Home - Články - Královna mečů znamená nezávislost

Královna mečů znamená nezávislost

vloženo 29. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Královna mečů znamená nezávislost

Klíčovým aspektem této karty je hrdost a nezávislost. Nastává období, kdy se máte naučit být zcela samostatní. Jako všechny dvorní karty i Královna mečů většinou označuje konkrétní osobu, nejčastěji inteligentní ale chladnou ženu, s níž budete mít co do činění.

sdílet článek na facebooku

Ledová královna

Bezpochyby jste narazili na silnou osobnost. Symbol mečové královny může znázorňovat ženu v blízkém okolí ale i samotného tazatele či jeho roli v dané situaci! Každopádně se jedná o individualistu s chladně kalkulujícím mozkem. Postava Královny mečů je racionálně založená, rozhodně to není žádná romantička. Dokáže být věcná, i když se chvílemi vyžívá v ironii. Jen v krajních případech znamená semetriku. Naopak ve svém pozitivním aspektu dokáže pomoci moudrou radou. Proto v mytologii odpovídá bohyni Athéně. Ráda také zastává tradičně mužské profese. I když jde o pohlednou ženu, často působí na svoje okolí chladně a odtažitě.



Vztahy z rozumu

Pokud ve výkladu zaměřeném na milostné záležitosti vyjde mečová královna, jedná se o citově chladnější vztah, který je založen na racionální stránce. Rozhodně se nejedná o romantickou lásku, ale jde o uvědomělý vztah. Je možné, že zrovna máte jiné priority a po lásce ani netoužíte. V horším případě poukazuje tato karta na osobu osamělou a opuštěnou. Je jedno, jestli se tak daný člověk pouze cítí nebo takový ve skutečnosti je. V milostných trojúhelnících je ženou číslo jedna Císařovna, tou na druhé koleji je Velekněžka a až ve třetí řadě najdeme Královnu mečů. Ano, nachází se vskutku v nezávidění hodné pozici. Takováto žena pak už ví, co znamená smutek a drží si proto ráda odstup. Pokud ji opravdu zasáhnete, pak nezná slitování.

Je potřeba si uvědomit, že za všech okolností máte zůstat věrni sami sobě. I v těžkých situacích vám tato karta pomůže být silným a statečným. Vaše okolí si vás za to bude nesmírně vážit!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.