Home - Články - HOROSKOP 2018! Přichází rok Hlavy Draka a Velké Fortuny

HOROSKOP 2018! Přichází rok Hlavy Draka a Velké Fortuny

vloženo 28. 8. 2017
čas čtení: 10 minut

HOROSKOP 2018! Přichází rok Hlavy Draka a Velké Fortuny

Už za čtyři měsíce si všichni skutečně oddychneme! Blížící se rok 2018 otevře bránu příznivým událostem v našem životě. Samotné nebe tak podpoří naše přání a sny. Ale pozor! Existuje jedna překážka, která nám může zhatit plány. Nenechme si ujít celkovou předpověď na rok 2018!

sdílet článek na facebooku

3. tisíciletí je pro lidský druh věkem Ducha a Poznání. Dovolme proto ve svém srdci vesmíru, aby bylo rovněž věkem lásky! Tak snáze překonáme poslední překážku jménem Uran. Rok 2018 je totiž posledním rokem, kdy je planetární velikán Pluto rušen pablesky a výkyvy prskajícího Urana, respektive jeho kvadraturou. Nelze proto ještě definitivně vymýtit překážky a chybující lidský faktor z našich životů. O to více se těšme na rok 2019!

ALE! Vesmír nám šeptá, že Uranovy nástrahy tu nejsou pro nic za nic! Mají nás podrobovat zkouškám, abychom postoupili kupředu v sebepoznávání! To je ostatně, tady dole, naše nejpravější poslání. Čím budeme moudřejší a odpoutanější od destruktivních vášní – jako je hněv, závist, touha po moci, žárlivost nebo například pomstychtivost – tím méně se budeme muset planetárních výstrah obávat. Jak říká Voltairovo rčení - ,,Každý hráč musí přijmout karty, které mu život rozdal. Ale jakmile je má v ruce, musí hrát dle vlastního uvážení tak, aby tu hru vyhrál".



Hlava Draka nám přinese empatické a mystické schopnosti

Roku 2018 vládne HLAVA DRAKA, což je základní planetární konfigurace tohoto roku. Tvůrci takového díla Universa jsou Jupiter ve znamení Štíra a Neptun ve znamení Ryb směřující k Plutu ve znamení Kozoroha. Jejich poselstvím je zmírnění veškerých mocenských bojů, které mají přejít z tvrdší formy spíše do boje idejí. Neptun v Rybách se své vlády dlouho nevzdá a jeho hlavním mottem jsou vyšší ideály, intuice, duchovnost a zbourání hranic mezi námi a ostatními.

Nezapomínejme, že Ryby jsou symbolem jednoty vesmíru a máme se tedy naučit pohlížet na život jako na velkou skládačku, do níž dokonale zapadáme – otevřít okno k něčemu jinému než je naše vlastní JÁ! Díky Neptunovi se nás může zmocnit nová umělecká či mystická zvídavost, o níž neměl doposud náš racionální duch vůbec tušení!

Bude pro nás snazší rozpoznat motivy jednání druhých lidí a skryté záměry – a rozpoznat také ty své. Pod jeho vlivem objevujeme více možností, jak někomu pomoci, byť jen vlídným slovem nebo dobrou radou. Jsme doslova nadopováni empatií a láskyplným cítěním – je dobré mít na paměti, že i lítost po lásce je pořád ještě láska. Uvědomujete si, že úplné prázdno je mnohem horší?



Velká Fortuna změní k lepšímu celý náš svět!

Velmi přínosnou vesmírnou konstelací roku 2018 je Neptunův trigon s Jupiterem, který nazýváme VELKÁ FORTUNA. Magnetismus a léčivá síla Jupitera ve Štíru je mocnou silou pro změnu! Má schopnost pohnout něčím z nejhlubšího zákoutí našeho bytí a stoupat nad rámec našeho současného stavu vědomí. Obecně se s Jupiterem ve Štíru můžeme dočkat například vylepšení našich zpravodajských služeb a průlomu důležitých politických jednání. Jeho přízeň k Plutu přeje také finančnímu zisku a našemu uznání ve společnosti!

Průchod démonického Pluta znamením Kozoroha je ještě dlouhou cestou, nicméně je na ní vyznačena velká transformace v životě lidstva – ať se jedná o vlády, podnikání či ekonomiku. Většina institucí je ve víru velkých změn, což je patrno například ve zdravotnictví, pojišťovnách, hypotékách, bytové výstavbě nebo třeba internetu a elektronické komunikaci – zde všude nalézáme otisk planety Pluta, která se snaží všechny události tlačit tím správným směrem. Důvěřujme hvězdám, že všechny své energie směřují ve prospěch našeho štěstí!

Přečtěte si svůj horoskop na rok 2018 PODLE ZNAMENÍ! Jako první přinášíme nejrozsáhlejší roční horoskop v ČR! Známe všechny jeho příležitosti i nástrahy. Chcete být připraveni na to, co vás čeká? Čtěte ZDE...

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.