Home - Články - Úplněk v Rybách probudí vaše jasnozřivé schopnosti

Úplněk v Rybách probudí vaše jasnozřivé schopnosti

vloženo 4. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Úplněk v Rybách probudí vaše jasnozřivé schopnosti

Čekáte na chvíli, kdy vám bude věštění nejlépe fungovat? Je to právě teď! Ve středu 6. září v 9.04 hodin vyvrcholí naší Luně fáze úplňku ve znamení Ryb. Obdaří vás většími schopnostmi v duchovních záležitostech a energie posílí vaši intuici. Najdete tak konečně své štěstí a velkou lásku?

sdílet článek na facebooku

Vodnímu znamení Ryby vládne Neptun. A právě v období působení Ryb se vám opravdu vyplatí poslouchat svůj vnitřní hlas ještě pozorněji! Od ruky vám tak půjde výklad karet, práce s kyvadlem, s runami, s křišťálovou koulí nebo třeba s automatickým písmem. Stejně tak posílené jasnozřivé schopnosti mají teď kvalifikovaní věštci, proto netroufáte-li si na věštbu sami, se svými otázkami se obraťte na profesionály.

Přišel ten správný čas na duševní rozvoj

Cítíte, že už opravdu potřebujete změnu, zbavit se negací, začít vnímat krásy kolem a celkově se pustit do pozitivnějšího přístupu k životu? Období Luny v Rybách vám k tomu velmi dopomůže. Jste citlivější a snáze nahlížíte do svého nitra.

Zaměřte se na své pocity, sedněte si a popřemýšlejte. Ale hlavně nic nedramatizujte a nestresujte se, protože náladovost a sentimentalita také patří k tomuto znamení. Právě teď se vám vyplatí pustit se do rituálů pro přivolání touhy, duchovních a uměleckých schopností a plnění snů!



Velká osudová láska! Kdy? Teď!

Pod vlivem úplňku v Rybách vzroste vaše tendence se zamilovat. Ať jste zadaní či nezadaní, romantika s vámi bude cloumat na každém rohu. Tento úplněk je proto vhodný pro upevnění vztahů. Určitě využijte každé příležitosti, která se vám v lásce naskytne!

Seberte odvahu a přijímejte vše, co k vám přichází. Přivolejte k sobě svými myšlenkami dobro, lásku, novou sílu a pomoc ostatním. A ve volných chvílích se věnujte odpočinku, meditaci a umělecké činnosti – v době úplňku vám totiž udělají skutečně dobře.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.