmazlovat a vaši blízcí vám to nezůstanou nic dlužní. Zažijete po všech stránkách příjemný týden.

Vodnář
Hektické tempo vašich dnů se hned zpočátku týdne přehoupne do pomalejších otáček, ale o moc snadnější to mít nebudete. Všude se budou kupit překážky a nedorozumění, bojovat budete dokonce často i s vlastní rodinou. Máte dost síly, abyste to zvládli!

Ryby
Nebudete to mít moc lehké. Planety jakoby se spikly proti vám a hned několik jich v tomto ohledu táhne za jeden provaz. Překážky, zdržení, frustrace, váznoucí komunikace. Vy však vyjdete z takové zkoušky vítězně a navíc opravdu posíleni na duši.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.