Home - Články - 7. úplněk v roce podle mocných čínských horoskopů

7. úplněk v roce podle mocných čínských horoskopů

vloženo 6. 7. 2017
čas čtení: 4 minuty

7. úplněk v roce podle mocných čínských horoskopů

V neděli 9. července v 06.08 vrcholí úplněk v Kozorohu, který ovlivňuje hlavně vaši pracovní aktivitu a cestu za kariérou. Jsou však další 4 znamení zvěrokruhu, která budou ovládat nejmocnější fázi Měsíce. Had, Kohout, Koza a Zajíc přebírají vládu nad úplňkovými energiemi v čínské astrologii a varují vás – změňte vše, co nemáte pod kontrolou!

sdílet článek na facebooku

Červencový úplněk nám přináší velice citlivou a vnímavou energii, která nás může zcela ovládnout. Abychom se pod její mocí cítili dobře, buďme na sebe milí a snažme se na sebe dívat očima lásky! Zvláště citliví jedinci se snažte podpořit své emoce pozitivním myšlením a buďte maximálně pozitivními lidmi!

Při úplňku si dejte pozor na játra, srdce, tenké střevo, plíce a psychiku. Játra můžete podpořit hned po ránu teplou medovou vodou s citronem. Pokud bude chladněji, oblečte si nějaké červené oblečení. Snažte se uvědomit si lásku k sobě, meditovat, poslouchat hezké a příjemné písničky a obdivovat krásy přírody. Zkuste se něco nového příjemného naučit a přijmout vše, co k vám přichází. Nesnažte se být ve všem naprosto dokonalí. Vyberte si jen jednu činnost. A dejte si pozor na nečekané nevítané návštěvy!

Úplněk ve znamení Kozoroha slibuje kariérní růst

Podle západní astrologie je tento úplněk pod vládou Kozoroha, a to pro vás znamená, že byste se měli zaměřit na svou kariéru a pracovní aktivity. Energie vám pomohou se snahou dokončit úkoly a resty z vaší minulosti. Právě teď budete mít posílenou ctižádost, pořádkumilovnost a smysl pro systém a řád. Využijte této vnitřní síly pro posun ve své kariéře!



Hexagram 23 – velké varování!


Východní astrologie přináší na úplněk pod vládou čtyř zvířat další pohled. Planetární konfigurace čínského horoskopu, které se dají spočítat a zobrazit ve tvaru šestiúhelníku neboli Hexagramu, mají pro tento úplněk číslo 23. Tato hvězdná věštba vám přináší varování, že i když se domníváme, že máme situaci pod kontrolou, tak jsme na omylu! I pevná hora pevně připoutaná k zemi v naší mysli se nám může zhroutit jako hromádka z karet.

Své přesvědčení je třeba změnit, abychom v něm neuvízli, pak bychom se těžko dostávali ven. Zjistěte jak „osvobodit sebe samého“. O tomto úplňku můžete od sebe duševně odříznout všechno, co již nepotřebujete. Dokonce můžete odříznout i pevná pouta, která vás trápí. Požádejte o pomoc Archanděla Michaela, aby vám pomohl s jeho ostrým a ochranným mečem odpoutat se od nepříjemných vazeb a vztahů!

Cestu k vaší svobodné podstatě a přirozenosti vám pomůže najít odbornice na čínskou kosmologii Karmen díky výpočtu vašeho Astrotypu podle východní astrologie.

Úplněk ve znamení Hada, Kohouta, Kozy a Zajíce

Podle východní astrologie je červencový úplněk pod vládou 4 zvířat, která tomuto období dávají svoji povahu a působí na vaši psychiku.



Den: HAD – je chytrý a má velice citlivý a bohatý emoční svět. Právě proto může propadat úzkostem a depresivním stavům. Navíc je introvert, který své emoce drží v sobě a je na sebe tvrdý. Je to věrný přítel milující svého partnera. Velice rád se vzdělává, a to mu pomáhá dostat se ze svého silného citlivého vnímání.

Rok: KOHOUT – miluje výjimečnost a extravaganci, je to pán ze zámku s noblesními způsoby jednání. Plánuje do budoucna a rád hledá nové poznání. Dává nám energii vůdcovství a suverenity. Je zvyklý rozkazovat a podřizovat se okolí mu není vlastní.

Měsíc: KOZA – je milá a elegantní, má velice kladný vztah k umění, přírodě a krásám života. Avšak svojí zvýšenou přecitlivělostí a věčnou nespokojeností přivádí ostatní k šílenství. Chodí pozdě, protože čas jí nic neříká, pak se neustále vytáčí a trpí lítostivostí. Tváří se jako generál, avšak je zrozena k poslouchání, potřebuje být dobře vedena, pak dojde k úspěchu.

Hodina: ZAJÍC – miluje pohyb a je velice závislý na svém domovu, který dokáže velmi dobře chránit. Je symbolem štěstí a dlouhověkosti, má schopnost intuitivně předvídat, a tak dovede vždy zakličkovat před nebezpečím. Je to výborný pomocník a někdy bohužel i naběhne podvodníkům. Je společenský a obchodovat s ním je jedna radost.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.