Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 19. - 25. února

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 19. - 25. února

vloženo 19. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 19. - 25. února

Draci v novém čínském roce, vy jen hýříte energií, Buvoli, vy seberte odvahu a Krysy vám se to začíná také rozjíždět! Přečtěte si svůj týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v těchto dnech se konečně dostáváte do hry. Máte spoustu skvělých nápadů a právě teď je doba, abyste je proměnili ve skutečnost. V zaměstnání se ukazuje vysoký potenciál ke kariérnímu růstu i finančnímu zisku. Zároveň… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ve druhé polovině února vám může scházet odvaha. Máte dojem, že vaše okolí je schopnější než vy. Podle hvězd se jen zbytečně podceňujete. Zapracujte na své sebedůvěře a nebojte se pustit do náročnějších úkolů. Není… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Děláte čest svému znamení a umíte tasit drápky. Využíváte každou příležitost, kterou tento týden nabízí, ať už se jedná o kariéru nebo lásku. Překypujete energií a vyhledáváte dobrodružství. Aby všechno probíhalo… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Sebedůvěra Zajíců roste a baví vás poutat pozornost okolí. Vybíráte si modely, ve kterých vás nemůže nikdo přehlédnout. Hodně financí investujete do nových svršků i zařízení domácnosti. Pokud pracujete v umělecké profesi, můžete… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, na začátku nového čínského roku jste plní dračí síly. Hýříte dobrou náladou a jste pozitivním článkem každé společnosti. V mezilidských vztazích vám pomáhá respekt k odlišnostem. Do konce měsíce můžete … ČTĚTE VÍCE!

Had
V nadcházejícím týdnu budete hodně přemýšlet o životě a plánovat, jak co nejlépe naložit s měsíci, které máte před sebou. Potřebujete doplnit energetický rezervoár. Můžete se cítit unaveně, proto si dopřejte prostor pro relaxaci. Zútulněte … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Bojujete s protichůdnými pocity, kdy na jednu stranu toužíte po lásce a zároveň ve vás klíčí touha po svobodě. Potřebujete volnější svazek založený na oboustranné důvěře. Zadaní zrozenci Koně by si měli promluvit s partnerem… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Přestanete žehrat na nepřízeň osudu a místo toho vezmete život do svých rukou. Máte jasnou vizi, které chcete dosáhnout. Jí podřídíte veškeré své jednání. Aktivní přístup zlepší vaši náladu. Najednou máte dojem, že nic… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, ve vašem životě dochází k postupné proměně, kterou jste zatím nestačili zaznamenat. Sami nejspíš přemýšlíte, kam se vrtnout, ale podle vesmíru není žádná zásadní změna potřeba. Stačí se lépe podívat kolem… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Další únorové dny si posvítí na problém, který vám zatím zůstával skrytý. Teprve shoda náhod jej odhalí a vy se k němu musíte postavit čelem. Rozmyslete si, zda je nutné nějak zasahovat nebo stačí se s danou věcí smířit. Zároveň… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa budou potřebovat instinkt. Ne všechny věci, se kterými vás tento týden konfrontuje, můžete pojmout rozumem. Otevřete proto své srdce a přijímejte svět i po jeho emocionální stránce. Duchovno pomůže… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ozvěny minulosti přinesou příjemné okamžiky. Luna vám do života vrátí kamaráda z dětství nebo bývalého kolegu. Díky tomuto setkání rozšíříte okruh svých známých. Poznáte inspirativní tváře a váš život může nabrat … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.