Home - Články - Úplněk v Rybách probudí vaše jasnozřivé schopnosti

Úplněk v Rybách probudí vaše jasnozřivé schopnosti

vloženo 4. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Úplněk v Rybách probudí vaše jasnozřivé schopnosti

Čekáte na chvíli, kdy vám bude věštění nejlépe fungovat? Je to právě teď! Ve středu 6. září v 9.04 hodin vyvrcholí naší Luně fáze úplňku ve znamení Ryb. Obdaří vás většími schopnostmi v duchovních záležitostech a energie posílí vaši intuici. Najdete tak konečně své štěstí a velkou lásku?

sdílet článek na facebooku

Vodnímu znamení Ryby vládne Neptun. A právě v období působení Ryb se vám opravdu vyplatí poslouchat svůj vnitřní hlas ještě pozorněji! Od ruky vám tak půjde výklad karet, práce s kyvadlem, s runami, s křišťálovou koulí nebo třeba s automatickým písmem. Stejně tak posílené jasnozřivé schopnosti mají teď kvalifikovaní věštci, proto netroufáte-li si na věštbu sami, se svými otázkami se obraťte na profesionály.

Přišel ten správný čas na duševní rozvoj

Cítíte, že už opravdu potřebujete změnu, zbavit se negací, začít vnímat krásy kolem a celkově se pustit do pozitivnějšího přístupu k životu? Období Luny v Rybách vám k tomu velmi dopomůže. Jste citlivější a snáze nahlížíte do svého nitra.

Zaměřte se na své pocity, sedněte si a popřemýšlejte. Ale hlavně nic nedramatizujte a nestresujte se, protože náladovost a sentimentalita také patří k tomuto znamení. Právě teď se vám vyplatí pustit se do rituálů pro přivolání touhy, duchovních a uměleckých schopností a plnění snů!



Velká osudová láska! Kdy? Teď!

Pod vlivem úplňku v Rybách vzroste vaše tendence se zamilovat. Ať jste zadaní či nezadaní, romantika s vámi bude cloumat na každém rohu. Tento úplněk je proto vhodný pro upevnění vztahů. Určitě využijte každé příležitosti, která se vám v lásce naskytne!

Seberte odvahu a přijímejte vše, co k vám přichází. Přivolejte k sobě svými myšlenkami dobro, lásku, novou sílu a pomoc ostatním. A ve volných chvílích se věnujte odpočinku, meditaci a umělecké činnosti – v době úplňku vám totiž udělají skutečně dobře.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.