Home - Články - Úplněk v Panně přináší životní zkoušku

Úplněk v Panně přináší životní zkoušku

vloženo 21. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

Úplněk v Panně přináší životní zkoušku

V sobotu 24. února ve 13:30 dosáhne Luna úplňku ve znamení Panny. Vychrlí na nás příval nové energie pro další měsíční cyklus, ale zároveň v nás vyvolá neklid a silné psychické změny. Poperte se s kritickou energií Panny, zlepšíte svůj život v oblasti zdraví, financí, i lásky!

sdílet článek na facebooku

Zemské znamení Panny nám přináší stabilitu a uzemnění. Při úplňku se vám proto podaří jeden generální úklid v domácnosti, ale také úklid ve vaší mysli a duši. Puntičkářské vesmírné síly dokáží vyladit váš život k naprosté harmonii, proto zaměřte pozornost na každou oblast svého života a laďte!

Uzdravte se!

Energie Panny ovládá Merkur, který dává schopnost být dobrými léčiteli sobě i jiným. Pokud však tyto energie špatně zvládnete, mohou se z vás stát hypochondři nebo se naopak obklopíte nemocnými lidmi. V průběhu roku každý z nás prochází energiemi všech znamení zodiaku a je naším úkolem naučit se vypořádat se všemi těmito vlivy. Každé nezvládnuté znamení vždy pociťujete narušenou psychikou, oslabeným zdravím a neblahými událostmi.

Každý člověk má část svého horoskopu ovlivněný energiemi Panny. Jak poznáte, že je máte po zdravotní stránce dobře zvládnuté? Dobře řídíte svůj životní styl, zdravě jíte a zajímáte se o nějakou formu léčení, která je vám opravdu prospěšná. Neměříte si neustále tlak, nekontrolujete si teplotu, nebavíte se se svými přáteli jen o nemocích a o tom, co všechno vás bolí. Máte jednoduše nad svým zdravím kontrolu. Protože stav vaší mysli se odráží na vaší tělesné schránce!


Najděte pravou lásku!

Najděte pravou lásku! Při úplňku v Panně je nutné zaměřit se na nalezení lásky k sobě samé/mu. Díky tomu napravíte i svoje vtahy s vaším protějškem, s rodinou, nebo si velmi usnadníte cestu k vaší osudové lásce! Vždy nejprve musíme umět milovat sami sebe, abychom dokázali tu skutečnou lásku dávat i jiné osobě.

Energie Panny vás nutí vše dramatizovat, brzdit se ve svém vývoji a brzdit i jiné lidi, kteří s vámi žijí. Takové omezování výrazně narušuje vaše vztahy současné i budoucí. Jak poznáte, že máte zvládnuté energie Panny v oblasti lásky? Nedusíte osobnosti jiných lidí a neničíte je neúprosnou kritikou. Cítíte ve vztazích harmonii, protože víte, že vše, co ze sebe vydáváte, co také získáváte zpátky. Uvědomte si, že jste schopný, láskyplný a chápavý člověk! Protože tak, jak vnímáte sami sebe, tak vás vnímá i okolí. Takový člověk si přivolá do života překrásnou harmonickou lásku!


Zbohatněte!

Nastávající úplněk vám radí využít magickou noc také pro rituály na životní změny a finance. Panna je dobrý hospodář a velmi vám v tom pomůže. Spojte se se svou vnitřní moudrostí a najděte si čas, abyste si uvědomili, co vám život dal. Co všechno se vám nabízí, čeho všeho už jste dosáhli a co všechno už máte? Prociťte to s vděčností. S takto nastolenou harmonií dokážete přeprogramovat svou mysl i na finanční rovnováhu.

Všechno se vším souvisí, a tak pokud zápasíte s nějakým zdravotním problémem, jeho příčinou klidně mohou být i vaše strachy z nedostatku peněz. Depresivní nálady se vždy jednou či později promítnou na vašem zdraví. Proto i tento životní aspekt je nutné vyladit k vaší spokojenosti. Panny mají šetřivé a praktické energie, pomohou vám proto v neděli určit si ten správný záměr, kterým vyřešíte svoje finance! A se správným záměrem vám vesmír může přinést klidně i bohatství!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.