Home - Články - Týdenní horoskop lásky 28. 8. – 3. 9. 2017

Týdenní horoskop lásky 28. 8. – 3. 9. 2017

vloženo 27. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop lásky 28. 8. – 3. 9. 2017

Budou vaše vztahy ochlazovat, jako počasí na konci léta? Nebo vám v lásce teprve začne jaro? Kozorozi začnou vystrkovat příslovečné růžky. Lvi se budou tento týden líbit úplně všem. Zjistěte pravdu o vašich vztazích v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete chtít přetrhnout pouta i budovat pevný vztah. Záleží na tom, jak je váš vztah kvalitní. Na tom ale můžete zapracovat a začněte už v tomto týdnu. Vytrvalost přinese ovoce.

Býk

Tento týden je třeba mít pořádně otevřené oči a také se jimi dívat. Možná, že váš budoucí partner je už blízko! Ve stálých vztazích zavládne víceméně pohoda bez větších dramat.

Blíženci

Nadcházejících sedm dní bude dost o emocích. Ve vašem vztahu to ale nevypadá na velké přestřelky, jen budete mít problém přesně vyjádřit, co cítíte. I při hledání nové lásky.

Rak
Spontánnost a hravost jsou klíčovými slovy tohoto týdne. Budete flirtovat, bavit se a užívat si. Jen si dejte pozor na zmatky. Mohou přinést neočekávané a dost nepříjemné situace.



Lev
Všem se líbíte, s partnerem prožíváte nejen romantiku, ale i plno vášně. Když to mezi vámi zaskřípe, usmíříte se tím nejlepším způsobem. A svobodní si mohou ze ctitelů vybírat!

Panna
V lásce bude tento týden klidný a se stávajícím partnerem si budete docela dobře rozumět. Případné obláčky společně rozeženete. Může vás překvapit nečekaný telefonát nebo zpráva.

Váhy
Ve vztazích to bude tak trochu jako na horké půdě. Budete se celých sedm dní snažit najít cestu k partnerovi a více si s ním porozumět. Přitom se nevyhnete občasným výbuchům emocí.

Štír
Nudit se tento týden nebudou zadaní ani svobodní. Ti si mohou užívat flirtování, které je bude nesmírně bavit. To není zapovězeno ani zadaným, ale budou muset zvážit své priority.



Střelec
Žhavé flirtování a vášeň i ve stávajícím vztahu se začne zvolna měnit v touhu po romantice a klidném souznění s partnerem. I nezadaní budou v tomto týdnu hledat někoho solidního.

Kozoroh

Začnete trošku vystrkovat růžky a snažit se svůj protějšek kontrolovat a říkat mu, jak se má chovat i ve vztahu k vám. Do seznamování tento týden vážně moc chuti mít nebudete.

Vodnář

Období, ve kterém jste neměli chuť se vázat a seznamovat, pomalu končí. Jste přístupní novým kontaktům. V tomto týdnu vás zajímá i váš partner, což vrátí harmonii do vašeho vztahu.

Ryby
Budete hodně analyzovat svůj vztah. Je jedno, zda je teprve v počátcích anebo s partnerem už nějakou dobu jste. Víte, co chcete a nejste teď naladěni na žádné velké kompromisy.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.