Home - Články - Novoluní v Raku přináší osvobození

Novoluní v Raku přináší osvobození

vloženo 22. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Novoluní v Raku přináší osvobození

Již tuto sobotu 24. června v 4.30 nastane novoluní v Raku. Rak, jako vodní znamení spadá pod nadvládu živlu vody, stejně jako Štír a Ryby. S Raky jsou tak úzce spojeny emoce a jejich vyjadřování. Zejména půjde o překonání strachu, který povede k nalezení vytoužené svobody.

sdílet článek na facebooku

Nov v Raku vás bude tlačit k otevřenosti a vystoupení z vlastní komfortní zóny, kde se cítíte tak hezky pohodlně. Abyste se v životě mohli posunout o kousek dál a mohli jít štěstí naproti, bude potřeba vystoupit z této zóny a postavit se všem strachům čelem.

Vstupte do neznáma

Strach v našich životech hraje velmi významnou roli. Částečně chrání, zároveň drží na místě. Nyní je čas vystoupit z komfortu a otevřít dveře neznámému, možná nebezpečnému, ale především svobodnému.

Novoluní v Raku dodává naději nového záchytného bodu, který v dáli svítí jako maják na moři. Každý nápad může vést ke štěstí, a tak je potřeba vystoupit z již několikrát zmiňované komfortní zóny a pustit se do všeho po hlavě.



Vyčistěte své tělo


Pročistit můžete i své tělo. Máte k tomu nyní ideální příležitost. Při novoluní pracuje metabolismus mnohem rychleji, a tak pokud své tělo nezatížíte těžkou stravou, vaše tělo se samo zbaví toxických látek, které v sobě máte.

Důležité je dbát na čerstvé potraviny. Zeleninový salát, ovoce, čočka či fazole by rozhodně neměli chybět ve vašem jídelníčku. Naopak alespoň pro tento den se vyvarujte mléčným výrobkům a kávě. Pro dokonalou očistu můžete vyzkoušet i 24 hodinový půst.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.