Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 12. - 18. února

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 12. - 18. února

vloženo 12. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 12. - 18. února

V sobotu 10.2. nastal NOVÝ ČÍNSKÝ ROK! Co vám přinese jeho začátek? Horoskop na první týden nového čínského roku. Nenechte si ujít!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Více se ohlížíte na potřeby svého okolí a snažíte se všem potřebným pomáhat. Tentokrát je vaše péče vnímaná jako pozitivní, a tak se nemusíte strachovat, že byste někoho obtěžovali. Rodina i přátelé vaši angažovanost… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ocitnete se nezvyklé situaci, kdy je třeba uklidnit vyhrocenou situaci. Může se jednat o problémy na pracovišti nebo i v soukromí. Oceníte smysl pro humor, který zachrání několik nepříjemných chvilek. Díky dobré… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Děláte čest svému zvířecímu patronovi. Jste akční a vyhledáváte dobrodružství. Přesto hvězdy vybízí, abyste krotili přílišnou vášeň a snažili se prožívat přítomnost na maximum. Vyplatí se pozorovat okolí, naslouchat… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v nadcházejících dnech se smiřte s tím, že nemůžete ovlivnit veškeré dění kolem sebe. Svěřte se do rukou osudu a užívejte si vše, co pro vás nachystá. Některé starosti se vyřeší samy, také mezilidské vztahy… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Uprostřed února můžete mít pocit, že čas je proti vám. Máte povinností nad hlavu a dojem, že nemůžete nic stihnout. Zamyslete se nad tím, zda všechny úkoly musí být nutně hotové teď hned. Problém se může také… ČTĚTE VÍCE!

Had
Snažte se zachovat svou tvář a nedovolte, aby s vámi okolí manipulovalo. Někdo má tendenci zasahovat do věcí, které jsou pouze ve vaší režii, a vy to přejdete mlčením. Pokud se máte v tomto týdnu rozhodnout, uvědomte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zaobíráte se milostným životem, který díky Valentýnskému kouzlu nabírá na intenzitě. Atraktivita Koní je na vzestupu, proto k sobě budete vábit pohledy opačného pohlaví. Zadaní mohou v dlouholetém vztahu… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V přátelských vazbách se mohou objevovat nepříjemné třenice. Doslechnete se informace, které nemusí být vůbec pravdivé nebo je někdo omylem překroutil. Každopádně se vyplatí nejednat výbušně, protože byste mohli… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V dalších únorových dnech byste chtěli rozjet kariéru a udělat díru do světa. Bude vás to stát hodně sil, ale výsledky na sebe nechají čekat. Podle vesmíru byste se měli realizovat raději na soukromém poli. Tam máte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v tomto týdnu se držte svých životních zásad a moc je neměňte. Někdo se pokusí s vámi manipulovat, ale máte šanci tohle chování zavčasu rozkrýt. I když se dotyčný tváří, že mu jde o vaše dobro, měli… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Všímáte si pouze jediného človíčka a nevnímáte ostatní možnosti, které se nabízí. Platonicky zamilovaní Psi zbytečně ztrácejí čas a mohou dokonce odmítnout protějšek projevující zájem o seznámení. Otevřete oči i srdíčko. Nakonec… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nad Rybkami drží ochrannou ruku patronka lásky, Venuše. Zadaným přináší svěží vítr do vztahu a vrací naději, že všechno dobře dopadne. Čerstvé páry udělají krok ke sblížení. Valentýnské kouzlo je to pravé pro vaši… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.