Home - Články - Týdenní čínský horoskop 4. – 10.9.2017

Týdenní čínský horoskop 4. – 10.9.2017

vloženo 1. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 4. – 10.9.2017

Čínský horoskop je skvělým rádcem pro váš nový týden. Kohouti by měli být opatrní v pracovních záležitostech – neváhejte moc dlouho, kdo zaváhá, nebere! Šarmem budou oplývat zrozenci Zajíce, láska jim jenom pokvete! Buďte i vy o krok napřed a přečtěte si, co vás čeká a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, nadcházející týden se nese v duchu snahy utéct k odpočinkovému programu. Volný čas si vychutnáváte na maximum a v zaměstnání nezůstáváte déle, než je nutné. I přesto vás tam čekají úspěšné chvíle. Hvězdy zesilují vrozené komunikační schopnosti a propůjčují vám ohromnou trpělivost i schopnost diplomacie. Zároveň si nemůžete stěžovat ani na nedostatek sebekritiky. Půl úspěchu je v kapse!

Buvol
Na začátku září překypujete energií i dobrou náladou. Ocení to spolupracovníci v zaměstnání, kde zvládnete úkolů za deset a ještě stíháte rozesmávat široké okolí. Po prázdninách oceníte návrat do stereotypu, kdy se vám uvolní ruce pro odkládané činnosti. Menší zádrhely se objevují na poli komunikace. Zkuste být za větší stratégy. Ne všichni známí a hlavně nadřízení jsou myšlenkami zpět z dovolené.

Tygr
Nadcházející zářijové dny budou ovlivňovat lidé, kteří vás obklopují. Ať jde o příbuzné, přátele, kolegy nebo obchodní partnery, se všemi si bezvadně rozumíte. Může za to vrozený entuziasmus, který je v tomto týdnu zesílen na maximum. Bohužel i tuto idylku dokáže narušit jeden jediný člověk, který by nejraději rozhodoval o chodu celého vesmíru. Nezbývá, že dotyčnému dokázat, že u vás neuspěje.

Zajíc
Milí Zajíci, počítejte s tím, že hybatelem tohoto týdne budou emoce. A nejenom ty vaše, ale i širokého okolí. Dokážete se druhým snadno dostat pod kůži, což může lecčemu pomoci, ale zároveň to skrývá i mnohá ale. Pokud jde o finance, kariéru nebo rodinu, tam se pokuste při rozhodování poslechnout svou praktickou stránku. Kromě toho se těšte na zábavné dny, kdy jste pro mnoho protějšků k nakousnutí.



Drak
Draci se v tomto týdnu dostávají na vrchol, tedy aspoň pokud se jedná o komunikační schopnosti. Perfektně je uplatníte ve svých profesních zájmech, horší to bude na domácí půdě. Nejspíš za tím stojí neutěšené emoční naladění vašich nejbližších. Ať se snažíte sebevíc, bez spolupráce protistrany s tím nehnete. Soustřeďte se raději na svou profesi, v níž můžete oživit kontakty s bývalými zákazníky.

Had
Vesmír na vás v těchto dnech spiklenecky pomrkává a posílá vám obrovskou zásobárnu energie. Díky tomu zvládnete zrealizovat všechno, co si zamanete. Ať jde o manuální práci nebo namáhání mozkových závitů, hvězdy jsou plánům příznivě nakloněny. Užíváte si i perfektní mezilidské vztahy. Okolí dokáže ocenit vrozený hadí entuziasmus a cílevědomost. Co takhle pořádně zapracovat na profesním růstu?

Kůň
Zatímco pondělí může být ještě trochu úmorné, od úterý se můžete těšit na parádní týden, kdy vám hvězdy přejí hlavně na poli lásky. Nadcházející dny patří novým zážitkům, seznamování a rozšiřování obzorů. Vesmír ponouká k cestování, a to nejenom za ceduli trvalého bydliště. Otevřete svou mysl i srdce a dovolte, aby se váš život posunul k lepšímu. Obava z neznámého nyní rozhodně není na místě.

Koza
První úplný zářijový týden nebude hrát Kozám do karet. Největší díl viny nese úplněk, který rozhází vaši duševní harmonii. Reagujete podrážděně i na ty podněty, které byste jindy minuli bez povšimnutí. Myslete na to při jednání s druhými lidmi. Skutečně jste nyní vztahovační. Ani energetické zásoby nehlásí žádnou slávu. Naštěstí máte výborné přátele, díky nimž i sebesložitější období ustojíte.



Opice
Milé Opice, tento týden je vám jako ušitý na míru. Hlavním tématem jsou láska a volnočasové aktivity. Se zaměstnáním si zbytečně nelamte hlavu. Sice se vyskytnou nějaké překážky, ale stačí změnit úhel pohledu a vyskočit ze zajetých postupů. Tu nejlepší regeneraci představuje oddech v partnerově blízkosti. Hvězdy radí povolit uzdu fantazii a podniknout společně něco, co by vás jindy ani nenapadlo.

Kohout
V tomto týdnu máte energie tolik, až vás to může obtěžovat. V zaměstnání jste neposední a špatně se soustředíte na úkoly. Od středy se naštěstí dostanete do rukou laskavé Venuše. Uvolní dosavadní zábrany a vy se místo kariéry začnete soustředit na soukromý život. Možná najdete odvahu k oslovení platonické lásky, nebo vyrazíte na rande naslepo. Jednoduše začnete své síly investovat správným směrem.

Pes
Milí Psi, vstupujete do vyrovnaného týdne, kdy nehrozí žádné vyhrocené události. Budete mít spoustu času, abyste si srovnali chaotické myšlenky a uvědomili si, kudy by se měl váš život ubírat. Ať jde o pracovní strategii, nebo koníčky pro děti školou povinné, přichází k vám samé skvělé nápady. Během okurkové sezóny vybudujete stabilitu a načerpáte energii, která se bude při náročných dnech hodit.

Vepř
Nadcházející zářijový týden představuje v případě Ryb tak trochu neznámou. Snad jen ve středu se snažte koncentrovat na události a jedince, které jste v době dovolených ignorovali. Resty by se vám připomněly ne zcela vybíravým způsobem. Počítejte s tím, že si tyto dny vyžádají spoustu sil. Doplníte je možná i díky setkání s člověkem, s nímž vás pojí společná minulost. Nechystáte se na třídní sraz?

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.