Home - Články - 7. úplněk v roce podle mocných čínských horoskopů

7. úplněk v roce podle mocných čínských horoskopů

vloženo 6. 7. 2017
čas čtení: 4 minuty

7. úplněk v roce podle mocných čínských horoskopů

V neděli 9. července v 06.08 vrcholí úplněk v Kozorohu, který ovlivňuje hlavně vaši pracovní aktivitu a cestu za kariérou. Jsou však další 4 znamení zvěrokruhu, která budou ovládat nejmocnější fázi Měsíce. Had, Kohout, Koza a Zajíc přebírají vládu nad úplňkovými energiemi v čínské astrologii a varují vás – změňte vše, co nemáte pod kontrolou!

sdílet článek na facebooku

Červencový úplněk nám přináší velice citlivou a vnímavou energii, která nás může zcela ovládnout. Abychom se pod její mocí cítili dobře, buďme na sebe milí a snažme se na sebe dívat očima lásky! Zvláště citliví jedinci se snažte podpořit své emoce pozitivním myšlením a buďte maximálně pozitivními lidmi!

Při úplňku si dejte pozor na játra, srdce, tenké střevo, plíce a psychiku. Játra můžete podpořit hned po ránu teplou medovou vodou s citronem. Pokud bude chladněji, oblečte si nějaké červené oblečení. Snažte se uvědomit si lásku k sobě, meditovat, poslouchat hezké a příjemné písničky a obdivovat krásy přírody. Zkuste se něco nového příjemného naučit a přijmout vše, co k vám přichází. Nesnažte se být ve všem naprosto dokonalí. Vyberte si jen jednu činnost. A dejte si pozor na nečekané nevítané návštěvy!

Úplněk ve znamení Kozoroha slibuje kariérní růst

Podle západní astrologie je tento úplněk pod vládou Kozoroha, a to pro vás znamená, že byste se měli zaměřit na svou kariéru a pracovní aktivity. Energie vám pomohou se snahou dokončit úkoly a resty z vaší minulosti. Právě teď budete mít posílenou ctižádost, pořádkumilovnost a smysl pro systém a řád. Využijte této vnitřní síly pro posun ve své kariéře!



Hexagram 23 – velké varování!


Východní astrologie přináší na úplněk pod vládou čtyř zvířat další pohled. Planetární konfigurace čínského horoskopu, které se dají spočítat a zobrazit ve tvaru šestiúhelníku neboli Hexagramu, mají pro tento úplněk číslo 23. Tato hvězdná věštba vám přináší varování, že i když se domníváme, že máme situaci pod kontrolou, tak jsme na omylu! I pevná hora pevně připoutaná k zemi v naší mysli se nám může zhroutit jako hromádka z karet.

Své přesvědčení je třeba změnit, abychom v něm neuvízli, pak bychom se těžko dostávali ven. Zjistěte jak „osvobodit sebe samého“. O tomto úplňku můžete od sebe duševně odříznout všechno, co již nepotřebujete. Dokonce můžete odříznout i pevná pouta, která vás trápí. Požádejte o pomoc Archanděla Michaela, aby vám pomohl s jeho ostrým a ochranným mečem odpoutat se od nepříjemných vazeb a vztahů!

Cestu k vaší svobodné podstatě a přirozenosti vám pomůže najít odbornice na čínskou kosmologii Karmen díky výpočtu vašeho Astrotypu podle východní astrologie.

Úplněk ve znamení Hada, Kohouta, Kozy a Zajíce

Podle východní astrologie je červencový úplněk pod vládou 4 zvířat, která tomuto období dávají svoji povahu a působí na vaši psychiku.



Den: HAD – je chytrý a má velice citlivý a bohatý emoční svět. Právě proto může propadat úzkostem a depresivním stavům. Navíc je introvert, který své emoce drží v sobě a je na sebe tvrdý. Je to věrný přítel milující svého partnera. Velice rád se vzdělává, a to mu pomáhá dostat se ze svého silného citlivého vnímání.

Rok: KOHOUT – miluje výjimečnost a extravaganci, je to pán ze zámku s noblesními způsoby jednání. Plánuje do budoucna a rád hledá nové poznání. Dává nám energii vůdcovství a suverenity. Je zvyklý rozkazovat a podřizovat se okolí mu není vlastní.

Měsíc: KOZA – je milá a elegantní, má velice kladný vztah k umění, přírodě a krásám života. Avšak svojí zvýšenou přecitlivělostí a věčnou nespokojeností přivádí ostatní k šílenství. Chodí pozdě, protože čas jí nic neříká, pak se neustále vytáčí a trpí lítostivostí. Tváří se jako generál, avšak je zrozena k poslouchání, potřebuje být dobře vedena, pak dojde k úspěchu.

Hodina: ZAJÍC – miluje pohyb a je velice závislý na svém domovu, který dokáže velmi dobře chránit. Je symbolem štěstí a dlouhověkosti, má schopnost intuitivně předvídat, a tak dovede vždy zakličkovat před nebezpečím. Je to výborný pomocník a někdy bohužel i naběhne podvodníkům. Je společenský a obchodovat s ním je jedna radost.

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.