Home - Články - Horoskop lásky na září

Horoskop lásky na září

vloženo 1. 9. 2017
čas čtení: 10 minut

Horoskop lásky na září

Září sice přináší konec léta, rozhodně to však neznamená konec vášnivých hrátek. Zazáří v září váš milostný život, nebo za moc stát nebude? Přečtěte si, jak to vidí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Začátek září nemůže být z pohledu milostného života lepší. Sama Venuše nad vámi drží ochrannou ruku a příznivý vítr do plachet vám dodává i Merkur. Vesmír zesiluje vaše charisma, takže budete pro své okolí neodolatelní. Nezadaní Berani ve společnosti excelují. Díky smyslu pro humor a jiskře v oku vám padne každý do náruče. Ti ve vztahu zase mají jedinečnou příležitost, aby oživili skomírající vášeň. Odbouráte zbývající zábrany a užijete si skvělé chvíle, které splní i ty nejžhavější představy.

Býk
Devátý měsíc roku symbolizuje pro Býky hotové milostné žně. Jste neuvěřitelně přítulní, romantičtí a opačné pohlaví vás hodnotí jako k nakousnutí. Singles toho využijí ve svůj prospěch. Ve společnosti se zdržujete častěji než doma. Na grilovačce i narozeninové party jsou totiž šance k seznámení nejvyšší. Nebudete chodit dlouho kolem horké kaše a sex zažijete klidně při prvním rande! Ani soukromí zadaných Býků nepřipomíná celibát. Protějšek rád splní každé vaše přání. Nebuďte zbytečně skromní.

Blíženci
Hnacím motorem září bohužel láska nebude, ačkoliv byste si to moc přáli. Náročný pracovní program vás ukořistí pro sebe a na erotiku a vše kolem ní už vám nebudou zbývat síly. Netlačte věci přes koleno a počkejte, až se vesmír umoudří. Protějšek to pochopí a krátký půst uvítá spíš, než byste odváděli nekvalitní výkony. V závěru měsíce si všechno bohatě vynahradíte. Zatím si můžete zapisovat všechny hříšné nápady, které se vám během kariérního boje prohání hlavou. A že jich není zrovna málo.

Rak
Konečně doceníte jistotu trvalého svazku. Zadaní Raci přestanou na svém protějškovi hledat mouchy a naopak si ho začnou předcházet kvůli jeho kvalitám. Řídíte se heslem - lepší vrabec v hrsti, nežli holub na střeše. Díky tomu se začne zlepšovat i váš intimní život. Dokážete se uvolnit a romantické chvíle s protějškem prožíváte naplno. Nezadaní se začnou poohlížet po novém typu budoucího partnera. Najednou máte při výběru docela jiné priority. Nehledáte flirt, ale vážný vztah s perspektivou.



Lev
Po prázdninách rozhodně nezabřednete do stereotypních milostných kolejí. Naopak ještě více než v předchozím měsíci vyhledáváte události, které vnesou do života svěží vítr. Nezadaní jsou miláčkem každé společnosti, ve které se objeví. Opravdu platíte za lvy salónů a nejeden protějšek by kvůli vám vraždil. Ovládáte perfektně své zbraně, hýříte úsměvy a svůdnými gesty. Zadaní toho však využijí pouze ve prospěch již fungujícího vztahu. Připravíte pro partnera nějaké navýsost romantické překvapení.

Panna

První polovinu září můžete klidně strávit v zaměstnání nebo ve společnosti přátel. S drahou polovičkou se sice cítíte fajn, ale místo vášnivých chvilek si připadáte jako dva dobří kamarádi. Věnujte se společným koníčkům a řešte praktické záležitosti bytí. Na lásku máte totiž ideální podmínky až v poslední dekádě tohoto měsíce. Platí to i pro svobodné Panny. Randěním v prvních třech týdnech byste jenom ztráceli energii. Zajděte si k holiči, na kosmetiku a v závěru měsíce pak můžete okouzlovat.

Váhy

Září nabízí renesanci milostného vztahu. Máte pocit, že v tom lítáte jako zamilovaní puberťáci. Usmíváte se od ucha k uchu, až to vašemu okolí může být podezřelé. Přitom nezáleží na tom, zda žijete v dlouholetém manželství, nebo se znáte teprve pár hodin. Emoce vás spalují od hlavy až po paty. Také fyzická stránka vztahu stojí za to. Objevujete nepoznané vášně, kdy budete překvapeni, kolik novinek lze ještě na společné lože protlačit. Experimentování je pro Váhy v září oblíbenou kratochvílí.

Štír

Vstup do nového školního roku nevěstí pro milostný život Štírů nic moc veselého. Zdá se, jako byste do lásky vstoupili špatnou nohou a na své vyvolené či vyvoleném vidíte samé chybičky. Vesmír vám nedá pokoj a budete se muset obrnit trpělivostí. Vězte, že jakýkoliv krok k ukončení vztahu by byl unáhlený. Snažte se vzpomenout na to hezké, co máte společně za sebou. Milování zavání rutinou, ale to ještě neznamená, že si nemůžete udělat výlet ke hvězdách. Sami nejlíp víte, jak se k nim vznést.



Střelec
Září slibuje Střelcům naprosto fantastický program! Zamilovaní v tom lítají až po uši, singles se otevírá nejedna možnost pro seznámení. Rozhodně se neupínejte hned na první protějšek, který se na vás usměje. Budete mít totiž z čeho vybírat. Partnerství se s každým dalším zářijovým dnem upevňuje. Nuda vám však nehrozí. Jste otevřeni miláčkovým nápadům a společně zkoušíte, kam až můžete své intimní chvilky dostat. Možnosti jsou takřka neomezené, jen ráno se vám bude špatně vstávat z postele.

Kozoroh

Nezájem opačného pohlaví vás v září rozhodně netrápí. Vesmír zesiluje kozoroží sex-appeal, takže s trochou nadsázky můžete své ctitele přebírat vidlemi. Nezadaní si takový zájem vychutnávají bez jakýchkoliv výčitek svědomí. Proč se upínat na první protějšek, který se vám dvoří? Ani jedinci ve vztahu nebudou tak nevinní, jak se tváří. Věříte, že trocha flirtování může všem jedině pomoci. Pokud se to nedozví drahá polovička, pak máte pravdu. Načechráte totiž sebevědomí a rozproudíte krev v žilách.

Vodnář
S trochou nadsázky se dá říct, že září bude takové, jaké si ho uděláte. Hvězdy totiž nejsou v milostných otázkách zrovna přívětivé. Na svém protějškovi vidíte samé mouchy a dokážete se rozčílit i kvůli maličkosti. Pokud se nad chybičky povznesete a najdete na svém vztahu něco pozitivního, čeká vás příjemný měsíc bez hádek. Co takhle vzít události do svých rukou a osedlat si miláčka podle svého? Než vysvětlovat, co vám v sexu schází, začněte rovnou s praktickou ukázkou. Výsledek je zaručený.

Ryby

Zamilovaní žijí ve svém světě, takže může ve vztahu docházet k třenicím. Protějšek by přece jen uvítal hmatatelnou lásku, namísto pouhých citových výlevů. Romantické sms a zasněné pohledy sice potěší, ale na těle nezahřejí. Myslete na to, až si budete lámat hlavu nad tím, proč je drahá polovička poněkud nevrlá. Nezadaní by se v září měli vyhnout randění. Nedokážete své ctitele správně odhadnout a následný střet s realitou by byl tvrdý. Raději se teď soustřeďte sami na sebe a na své kamarády.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.