Home - Články - Jaký vliv má na první rande síla úplňku

Jaký vliv má na první rande síla úplňku

vloženo 6. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Jaký vliv má na první rande síla úplňku

Láska je pro člověka nesmírně důležitá, dalo by se říci, že bez ní nelze žít. Když se zamilujeme, nejraději bychom chtěli být s drahým protějškem každou minutu. Předtím si ovšem musíme domluvit první rande. Jeho úspěšnost určuje další pokračování vztahu. V jakém znamení úplňku nás čekají nejlepší vyhlídky? Podívejme se, jak to vidí hvězdy.

sdílet článek na facebooku

Měsíc v Beranu
Nastane-li úplněk v Beranu, na rande se příliš nežeňte. Nemuselo by dopadnout zrovna nejlépe, protože tato fáze měsíce svádí k sobeckosti a bezohlednosti. Na druhou stranu může být člověk soutěživý a uskuteční radikální změny, ale jak vše rychle vzplane, také ochladne.

Měsíc v Býku

Pokud si naplánujete první rande při svitu měsíce za úplňku v Býku, nevezmete to za správný konec. Neudržíte své chtíče na uzdě a skončíte spolu ve vášnivém objetí, protože měsíc v Býku přeje krátkodobým milostným vzplanutím. Lidé bývají neopatrní a chamtiví.

Měsíc v Blížencích

Síla úplňku v Blížencích se nejvíce projeví v komunikačních dovednostech, proto nemusí první rande dopadnout zrovna nejhůře. Nutno podotknout, že bude vše probíhat spíše na kamarádské vlně. První jiskra patrně nepřeskočí, ale neklesejte na mysli. Není to špatný začátek.



Měsíc v Raku

Pakliže nastane úplněk v Raku a vy máte na programu první rande, počítejte s úspěchem. Měsíc v Raku přeje budování nových partnerských vztahů i rodinného štěstí. Lidé jsou k sobě upřímnější, otevřenější a touží tvořit zamilovanou dvojici.

Měsíc ve Lvu

První rande a úplněk ve Lvu? Vskutku zajímavá kombinace. Ihned na sobě pocítíte sebedůvěru, radost a přitažlivost. Jen si představte, že měsíc ve Lvu pomáhá získat něco, po čem jsme dlouho toužili, proto se vydejte za uskutečněním svého snu. Především pánové budou plni síly.

Měsíc v Panně
Když si domluvíte první rande při úplňku v Panně, počítejte s nezdarem. I když se daří komunikačním dovednostem, vše se bude točit kolem zdravého životního stylu, vzdělávání a financí. Pokud dojdete k nějakému rozhodnutí, nelze ho změnit.



Měsíc ve Vahách

Blíží se vaše první rande a úplněk ve Vahách? To jste děti štěstěny. Toto období je jako stvořené pro navazování nových partnerských vztahů. Nezadaní se mohou těšit na nadcházející harmonický partnerský vztah. První rande naplánujte na zajímavé společenské události.

Měsíc ve Štíru
Co se týče prvního rande za svitu měsíce při úplňku ve Štíru, není to vůbec dobrá volba. Měsíc ve Štíru je nakloněn láskám na jednu noc, které budou velmi intenzivní, nýbrž bez opravdového citu. Vážnější vztahy nemají bohužel ani nulovou šanci.

Měsíc ve Střelci
První rande a úplněk ve Střelci, to je rovněž nezajímavá konstalace. Budete se cítit nesví, jako byste chtěli od potencionálního protějšku utéci. Tato fáze měsíce přeje spíše povídání, mazlení a nezávazným radovánkám. Možná se budou opakovat, ale bez většího významu.

Měsíc v Kozorohu
Jestliže si naplánujete první rande za úplňku v Kozorohu, možná vás potká i štěstí. Měsíc v Kozorohu dodává sebedůvěru a rozhodnost. Pakliže jste po vysněném rande dlouho toužili, může dopadnout na jedničku. Tento čas je zasvěcen stabilitě a životním jistotám.

Měsíc ve Vodnáři

Úplněk ve Vodnáři a první rande se nemají v lásce. Když už na něj nakonec dojde, rozhovor bude probíhat na úrovni, ale kdo o to vlastně na prvním rande stojí? Tato fáze měsíce přeje seznamování, ale za účelem dlouhodobého přátelství.

Měsíc v Rybách

Jak je to s prvním rande při úplňku v Rybách. Dalo by říci, že skvělé. Na obě strany bude působit síla porozumění, klidu, empatie a uvědomění si vlastních nedostatků. Ihned na začátku se o sobě mnohé dozvíte, což není občas vůbec na škodu.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.