Home - Články - Tarotová karta Císařovna přináší radost

Tarotová karta Císařovna přináší radost

vloženo 15. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

Tarotová karta Císařovna přináší radost

Císařovna patří do tzv. Velké arkády. Vždy když se taková karta ve výkladu objeví, znamená důležité věci a směry. Císařovna představuje významnou ženu! Může to být matka, partnerka i milenka. Její ženství je pozitivní a zahrnuje půvab, přitažlivost a samozřejmě také mateřství.

sdílet článek na facebooku

Dokonalá žena

Karta císařovna je ztělesněním krásné mladé ženy plné lásky a radosti ze života. Můžete jí být i Vy sama! Zejména v kombinaci s kartou Velekněžka se jedná o „dokonalé ženství“. Ve svém pozitivním významu přináší hojnost a opravdický domov. Jestliže toužíte po dítěti, věřte, že těhotenství na sebe nedá dlouho čekat. Pokud je tazatelem muž, tak mu Císařovna přináší milující partnerku, se kterou se nejspíš ožení.

Naproti tomu ve svém negativním významu ztělesňuje panovačnou a příliš dominantní ženu, potažmo partnerku. Může se jednat i o osobu příliš koketní a promiskuitní. Tarot tak chce skrze symbol Císařovny především varovat.

S Císařem tvoří pár

Karta představuje milovanou ženu, je to žena, která je v tu chvíli tou nejdůležitější. Když zároveň s Císařovnou vyjde i císař, máme tu čest s dokonalým párem. Pokud je ale výklad zaměřen na trojúhelníkovitý vztah, není jisté, zda-li je císařovnou manželka nebo milenka. Je to ovšem ta, kterou muž miluje a upřednostňuje ji. Spolu s kartou Ďábel značí téměř jistě nevěru a žárlivost.


Jestli jste se ptali na kariéru a finance, čeká vás období prosperity. Císařovna přináší produktivní období, nové nápady a projekty. Ty podpoří, když si ve výkladu vytáhnete ještě Kolo štěstí. Můžete potom očekávat, že se dostanete na vedoucí pozici.

Důležité afirmace

Pokud jste žena, tak vám vesmír říká: „Jsem krásná, silná a podaří se mi všechno, co chci!“ Muži si mají uvědomit: „Mám štěstí, že jsem potkal, tak úžasnou ženu, kterou miluji!“ V případě, že vám jde o kariérní záležitosti, opakujte si: „Zažívám plodné období, které mi přinese mnoho dobrého!“

Karta Císařovna přináší mnoho dobrého. Zároveň chce upozornit, abyste nikdy nezapomínali, jak skvělou ženu vedle sebe máte.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.