Home - Články - Láskohled 19. - 25. února

Láskohled 19. - 25. února

vloženo 17. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 19. - 25. února

A jak už to bývá, člověk se zamiluje, zrovna když to nejméně čeká! Vy zadaní se pokuste urovnat případné spory a nalaďte se na sváteční atmosféru. Budete mít v cestě překážky, nebo půjde všechno hladce? Odpoví vám nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostné sféře se může objevit vzrušující nový začátek. Buďte otevření novým zážitkům a projevte romantické pocity! Vztahy mohou prožívat vzestupy a pády, ale věřte své intuici.

Býk
V lásce budete chtít stabilitu a jistotu a právě nyní je ideální čas pro budování pevných základů ve vztazích. Buďte otevření kompromisům a projevte miláčkovi svoji vděčnost.

Blíženci
Pro Blížence bude tento čas o vzrušujících konverzacích a nových poznáních ve vztazích. Buďte zvědaví a sdílejte své myšlenky s partnerem/partnerkou. Komunikace může posílit pouto.

Rak
Ve zdravém vztahu je důležité respektovat individuální růst obou partnerů. Podporujte svůj protějšek v osobních cílech a snahách - to je ten nejpevnější základ, který vytvoříte.


Lev
Konečně se vám plní vaše sny a vy si užíváte život, jaký je pro vás ten pravý. S tím, jak se skvěle nyní cítíte, tak je velice možné, že vaše energie k sobě připoutá někoho nového.

Panna
V lásce se můžete cítit v pohodě a v souladu. Zaměřte se na detaily a projevujte svoji lásku skrze praktické projevy péče. Malé gesta mohou mít velký význam, tak toho využijte.

Váhy
Na lásku vám nezbývá moc času, jste zaneprázdnění prací a na nové rande nemáte čas a ani chuť. Vaši kamarádi vám stále někoho dohazují, ale vy si toho pravého chcete najít sami.

Štír
Nepotřebujete velké gesto, abyste projevili lásku. Malé gesta každodenního života, jako jsou milé zprávy nebo drobné překvapení, mohou být cenná. Stačí se nebát a projevit se!


Střelec
V milostné sféře očekávejte tento týden velký přetřes. Dozvíte se velice nečekanou informaci, která vás doslova ohromí. Hvězdy osudu bohužel neříkají, zda příjemně nebo naopak.

Kozoroh
Potkáte zajímavého jedince, a jakkoliv je vaše vášeň spalující a energie mezi vámi hmatatelná, tak jak rychle románek začal, tak stejně rychle i skončí. Nejste pro sebe stvořeni.

Vodnář
Nejste nadšení z toho, jak vypadá váš milostný život. Žádný vztah vám pořádně nevyjde a mnoho známých říká, že jste příliš nároční a jen hledáte způsoby, jak se ze vztahu vyvléci.

Ryby
Vaše citlivost a empatie budou ve vztazích velmi ceněny. Sledujte své intuice a projevujte lásku skrze hluboké porozumění. Váš partner to sice neřekne, ale výrazně ho to potěší.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.