Home - Články - Týdenní čínský horoskop 28.8. – 3. 9. 2017

Týdenní čínský horoskop 28.8. – 3. 9. 2017

vloženo 25. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 28.8. – 3. 9. 2017

V novém čínském horoskopu se dozvíte, že Buvolům rodinné vztahy jen a jen pokvetou. Zajíci si budou chtít vyhodit z kopýtka. Ale pozor na ohrožení stávajícího vztahu! Ačkoli se prázdniny chýlí ke konci, Opice na to ani nepomyslí a budou si vychutnávat dny plnými doušky. Další podrobný čínský horoskop je tady!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zrozenci Krysy se jen těžko srovnávají s vidinou školní docházky i rutinního pracovního procesu. Užijte si poslední srpnové dny ve velkém stylu, ať máte nač vzpomínat a z čeho čerpat fyzické i duševní síly. Hvězdy ještě v srpnu slibují zajímavé společenské kontakty, zábavu i milostné dobrodružství! Od září už to taková výhra nebude. Chybí vám elán a snadno se necháte otrávit každou maličkostí.

Buvol

Zatímco většina smrtelníků vyhlíží začátek školního roku s nechutí, Buvoli se rozhodně mají nač těšit. Do středy si moc legrace neužijete. Rozčílí vás hlavně nervozita okolí, která se vás dotýká víc, než byste si přáli. Znát je to zejména na pracovním poli. Zatněte zuby a vyčkejte. Druhá polovina týdne je zalita slunečními paprsky. Užíváte si rodinnou pohodu, díky níž vás nic nerozhází.

Tygr
Na přelomu měsíce se budou zrozenci Tygra cítit jako ve zpomaleném filmu. Zatímco jindy děláte čest svému aktivnímu znamení, tentokrát se ploužíte jako stín. Bojujete s nerozhodností a spousta příležitostí kvůli tomu propluje mezi prsty. Nedokážete číst mezi řádky, a tak se ztrácíte v bludném kruhu, i pokud jde o milostné záležitosti. Čemu se ovšem výjimečně daří, to jsou rutinní pracovní úkoly.

Zajíc
Milí Zajíci, závěr prázdnin je vám příznivě nakloněn! Dík vesmírným spiklencům můžete dohnat všechny plány, které jste si na léto předsevzali. Grilování s přáteli, nebo last minute dovolená s milovaným protějškem? Pro tento týden perfektní plán. Od pátku ale počítejte s tím, že vás práce povolá zpátky. Nedodělky, které jste zametli pod koberec, bude potřeba konečně dokončit, jinak vám nedají spát.



Drak
Zatímco okolí se děsí konce prázdnin, Draci zůstávají nad věcí. Poslední srpnové dny vyslyšíte volání hvězd a svůj čas investujete do rodiny. Jste naladěni na stejnou notu, a tak si spolu užijete zábavu i povinnosti. Vstup do nového měsíce je stále poznamenán přísunem pozitivní energie, takže okolí zásobujete zářivými úsměvy. Dejte pozor, abyste to se zrychlujícím se životním tempem nepřehnali.

Had

Končící prázdniny nepovažujete za žádnou velkou tragédii. Naopak vyhlížíte září s nadějí v duši, jako byste věděli, co pro vás hvězdy nachystali. Po celý týden rozdáváte svému okolí skvělou náladu a není nic, co by vás rozházelo. Pouze středa skrývá nešikovnost, která Hadům může nadělat vrásky na čele. Raději odložte manuální práci a pracujte hlavou. Intelekt je v těchto dnech na svém maximu.

Kůň
Zrozenci Koně díky dynamickému životnímu stylu přelom měsíce skoro ani nezaznamenají. Z vesmíru k vám proudí spousta energie i dobré nálady, takže si z konce prázdnin neděláte těžkou hlavu. Skvělé chvíle očekávejte v zaměstnání. Budete profitovat z toho, co se vám podařilo ještě před začátkem dovolenkové sezóny. Termíny jdou jako po másle a nehrozí žádné zdržení. Věnujte se mezilidským vztahům.

Koza
Návrat rutinního programu zrozencům Kozy vyhovuje. Do nového školního roku skočíte rovnýma nohama a uplynulé prázdniny nebudete oplakávat. Umíte si totiž udělat radost z každé maličkosti, byť by to mělo být nakupování školních pomůcek pro děti. Rodinné vztahy jsou poznamenány menší sentimentalitou, horší to však bude v lásce. Tam bojujete s nezvyklou nervozitou, od níž utíkáte ke své profesi.



Opice
Prázdniny se pomalu ale jistě chýlí ke konci, Opice z nich ale hodlají vyždímat to nejlepší do poslední kapky. Radujete se z perfektně fungujících vztahů. S příbuznými i kamarády toho můžete ještě hodně podniknout. Bláznivých nápadů budete mít v rukávu celou fůru. Stranou musí jít i zaměstnání, což nemusí pochopit bezdětní kolegové nebo ambiciózní nadřízení. Ani z jednoho si neděláte těžkou hlavu.

Kohout

Konec srpna vyhlížíte se smutkem v srdci, ale vesmír ukazuje, že by to mělo být právě naopak. V zaměstnání se totiž rozjedou spící projekty a vy budete mít příležitost ukázat své schopnosti v celé kráse. Nemusíte se trápit s pozdrženými objednávkami ani nepřítomnými kolegy, všechno zase funguje na výbornou. Jedinečné chvíle prožijete i se svou rodinou. Jen pozor na přílišné utrácení za hlouposti.

Pes

Přelom srpna a září může být pohodovým týdnem, nenecháte-li se příliš ovlivňovat ze strany starších jedinců. Někdo známý má pocit, že vám může zasahovat do života a bohužel nezůstane pouze u nevinných rad. Hvězdy radí, abyste stáli za svým názorem a nenechali sebou manipulovat. Intuice vás vede správnou cestou a kýžený výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Platí to v lásce, kariéře i financích.

Vepř
Až do středy běží všechno v zajetých kolejích. Začátek září bohužel přinese nad hlavy Vepřů menší mráčky. Energie máte sice na rozdávání, bohužel nenacházíte vhodný cíl pro její uplatnění. V lásce drhne komunikace s miláčkem, stejně tak si moc nerozumíte se svými spolupracovníky. Klíčem ke spokojenosti je chladná hlava. Nenechte se vytočit maličkostmi, které byste jindy přehlédli. Nestojí za to.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.